8 Nisan Koç Burcunda Güneş Tutulması hangi burçları etkileyecek?

Finansal anlamda ise Venüs - Neptün döngüleri kredi, borç sorunlarını açığa çıkartabilir. Bu dönem bu konuları daha fazla konuşuyor olacağız.

Burcu Orhan Hullu Burcu Orhan Hullu

-KOÇ BURCUNDA YAŞANACAK GÜNEŞ TUTULMASIYLA BÜYÜK DEĞİŞİMLERE HAZIR MISINIZ?

-MERKÜR RETROSU BAŞLADI!

Nisan ayına Merkür Retrosu ile giriş yapıyoruz. İletişimsel konularda sıkıntılara sebep olan Merkür Retrosu Koç burcunda gerçekleşmesiyle birlikte ağzımızdan çıkan sözlere ve hızlı vereceğimiz kararlara sonradan pişman olmamak adına bu ayın sonuna kadar daha dikkat etmeliyiz!

Fakat bilgilerimizin üzerinden geçmek için en doğru zaman olacağı için eski bilgilerimizi tazeleyebiliriz..

Yanlış anlaşılmaların, hatalı işlemlerin, unutulan şifrelerin, bozulan elektronik aletlerin canımızı sıkmaması adına bilgilerimizin, telefonumuzun yedeklerini almak akıllıca olacaktır. Elbette bu dönem yoğun çalışacak olan tamirciler Merkür Retrosuna sevinebilir. Biz özellikle imza atarken bir den fazla gözden geçirmemiz, belgeleri iyi okumamız hata riskimizi aza indirebilir.

3 Nisan’da 28 derece Balık burcunda Venüs ve Neptün kavuşumu gerçekleşecek.

İlişkilerde  fedakarlık teması öne çıkacak. Ama ilişkimizi kafamızda fazla idealize edip gözümüze perde inmişçesine hareket etmeye meyilli olabileceğimiz gibi fazla fedakarlık yapma, fazla verici olma durumları da yaşanabilir. Neptün etkisiyle ilişkideki sorunları görmezden gelmemiz de söz konusu olabilir. Nisan başında ilişkilerde romantizm güçlü çalışacak..

Finansal anlamda ise Venüs - Neptün döngüleri kredi, borç sorunlarını açığa çıkartabilir. Bu dönem bu konuları daha fazla konuşuyor olacağız.

10 Nisan’da ise Balık burcunda Mars- Satürn kavuşumu yaşanacak.

Bu kavuşum piyasalarda durgunluğa işaret ediyor. Spekülatif yatırım yapanlar açısından riskli zamanlarlar düşüşler yaşanabilir! Bu düşüşlerin süresi bir iki haftayı bulabilir, dikkatli olunması gereken bir Nisan ayı bizleri bekliyor. Borsa oldukça sıkıntılı bir süreç yaşayabilir. 

Dünya astrolojisi açısından bakarsak Balık burcunda yaşanacağından dolayı sularla ilgili sorunlara  işaret etmekte. Sulardan geçebilecek salgınlar bu dönem ortaya çıkabilir. Deprem, tsunami, doğal afetler, rüzgarla yayılan yangınlar olasılıklar arasında. İnsanlarda öfke ve şiddet eğilimi artabilir, bireysel olarak harekete geçmek bu dönem pek kolay olmayabilir. İki ileri bir geri durumları yaşanabilir. Bu kavuşum bireysel anlamda gerginlik yaratabilir. 

Ve gelelim bu ayın en önemli gökyüzü olayına!

8 Nisan’da 19 derece Koç burcunda tam Güneş tutulması yaşanacak.

Önemli etkilere sahip  bu tutulma Türkiye’den izlenmeyecek, Meksika, ABD ve doğusundan, Kanada’dan izlenebilecek. Büyük değişimlerin işareti olan Güneş tutulması dünyayı dönüştürecek keşiflerinde habercisi niteliğinde!

Aynı zamanda bu tutulma etkilerinin hayatımıza yansıması Koç burcunun etkisiyle hızlı olacak. Kiron’un da 19 derecede bu tutulmaya eşlik etmesiyle birlikte tıp ve hastalıkların tedavisiyle ilgili gelişmeleri de hızlandıracak. Koç burcunda yaşanmasıyla birlikte hayatımızla ilgili konularda risk alıp cesaret gösterip harekete geçebileceğiz. Daha önceki yaralarımızdan ders çıkartıp aynı hatayı yapmadan ilerleyebileceğiz. Sadece Merkür Retrosunu hesaba katıp kararlarımızı iki kez gözden geçirerek hareket etmeliyiz.

