Gündem

Fatih Erbakan Erdoğan ve AKP'ye meydan okudu: Tek başımıza zafer kazanacağız Fatih Erbakan Erdoğan ve AKP'ye meydan okudu: Tek başımıza zafer kazanacağız Ak Parti'den sızdırılan kulislere göre Seçime az bir süre kala Yeniden Refah Partisi'nden aday gösterilen bazı isimlerin adaylıktan çekileceği iddiası ortaya atıldı. Fatih Erbakan bu iddialara sert tepki gösterirken AK Parti çevrelerine meydan okudu.
Meclis'te 250 Bin Dolarlık CHP'li Milletvekili krizi: Herkes o vekili arıyor Meclis'te 250 Bin Dolarlık CHP'li Milletvekili krizi: Herkes o vekili arıyor TBMM Genel Sekreterliği, bir CHP milletvekilinin odasında para dolu poşet bulunduğu iddiasının araştırılmasına yönelik dilekçenin ardından muhakkik tayin ederek inceleme başlattı.
Motosikletle dünya turuna çıkan İspanyol kadın ve sevgilisine 7 kişi toplu tecavüz etti Motosikletle dünya turuna çıkan İspanyol kadın ve sevgilisine 7 kişi toplu tecavüz etti Sosyal medya ünlüleri Fernanda ve Vicente, dünya turunda Hindistan'a uğradı. Ancak Hindistan, Fernanda ve Vicente için hayatlarının kabusuna dönüştü.
Dünyanın en iyi 'Altın Vize' sunan ülkeleri açıklandı Dünyanın en iyi 'Altın Vize' sunan ülkeleri açıklandı Henley & Partners şirketi tarafından hazırlanan ve vatandaşlığa geçiş süresi, vergiler, maliyetler ve itibar gibi faktörleri inceleyen endekse göre dünyanın en iyi altın vize sunan ülkeleri açıklandı.
Yapı Kredi, Akbank, Ziraat Bankası... Bankaların fatura ödeme talimatı faizleri ne kadar oldu? Yapı Kredi, Akbank, Ziraat Bankası... Bankaların fatura ödeme talimatı faizleri ne kadar oldu? Bankaların daha önce belli limitteki faturalarda 2 lira sonrasında 2.5 lira civarında aldığı otomatik ödeme talimatı faizi katlandı. Bankadan bankaya değişen faiz oranları yüzde 2,49'dan başlayıp yüzde 4,42'ye kadar çıkıyor. İşte bankaların fatura ödeme talimatı faizleri...
MetroPoll'un son anketi Erdoğan'ı üzecek: CHP yükseliyor AKP düşüyor MetroPoll'un son anketi Erdoğan'ı üzecek: CHP yükseliyor AKP düşüyor MetroPOLL Araştırma'nın şubat ayı anketine göre, AKP'nin oy oranı 14 Mayıs'a göre düşüş gösterdi, CHP'de ise yükseliş kaydedildi. AKP, 33.1 puana gerilerken, CHP ise 31 puana yükseldi.
Sıfır Otomobil fiyatları uçuyor: B segmenti 1,4 Milyon, C segmenti 1,9 Milyona ulaştı Sıfır Otomobil fiyatları uçuyor: B segmenti 1,4 Milyon, C segmenti 1,9 Milyona ulaştı 2023 yılında bazı dönemlerde ayda 2-3 kez zamlanan sıfır otomobil fiyatları son 4 ayda daha yatay bir seyir izledi.
Bitcoin 64 bin doları aştı Bitcoin 64 bin doları aştı Bitcoin fiyatı erken saatlerde yeniden 64 bin doların üzerini denedi
Azra Kohen’den tartışma yaratan UFO paylaşımı Azra Kohen’den tartışma yaratan UFO paylaşımı Yazar Azra Kohen, sosyal medya hesabından tartışmalı UFO görüntülerini paylaştı. Bir animasyona ait görüntüler hakkında üretilen teorileri derleyen Kohen, takipçilerine hangi teorinin kendilerine yakın olduğunu sordu
Mete Yarar ile eski CHP milletvekili Öztürk canlı yayında birbirine girdi Mete Yarar ile eski CHP milletvekili Öztürk canlı yayında birbirine girdi Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile CHP 24. dönem milletvekili Ali Rıza Öztürk canlı yayında sert bir tartışma yaşadı. Program sunucusu Başak Şengül, kavganın büyümemesi için araya gitmek zorunda kaldı.
