Abone Ol

Dolar 3 TL olursa yüzüme tükürün demişti, Dolar 32 TL'yi aştı: Yiğit Bulut özür dilemek yerine İmamoğlu'nu hedef aldı

Bulut, 2018 yılında doların 3 lirayı geçerse yüzüne tükürün sözüyle hatırlanıyor. Dolar kurunun şu anda 32 lirayı aşmış olması nedeniyle Bulut, İmamoğlu'nu bu konuda sorumlu tutuyor. Yigit Bulut'un bu paylaşımı sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Yiğit Bulut eleştiri yağmuruna tutuldu

Dolar 3 TL olursa yüzüme tükürün demişti, Dolar 32 TL: Özür dilemek yerine İmamoğlu'nu hedef aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ekonomi başdanışmanı Yiğit Bulut, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik çarpıcı bir açıklama yaptı.

Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ” Sizinle bir cümle paylaşacağım, not edin, tartışacağız, göreceğiz; Ekrem İmaoğlu Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti için BİR MİLLİ GÜVENLİK sorunudur! Medyamız gerçek analiz kabiliyetine ulaşınca bu tezin içini doldurmayı başaracaktır umarım! NOT ALIN!!” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomi başdanışmanı Yiğit Bulut, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sert bir şekilde eleştirdi. "Dolar 3 lirayı geçerse yüzüme tükürün" sözüyle hatırlanan Bulut, doların 32 TL'yi aştığı bir ortamda İmamoğlu'nu "milli güvenlik sorunu" olduğunu öne sürünce tepki yağmuru ile karşılaştı.

Bulut'un paylaşımı şu şekilde:

"Sizinle bir cümle paylaşacağım, not edin, tartışacağız, göreceğiz; Ekrem İmaoğlu Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti için BİR MİLLİ GÜVENLİK sorunudur! Medyamız gerçek analiz kabiliyetine ulaşınca bu tezin içini doldurmayı başaracaktır umarım! NOT ALIN!!"

Bulut'un bu sözleri, İmamoğlu'na yönelik yeni bir saldırı olarak yorumlanıyor. İmamoğlu, daha önce de Cumhur İttifakı ve taraftarları tarafından çeşitli suçlamalarla hedef alınmıştı.

Sosyal medyada Bulut'un paylaşımına tepkiler gecikmedi. Birçok kullanıcı Bulut'un sözlerini abartılı ve gerçeğe aykırı bularak "Dolar 3 TL'yi geçerse yüzüme tükürün" sözünü hatırlattı.

Bu tartışmanın sonucunda ne olacağı ise merak konusu. İmamoğlu'nun Bulut'un sözlerine nasıl tepki vereceği ve bu durumun Türk siyasi atmosferini nasıl etkileyeceği önümüzdeki günlerde daha net ortaya çıkacak.