Gündem

İstanbul'da dehşet: Masquerade Club'da tadilat sırasında yangın çıktı: 29 kişi can verdi İstanbul'da dehşet: Masquerade Club'da tadilat sırasında yangın çıktı: 29 kişi can verdi Beşiktaş'ta Masquerade adındaki gece kulübünde tadilat sırasında yangın çıktı. Yangında 29 kişi hayatını kaybetti, İstanbul Valisi Davut Gül, yangının çıkış nedeninin henüz bilinmediğini belirtirken, hayatlarını kaybedenlerin tadilat için çalışan kişiler olduğunu söyledi.
Erdoğan seçimde ağır bir yenilgi yaşayacağını bir hafta önceden biliyormuş Erdoğan seçimde ağır bir yenilgi yaşayacağını bir hafta önceden biliyormuş AKP'ye yakınlığıyla bilinen Fuat Uğur, AKP'nin seçimde ağır yenilgi yaşayacağını gösteren seçim anketinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çok önceden bildirildiğini aktardı.
Müjde Ar'dan Erdoğan'a boş balkon tavsiyesi: Orhan Gencebay gelsin.. Müjde Ar'dan Erdoğan'a boş balkon tavsiyesi: Orhan Gencebay gelsin.. Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Müjde Ar, seçim sonuçlarının ardından dikkat çeken bir göndermede bulundu. Orhan Gencebay'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Murat Kurum'a verdiği desteği hatırlatan Müjde Ar "Balkona Orhan Gencebay'ı çağırsın" paylaşımı yaptı.
Seçimi kaybeden Murat Kurum'a tek teşekkür mesajı Didem Soydan'dan geldi Seçimi kaybeden Murat Kurum'a tek teşekkür mesajı Didem Soydan'dan geldi Manken Didem Soydan, Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum'a teşekkür etti
Seçimlerde kaybeden İrfan Değirmenci, Halk TV'ye dönecek mi? Seçimlerde kaybeden İrfan Değirmenci, Halk TV'ye dönecek mi? TİP'in Çankaya adayı gazeteci İrfan Değirmenci, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla rakibini tebrik ederken seçim sürecinde ekrana çıkarılmadığı Halk TV ile ilgili kararını da açıkladı.
Seçim Yenilgisi Alan Erdoğan Şimdi Ne Yapacak? AKP'li İsim Bilinmeyenleri Anlattı Seçim Yenilgisi Alan Erdoğan Şimdi Ne Yapacak? AKP'li İsim Bilinmeyenleri Anlattı . AKP'nin önemli bir ismi halktv.com.tr'ye konuştu. Murat Kurum tercihinde yanlış yaptıklarını söyleyen AKP'li isim, "Cumhurbaşkanımız önce yardımcılarını değişecektir. Kabinede de büyük bir değişiklik yapılacaktır" dedi.
Kent Lokantaları'nda günün menüsü: Saray kebabı Kent Lokantaları'nda günün menüsü: Saray kebabı İBB tarafından İstanbul'un 14 noktasında hizmet veren Kent Lokantaları'nda bugünün (2 Nisan 2024) menüsü belli oldu.
2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü: Her 36 çocuktan 1’i otizmli 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü: Her 36 çocuktan 1’i otizmli Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü”nde otizm ile ilgili sorunları görünür kılmak ve bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
TRT Haber seçim günü tüm yasakları çiğnedi: RTÜK'ten tık yok! TRT Haber seçim günü tüm yasakları çiğnedi: RTÜK'ten tık yok! TRT Haber, RTÜK'ün uyarılarına rağmen seçim yasaklarına aldırış etmeden 31 Mart günü Erdoğan, Kurum ve AKP propagandası yaptı. RTÜK üyesi Tuncay Keser, “Yasağı delerek iktidar propagandası yapmıştır” diye tepki gösterdi.
Kadınlar fark yarattı: 81 ilin 11’ini kadın başkanlar yönetecek Kadınlar fark yarattı: 81 ilin 11’ini kadın başkanlar yönetecek Yerel seçimlerden CHP birinci parti olarak çıkarken kadınların de zafer kazandı.
Siyaset bilimciler AKP’nin oy düşüşünü yorumladı, Ankara ve İstanbul’un başarısını örnek gösterdi Siyaset bilimciler AKP’nin oy düşüşünü yorumladı, Ankara ve İstanbul’un başarısını örnek gösterdi Uzmanlar, CHP’nin başarısının altında yatan en önemli unsurlar arasında AKP seçmeninin sandığa gitmemesi, YRP’ye yönelen kitle, derinleşen yoksulluk, Ankara ve İstanbul belediyelerinin başarısını gösterdi.
Kıskançlık krizine giren kadın, kocasının penisini kesti Kıskançlık krizine giren kadın, kocasının penisini kesti Rusya'nın Mendeleyevsk kentinde bir adam, karısına kendisini aldattığını itiraf etti. Kıskançlık krizine giren kadın, kocasının cinsel organını bıçakla kesti.
İYİ Parti'ye bir kötü haber daha İYİ Parti'ye bir kötü haber daha İYİ Parti seçime 5 gün kala sosyal medya hesabından yeni bir video yayınlamıştı. Şair Murathan Mungan'a ait olan " Maskeli Balo" eserinin izinsiz kullanılmasından dolayı reklam filmine yasak getirildi.
1 Nisan 2024 reyting sonuçları: Kızıl Goncalar, NOW Ana Haber, Survivor 1 Nisan 2024 reyting sonuçları: Kızıl Goncalar, NOW Ana Haber, Survivor Medyafaresi.com reyting son dakika haberleri: 1 Nisan 2024 reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam Türk televizyonlarında yayınlanan programların izlenme oranları dikkat çekiyor. Peki reyting nedir? Ratingler nasıl ölçülür? İzlenme oranları ne anlama geliyor? Türkiye'nin en çok izlenen dizileri hangileri? Reyting sonuçları haberimizin detaylarında.
Hakan Ural'dan Önce askere gitsin diyen Özgür Demirtaş'a : Derdiniz benim siyasi görüşüm... Hakan Ural'dan Önce askere gitsin diyen Özgür Demirtaş'a : Derdiniz benim siyasi görüşüm... Seçim sonuçları sonrası Hakan Ural'ın seçim tahmini gündem olmuştu. Özgür Demirtaş da bu açıklamaları alıntılayarak "Önce askere gitsin" demişti. Hakan Ural'dan Demirtaş'a yanıt gecikmedi.
Emeklilerin 3 Bin Liralık Bayram İkramiyeleri yatmaya başladı Emeklilerin 3 Bin Liralık Bayram İkramiyeleri yatmaya başladı Milyonlarca emeklinin beklediği gün geldi. 3 bin TL'ye yükseltilen bayram ikramiyelerinin ödemeleri bugün başladı. Ödemeler 5 Nisan'a kadar sürecek. Kimler, ne zaman bayram ikramiyesini alacak? İşte ödeme takvimi...
Kabine'de revizyon iddiası kulisleri hareketlendirdi: Erdoğan, 7 Bakan'ın istifasını isteyecek! Kabine'de revizyon iddiası kulisleri hareketlendirdi: Erdoğan, 7 Bakan'ın istifasını isteyecek! 31 Mart seçimlerinde kurulduğu günden bu yana ilk kez ikinci parti konumuna düşen AK Parti'de taşlar adeta yerinden oynadı. Alınan kötü sonuçların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve parti içinde büyük bir rahatsızlık yarattığı belirtilirken; Erdoğan'ın Kabine'de revizyona gideceği iddia edildi. 7 Bakan'ın 'görevden affını' isteyeceği belirtiliyor.