Abone Ol

Ümit Özat'tan Acun Ilıcalı’ya şok sözler: Senin paran olmasa fikrini kim ne yapsın?

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Ümit Özat, YouTube üzerinden canlı yayın yapan Sözde Futbol programında futbol kulubü sahibi Acun Ilıcalı hakkında çok sert ifadeler kullandı. Program spikeri Bişar Özbey, Ümit Özat'ın, Acun Ilıcalı hakkında yaptığı sert yorumları engellemek için araya girmeyi denese de Özat’ı durduramadı.

Ümit Özat'tan Acun Ilıcalı’ya şok sözler: Senin paran olmasa fikrini kim ne yapsın?

Ümit Özat Sözde Futbol adlı programda Acun Ilıcalı hakkında şu ifadeleri kullandı;

“Fenerbahçe'nin başına bir de Acun Ilıcalı çıktı arkadaşlar. Yav kardeşim, sen ne kadar çok bilmişsin ya. Senin paran pulun olmasa senin fikrini kim ne yapsın? Sen param pulum var diye konuşuyorsun. Çıkmışsın orda hakemin verdiği faulü anlatıyorsun ya.

Çıkmışsın hakem faulü vermiş vermemiş onu anlatıyorsun ya. Yav arkadaşım, sen kalkıyorsun ben işe erken gitmeyi kaldırdım. Bu insanlar işe niye erken gidiyor.

Almanya sanayide öğlen sabah saat altıda gidiyor. Kimi kandırıyorsun? 10'da, 11'de işe mi gideriz? Dünyanın düzenini 3 kuruş paran var diye mi bozacaksın? Bu kadar mı makamlısın sen insanları kandırıyorsun? Bizim millet de böyle parası pulu mevki makamı olan adama hayatta yanlış yapmadığını düşünürler, bayılırlar.

Zaten bu zihniyetler yüzünden Fenerbahçe böyle gelemiyor. Bunlar maalesef başkanın kafasını yediler. Bir tane yaptırım kararı verdiremediler ya.'”

Ümit Özat'ın Acun Ilıcalı hakkında yaptığı bu açıklama sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Özat'ın reyting uğruna bu konuşmayı yaptığını savunurken, bir diğer kısım da Özat'ın sonuna kadar haklı olduğunu dile getirdi. Özat'ın canlı yayın sırasında yaptığı bu konuşma sosyal medyada viral oldu.