Gündem

Bu hafta en çok hangi yatırım araçları kazandırdı? Bu hafta en çok hangi yatırım araçları kazandırdı? Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 2,96 değer kaybederken, dolar/TL yüzde 1,49, Euro/TL yüzde 0,61, altının gram fiyatı yüzde 2,27 artış kaydetti.
Hükümet X'ten İliç faciası ile ilgili paylaşımların kaldırılmasını istedi Hükümet X'ten İliç faciası ile ilgili paylaşımların kaldırılmasını istedi X şirketinin Global Government Affairs departmanı, sosyal medya üzerinden Ankara 8. Sulh Ceza Hakimliği'nin Erzincan'ın İliç ilçesinde yaşanan maden faciası sonrası 45 içerik için verdiği "içerik kaldırma" kararını paylaştı.
Adnan Oktar Erzurum'daki cezaevinde 1 ayda 252 kez kadın avukatlarla görüşmüş Adnan Oktar Erzurum'daki cezaevinde 1 ayda 252 kez kadın avukatlarla görüşmüş Adnan Oktar'ın Erzurum'daki cezaevinde bir ayda çoğunluğu kadın olan avukatlarla yüzlerce kez görüştüğü tespit edildi.
İlk milli muharip uçağımız KAAN’ın arkasındaki yürek burkan kahramanlık öyküsü İlk milli muharip uçağımız KAAN’ın arkasındaki yürek burkan kahramanlık öyküsü Gazeteci Ertuğrul Özkök Zamanın Ruhu adlı köşesinde yazdı. Okurken tüyleriniz diken olacak.
2010'da Bitcoin'e 100 TL yatırsaydınız bugün ne kadar paranız olurdu? 2010'da Bitcoin'e 100 TL yatırsaydınız bugün ne kadar paranız olurdu? Son 10 yılın en büyük yatırım çılgınlığı haline gelen ve defalarca ölü ilan edilen kripto para birimi Bitcoin (BTC), yeniden tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmaya hazırlanıyor ve herkes şu sorunun yanıtını merak ediyor: 2010'da Bitcoin'e 100 TL yatırsaydınız bugün ne kadar paranız olurdu?
AKP'nin kalesi Ordu'da şaşırtan anket sonuçları AKP'nin kalesi Ordu'da şaşırtan anket sonuçları Yerel seçimlere sayılı günler kala ORC Araştırma Ordu anketini açıkladı. Sonuçlara göre İYİ Parti adayı Enver Yılmaz, AKP’li rakibine yüzde 2.5 fark attı.
1 Mart 2024 Reyting Sonuçları: Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Gaddar 1 Mart 2024 Reyting Sonuçları: Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Gaddar Medyafaresi.com reyting son dakika haberleri: 1 Mart 2024 reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam Türk televizyonlarında yayınlanan programların izlenme oranları dikkat çekiyor. Peki reyting nedir? Ratingler nasıl ölçülür? İzlenme oranları ne anlama geliyor? Türkiye'nin en çok izlenen dizileri hangileri? Reyting sonuçları haberimizin detaylarında.
Aile Bakanı Göktaş'ın tek derdi dizilerdeki entrikalar mı? Aile Bakanı Göktaş'ın tek derdi dizilerdeki entrikalar mı? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın, bazen "sıradan bir sahne" olarak nitelendirilen konuların toplumdaki etkisinin çok daha farklı olduğunu belirterek, dizi ve film yapımcılarına "Reyting uğruna toplumsal değerleri çiğnemeyelim" çağırısında bulunduğu kaydedildi.
