Gündem

Yandaş medyada kriz: Doğu Perinçek'in Ulusal Kanal'ı neden CNN Türk'ü hedef aldı? Yandaş medyada kriz: Doğu Perinçek'in Ulusal Kanal'ı neden CNN Türk'ü hedef aldı? Ulusal Kanal Genel Müdürü Adnan Türkkan, sosyal medya hesabından CNN Türk'ü eleştirdi
AKP seçim yenilgisinin sorumlusunu buldu: Kim bu Erdoğan düşmanı din tüccarları AKP seçim yenilgisinin sorumlusunu buldu: Kim bu Erdoğan düşmanı din tüccarları Akşam yazarı Murat Özer, "darbecilerin beslendikleri asıl mecra" sözleriyle cemaatleri işaret etti... Özer, Alpaslan Kuytul grubunun, Nurcu Yeni Asya çevresinin ve Süleymancılar'ın Erdoğan'a karşı nefret örgütlediklerini yazdı.
Murat Aci'ye çarparak öldüren oğlunu ABD'ye kaçıran anne Eylem Tok hakkında dolandırıcılık iddiası Murat Aci'ye çarparak öldüren oğlunu ABD'ye kaçıran anne Eylem Tok hakkında dolandırıcılık iddiası ATV aracı arızalanınca arkadaş grubu ile birlikte yol kenarında bekleyen Oğuz Murat Aci'ya çarpan 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur ve onu yurtdışına kaçıran annesi Eylem Tok 44 gündür hala firari. Anne Tok hakkında ise İngiltere'den yeni gelişmeler var.
Kripto fenomeni bir gecede 1 milyon dolar kaybetti Kripto fenomeni bir gecede 1 milyon dolar kaybetti 2017'den bu yana kripto para ile uğraşan Crypto Nerd isimli kullanıcı, hiç arkadaşının olmadığını kaydetti
Albayrak Grubu, Yassıada'ya turist arıyor Albayrak Grubu, Yassıada'ya turist arıyor AKP tarafından adı "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" olarak değiştirilen Yassıada’nın işletmesi Albayrak Grubu’na geçti. Albayrak Grubu Kurumsal Pazarlama Müdürü Enes Boyacı, adanın tekrar canlanmasına yönelik işbirlikleri için farklı yabancı gruplarla görüştüklerini ifade etti.
Bodrum, Çeşme ve Ayvalık'taki fiyatlar Sabah Yazarını da şoke etti Bodrum, Çeşme ve Ayvalık'taki fiyatlar Sabah Yazarını da şoke etti Sabah yazarı Ömer Karahan, dünyadan da çok fazla turist ağırlayan gözde tatil beldeleri Bodrum, Çeşme ve Cunda Adası'ndaki yeme-içme fiyatlarını aktararak, "Gerçekten de hepimizi şoke edecek kadar yüksekti." yorumunu yaptı
Ümit Özat'tan Acun Ilıcalı’ya şok sözler: Senin paran olmasa fikrini kim ne yapsın? Ümit Özat'tan Acun Ilıcalı’ya şok sözler: Senin paran olmasa fikrini kim ne yapsın? Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Ümit Özat, YouTube üzerinden canlı yayın yapan Sözde Futbol programında futbol kulubü sahibi Acun Ilıcalı hakkında çok sert ifadeler kullandı. Program spikeri Bişar Özbey, Ümit Özat'ın, Acun Ilıcalı hakkında yaptığı sert yorumları engellemek için araya girmeyi denese de Özat’ı durduramadı.
Dolar 3 TL olursa yüzüme tükürün demişti, Dolar 32 TL'yi aştı: Yiğit Bulut özür dilemek yerine İmamoğlu'nu hedef aldı Dolar 3 TL olursa yüzüme tükürün demişti, Dolar 32 TL: Özür dilemek yerine İmamoğlu'nu hedef aldı Bulut, 2018 yılında doların 3 lirayı geçerse yüzüne tükürün sözüyle hatırlanıyor. Dolar kurunun şu anda 32 lirayı aşmış olması nedeniyle Bulut, İmamoğlu'nu bu konuda sorumlu tutuyor. Yigit Bulut'un bu paylaşımı sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Yiğit Bulut eleştiri yağmuruna tutuldu
İran Saldırısı İsrail'de Hasara Neden Oldu Mu? İran Saldırısı İsrail'de Hasara Neden Oldu Mu? İran'ın İsrail'in güneyindeki askeri üsse düzenlediği saldırıda "hafif" hasar meydana geldi, ancak can kaybı yaşanmadı. İsrail Ordusu Sözcüsü Daniel Hagari, basın toplantısında, İran'ın İsrail'e yönelik saldırılarına ilişkin bilgi verdi.