Bursa ve Balıkesir'i CHP alıyor, Hatay ve Antalya'da AKP kazanıyor Bursa ve Balıkesir'i CHP alıyor, Hatay ve Antalya'da AKP kazanıyor Siyasi partiler, yerel seçim çalışmalarını hızlandırdı. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin, her parti kendi adayını çıkardığı gerekçesiyle “2019 yılından farklı bir tablo ile sonuçlanacağı” ileri sürülüyor.
TÜİK şubat ayı enflasyon verilerini açıkladı... Yıllık Enflasyon yüzde 121.98 oldu TÜİK şubat ayı enflasyon verilerini açıkladı... Yıllık Enflasyon yüzde 121.98 oldu Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) şubat ayına ilişkin enflasyon verilerini açıkladı. TÜİK'e göre şubatta aylık enflasyon yüzde 4,53 olurken, yıllık enflasyon yüzde 67,07'ye yükseldi. ENAG verilerine göre ise Tüketici Fiyat Endeksi (E-TÜFE) şubat ayında yüzde 4,32 arttı. E-TÜFE’nin son 12 aylık artışı ise yüzde 121,98 olarak gerçekleşti.
3 Mart 2024 reyting sonuçları: Survivor, Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti 3 Mart 2024 reyting sonuçları: Survivor, Yargı, Teşkilat, Kirli Sepeti Medyafaresi.com reyting son dakika haberleri: 3 Mart 2024 reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam Türk televizyonlarında yayınlanan programların izlenme oranları dikkat çekiyor. Peki reyting nedir? Ratingler nasıl ölçülür? İzlenme oranları ne anlama geliyor? Türkiye'nin en çok izlenen dizileri hangileri? Reyting sonuçları haberimizin detaylarında.
X, hükûmetin İliç'le ilgili erişim engellerine yaptığı itirazı kazandı X, hükûmetin İliç'le ilgili erişim engellerine yaptığı itirazı kazandı Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya platformu X, Türkiye'de İliç'te meydana gelen maden kazası ile ilgili paylaşımların kaldırılması ile ilgili mahkeme kararına yaptıkları itirazın kabul edildiğini ifade etti.
Emekli bayram ikramiyesinde 10 Bin Lira bombası: Erdoğan son dakika golü atacak Emekli bayram ikramiyesinde 10 Bin Lira bombası: Erdoğan son dakika golü atacak Emeklilere bayramda verilecek ikramiyeyi 3 bin TL olarak açıklayan iktidarın, tepkiler üzerine bir zam yapacağı iddia edildi. Kulis bilgilerine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü kabine toplantısından sonra ikramiyenin 10 bin TL'ye çıkarılacağını açıklayacak.
İmamoğlu yeni Tayyip Erdoğan mı? İmamoğlu o benzetmeye ne dedi? İmamoğlu yeni Tayyip Erdoğan mı? İmamoğlu o benzetmeye ne dedi? Yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken, Parlamento Muhabirleriyle İstanbul'da bir araya gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kendisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a benzetilerek 'İkinci Erdoğan' yorumları yapılmasına karşı çıkan İmamoğlu, "Erdoğan’a benzetilmeyi anlamıyorum onun zıddıyım" diye konuştu.
İsrail, Eurovision için reddedilen şarkısının ismini ve sözlerini değiştirdi İsrail, Eurovision için reddedilen şarkısının ismini ve sözlerini değiştirdi İsrail'in Eurovision Şarkı Yarışması'ndan menedilmesi çağrıları devam ederken, İsrail'in siyasi mesaj içerdiği için Avrupa Yayın Birliği (EBU) tarafından "October Rain" isimli reddedilen Eurovision şarkısının ismini ve sözlerini değiştirdiği açıklandı.