Danilo Zanna'dan müthiş performans

Gelelim İzmir gecelerine...

İrem Moralı İrem Moralı

Bundan birkaç sene evvel tanıdım içlerinden birini.

‘İyi ki de tanıdım’ dediğim üç yaratıcı kadından Ebru Taştan’ı tanıdım önce. Sonra, zaman içerisinde de Türkiye’nin en başarılı konuk koordinatörlüğü, pr ve menajerlik şirketi olan “Konuk Mafyası”nın diğer başarılı kahramanlarıyla da tanıştım ve tabi ki de çok sevdim.

Ayşegül Şermet, Alev Kurtuluş, Tirit ve Ebru Taştan dün İzmir’deydi.

Ben, Master Chef yarışmasını çok izleyen biri değilim. Ama elbette sempatik İtalyan şef Danilo Zanna’yı biliyordum. Dün Danilo, ilk stand up show performansı için Bostanlı Suat Taşer Gösteri Merkezi’ndeydi.

Gerçekten de açıkça itiraf etmeliyim ki, bu kadar kalabalığı beklemiyordum. Eski gazeteci, şimdilerin başarılı organizatörü sevgili arkadaşım Cesur Sert ve Konuk Mafyası ekibinin iş birliği ile düzenlenen “Danilo Zanna Stand Up” çok keyifliydi.

Türkçesinin yarım yamalak oluşunun verdiği sempatiklik, anlattığı akıcı hikayeler; evliliğini, düğününü, meşhur olma yolundaki adımlarını, Master Chef macerasını komik bir dille anlatması, bize zamanın nasıl geçtiğini kesinlikle hissettirmedi.

Bu tarz etkinliklerin tıpkı İstanbul’daki gibi, İzmirimiz’de de daha sık yapılmasını diliyorum. Tiyatroya, stand up gösterilerine eminim bizler gibi hasret olan belli bir kesim vardır. Mesela ben, İbrahim Selim’in Zorlu’da çekilen, YouTube kanalında yayınlanan programlarının hastasıyım. Neden İzmir’de de böyle eğlenceli gösteriler düzenlemediğini anlamış değilim.

Gelelim İzmir gecelerine…

Açıkçası son dönemlerde gittiğim iki tane mekan var. Biri gece hayatımızın senelerdir vazgeçilmez mekanı; dostlarım Murat Alpiskender ve Ahmet Aslanel’in sahipleri olduğu “Room68” ve son dönemlerde “Tanıdık” isimli şarkısıyla nihayet o güzel yüreğinin hakkettiği başarıyı yakladığına inandığım, başarılı şarkıcı, besteci Yılmaz Taner’in sahne alması sebebiyle gittiğim Bayraklı Folkart içerisindeki “Sosyal Marley” isimli mekan.

Room 68, zaten evimiz gibi. Kendimi en rahat hissettiğim mekan. Çünkü, içeride çalışan servis elemanlarından, kapıdaki emek veren güvenlik görevlilerine kadar herkes senelerdir bildiğimiz ekip. E patronlar deseniz zaten en yakın arkadaşlarımız olunca, e bir de müzik de güzel olunca değmeyin keyfimize… Room68’de özellikle her Cuma çocukluğumuzun, gençliğimizin Türk Pop müziğindeki ilklerinden olan Ozan Orhon’un sahne performansı gerçekten de müthiş!.

Belki de ilk aşklarımızın, ilk flörtlerimizin, ilk gece hayatına adım attığımız senelerimizi bize yeniden hatırlatan, harika bir müzik yolculuğuyla karşımıza çıkan Ozan Orhon sahnesini kesinlikle kaçırmayın!.. Bana teşekkür edeceksiniz!..

Sosyal Marley ise, en başta dekoruyla mekandan içeri girdiğiniz saniye dikkatinizi çekiyor. Pazartesi geceleri Latin müziği eşliğinde dans showlarının sergilendiği bu mekanda, diğer gecelerde de mutlaka canlı müzik veya DJ performansı gerçekleşiyor. Aynı zamanda giriş kısmında başarılı olduğunu duyduğum ama henüz test etmediğim bir restaurantı bulunan Sosyal Marley, özellikle Karşıyaka veya Bayraklı’da yaşayanların denediklerinde seveceklerini düşündüğüm bir mekan.

Bu haftalık benden bu kadar…

Biraz da kitabımı yazmaya yoğunlaşma zamanı…

Haftaya, sizlerden durmadan gelen mailler doğrultusunda, yine hiçbirimizin şu bir türlü tam anlamıyla çözemediği kadın/erkek ilişkilerini yine masaya yatıracağım. Sözüm söz!..

O güne kadar önce kendinizi sevmeyi sakın ihmal etmeyin mucize tasarımlar