Temmuz Zammı Bu Emeklilere Verilmeyecek Temmuz Zammı Bu Emeklilere Verilmeyecek Milyonlarca emeklinin 'seyyanen zam' talebine kapıyı kapatan hükümet, Temmuz ayında verilecek zamma hazırlanıyor. Emekliler yüzde kaç zam yapılacağını merak ederken, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in liderliğindeki ekonomi yönetiminin yeni emekli planı kulislerden sızdı.
13 Nisan 2024 reyting sonuçları: Survivor, Gönül Dağı, NOW Ana Haber 13 Nisan 2024 reyting sonuçları: Survivor, Gönül Dağı, NOW Ana Haber Medyafaresi.com reyting son dakika haberleri: 13 Nisan 2024 reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam Türk televizyonlarında yayınlanan programların izlenme oranları dikkat çekiyor. Peki reyting nedir? Ratingler nasıl ölçülür? İzlenme oranları ne anlama geliyor? Türkiye'nin en çok izlenen dizileri hangileri? Reyting sonuçları haberimizin detaylarında.
Önce çocuk katili, sonra erkek çıkmıştı! Dadı Meryem'in gerçek mesleği de başka çıktı! Önce çocuk katili, sonra erkek çıkmıştı! Dadı Meryem'in gerçek mesleği de başka çıktı! Tüm Türkiye günlerdir Esra Erol programında gündeme gelen Dadı Meryem'i konuşuyor. Canlı yayında 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıkan Dadı Meryem'in cinayet suçundan 9 yıl hapis yattığı ortaya çıkmıştı. Kan donduran cinayetin detayları ağızları açık bırakırken Dadı Meryem'in cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği de öğrenilmişti. Hakkındaki gerçeklerle herkesi şaşkına çeviren Dadı Meryem'in mesleği de başka çıktı.
Türk turist Yunan adasında levrek içki ve patatese sadece 4 euro ödedi Türk turist Yunan adasında levrek içki ve patatese sadece 4 euro ödedi Yunan adalarına kapıda vize uygulaması başlamasıyla 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde Türkiye'den turist akını yaşandı. On binlerce kişi tatilini Yunan adalarına geçirirken, restoranlardaki fiyatlar ise gündem oldu. Bir çok sosyal medya kullanıcısı restoranlardaki adisyonların fotoğraflarını paylaştı. Samos adasına giden bir kişinin ise levrek, içki ve patatese sadece 4 euro ödemesi dikkat çekti.
Astrolog Dinçer Güner Yorumu: Türkiye Savaşa Katılacak mı? Astrolog Dinçer Güner Yorumu: Türkiye Savaşa Katılacak mı? İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, İran’ın ülkeye 200’den fazla silahlı insansız hava aracı (SİHA) ve füze gönderdiğini açıkladı. İran İsrail arasında yaşanan gerilim sonrası astrolog Dinçer Güner Türkiye'nin durumunu yorumladı.
İran İsrail'i Vurdu, Hakan Ural'ın Yorumları dillere düştü İran İsrail'i Vurdu, Hakan Ural'ın Yorumları dillere düştü İsrail devlet televizyonu, İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlattığını duyurdu. Dünyanın gözü İran-İsrail gerilimindeyken canlı yayında yaşananları Hakan Ural yorumladı. Hakan Ural'ın yorumları ise sosyal medyanın diline düştü.
İran'ın İsrail'e saldırısı kripto borsasını da vurdu: Bitcoin şu an kaç dolar? İran'ın İsrail'e saldırısı kripto borsasını da vurdu: Bitcoin şu an kaç dolar? İran'ın İsrail'e İHA (İnsansız Hava Aracı) ile saldırı başlattığının duyurulmasının ardından Bitcoin ve Etherium başta olmak üzere kripto paralarda değer kaybı başladı.
İran İsrail'e saldırdı: Yüzlerce SiHA ve füzeler İsrail hava sahasına girdi İran İsrail'e saldırdı: Yüzlerce SiHA ve füzeler İsrail hava sahasına girdi Son dakika haberine göre İsrail'in İran konsolosluğunu vurması sonrasında İran'dan beklenen misilleme geldi. İran, insansız hava araçları ve balistik füzeler fırlatarak İsrail'e saldırı düzenledi. İsrail Ordusu, "İran’dan İsrail’e doğru saldırı için çok sayıda İHA gönderildi; savunmamız hazır" dedi. ABD, İsrail'in yanında olduğunu ilan ederken, Ürdün bazı İran İHA'larını düşürdüğünü duyurdu. Öte yandan İran yaptığı yeni açıklamada "Mesele sonuçlanmıştır" dedi.