İnci Taneleri'nin Piraye'si Selma Ergeç'ten Yılmaz Erdoğan'a övgü ... İnci Taneleri'nin Piraye'si Selma Ergeç'ten Yılmaz Erdoğan'a övgü ... Senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolünde yer aldığı İnci Taneleri'nin Piraye karakteri Selma Ergeç, Etiler'de basın mensuplarına diziyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. "Yılmaz Erdoğan şahane bir senaryo yazmış" diyen Ergeç, senaryoyu okuduğunda dizide oynama kararını da hızlıca verdiğini söyledi
ABD Başkanı Biden: Gazze'ye havadan insani yardım atmaya başlayacağız ABD Başkanı Biden: Gazze'ye havadan insani yardım atmaya başlayacağız ABD Başkanı Joe Biden, ilerleyen günlerde Gazze'ye havadan insani yardım atmaya başlayacaklarını açıkladı.
Yurttaşların çürük ve artık meyve - sebze ile yaşam mücadelesi Yurttaşların çürük ve artık meyve - sebze ile yaşam mücadelesi Enflasyonla ilgili yapılan iyimser tahminler, gerçek hayatta vatandaşların yaşadığı zorlukları yansıtmıyor. Sokaklarda, özellikle akşam pazarlarında, insanlar geçim sıkıntısı içinde yerden çürük meyve ve sebze toplamaya çalışıyor.
Zamlı emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu , ne zaman ve nasıl ödenecek? Zamlı emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu , ne zaman ve nasıl ödenecek? Emekliye verilecek bayram ikramiyesinin 3 bin TL'ye yükseltilmesini öngören 8. Yargı Paketi, Meclis'te kabul edilerek yasalaştı. Peki zamlı bayram ikramiyesinden kimler, nasıl yararlanacak?
TV100’den flaş transfer: NTV’nin başarılı sunucusu Duygu Gözde Arslan’a önemli görev TV100’den flaş transfer: NTV’nin başarılı sunucusu Duygu Gözde Arslan’a önemli görev Son zamanlarda peş peşe yaptığı transferler ve yatırımlarla dikkat çeken tv100, başarılı bir ekran yüzüyle daha el sıkıştı… tv100 bu kez NTV’deki ünlü ekran yüzünü kadrosuna dahil etti…
Sinan Ateş cinayetinde savcı da görevden alındı: Tutuklu şüpheliler tahliye mi olacak? Sinan Ateş cinayetinde savcı da görevden alındı: Tutuklu şüpheliler tahliye mi olacak? Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine yönelik dava dosyası, iki aylık izinden dönen savcı Ayhan Ay'dan alındı. Soruşturmanın uzaması, tutuklu şüphelilerin Temmuz 2024'te tahliye edilmesi riskini ortaya çıkardı.
Yeniden Refah Partisi'nin yükselişi AKP yandaşı Yeni Şafak'ı fena korkuttu Yeniden Refah Partisi'nin yükselişi AKP yandaşı Yeni Şafak'ı fena korkuttu Yeniden Refah Partisi'nin muhafazakar camiada yükselişi Yeni Şafak'ta rahatsızlığa neden oldu
Dünyaca ünlü çıplaklar adasında kaçak göçmen krizi çıktı Dünyaca ünlü çıplaklar adasında kaçak göçmen krizi çıktı Ege’deki dünyaca ünlü çıplaklar adası Gavdos kaçak göçmen tehdidi altında, Yunan hükümeti alarma geçti. Gavdos’un “Göçmen Adası” olmaması için adaya ek askeri güçler ve sahil güvenlik botları konuşlandırıldı.
Yandaş yazar Abdulkadir Selvi:  Erdoğan emeklileri rahatlatacak bir dokunuş yapacak Yandaş yazar Abdulkadir Selvi: Erdoğan emeklileri rahatlatacak bir dokunuş yapacak Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde emekli maaşlarının "yeterli" olmadığını ifade etti. Bunun üzerine Ankara kulislerinde Erdoğan'ın emekli maaşlarını öncelikli gündem maddeleri arasına aldığı konuşulmaya başladı. Gazeteci Abdülkadir Selvi, "Erdoğan mutlaka emeklileri rahatlatacak bir dokunma yapacaktır" sözleriyle dikkat çekti.