Burçlara etkilerinden bahsedersek; 

KOÇ:

Kendinizle ilgili bazı krizler sonucunda yeni hedefler belirlemeniz mümkün. Kendi fiziksel sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Kafa ve yüz bölgeniz hassas olabileceği gibi vurmalara çarpmalara karşı dikkatli olmalısınız. Ruhsal olarak bir iyileşme dönemine geçip sizi üzen konuları geride bırakabilirsiniz. Daha atik ve hızlı davranacağınız bu ay boyunca iş ve kariyer konularında akıllıca hamleler yapacaksınız.

BOĞA:

12. Evinizde yaşanacak bu Güneş tutulmasının etkilerini  içsel olarak yaşayacaksınız. Bilinçaltınızda kalan korku, endişe ve kaygılarınızla yüzleşip iyileştirme fırsatı yakalayacaksınız. Bu dönem duygusal açıdan daha hassas olabilirsiniz. Geçmiş konuların su yüzüne çıkmasıyla hayatınızda bazı krizli durumlar yaşanabilir. Bu dönem daha çok kendinizi dış dünyadan izole etmek isteyip yalnız kalma ihtiyacı hissedebilirsiniz. 

İKİZLER:

Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla aranızda  bazı krizli durumlarla mücadele etmeniz gerekebilir. Sonrasında ise; dostlarınızla geçmişte oluşmuş sorunları, yaraları telafi etme, iyileştirme fırsatı yakalayacaksınız. Aynı zamanda sosyal çevrenizde olan kişilerle ortak iş projelerini başlatmak isteyebilirsiniz. Fakat hemen başlatmak yerine iyice düşünüp daha fazla araştırma yapmak adına biraz beklemeniz yararınıza olabilir. Nisan ayı sizlere  kariyer konularında keyifli etkiler yaşatacak. 

YENGEÇ:

Güneş tutulmasıyla birlikte iş ve kariyer konularında bazı kriz içeren durumlarla mücadele etmeniz gerekebilir. Kariyerinizle ilgili içinizde daha önceden oluşan yaralarının farkına varıp bu durumu dönüştürmek üzere harekete geçebileceksiniz. Ayrıca; kariyer ve iş konularında bir sonlanmayla beraber sizlere yeni bir kapı  açılabilir. Yeni projelerin de olacağı Nisan ayında hızlı kararlar vermeniz gerekebilir.

ASLAN:

Yaşanacak Güneş tutulmasıyla birlikte inançlarınız, eğitiminiz, yurt dışı konularıyla ilgili önemli gündemler yaşanabilir. Kiron etkisiyle bu konularla ilgili içinizdeki eski  yaralarınızı fark edip dönüştürmek üzere harekete geçebileceksiniz. Yurt dışı, akademik, hukuksal, konularla ilgili başlangıçlar yapmak, bu konuları araştırmak için uygun bir dönemde olacaksınız. Kariyer ve iş konularında bu ay  şanslı etkilere sahipsiniz.

BAŞAK:

Güneş tutulmasıyla birlikte ortak gelirler, vergi, borçlar, ödemeleriniz ile ilgili konularda  birtakım krizli durumlar yaşanabilir. İç dünyanızda bu sorunları aşıp korkusuzca ilerlemeyi seçebilirsiniz. Sağlıksal olarak da devam eden bir sorununuza hızlı tedavi şansı yakalayabilir ya da  kökünden bu sorunu çözmek adına harekete geçebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde Nisan ayı boyunca büyüme ve genişleme fırsatı yakalayabilirsiniz.

TERAZİ:

Güneş tutulmasıyla beraber ilişkileriniz, ortaklığınız, evliliğinizde yaşanabilecek krizlerle mücadele etmeniz gerekebilir. Fakat; sonrasında karşılıklı destek vermenizle birlikte  sorunlarınıza çözüm bulup güzel başlangıçlar yapabilir, eski yaralarınızı iyileştirebilirsiniz. Bu dönem sizler için ilişkilerin şifalanma zamanı olacak. Aynı zamanda ortak gelirlerin, kazançların artacağı Nisan ayında ani para girişleri sayesinde mevcut  yükünüzü hafifletebilirsiniz. 

AKREP:

Güneş tutulmasıyla beraber günlük rutininiz, sağlığınız, varsa evcil hayvanlarını,  işinizle ilgili konularda bazı krizli durumlarla mücadele etmeniz gerekebilir. Bunları çözüme kavuşturup gerekeni yapacağınız yeni ve sağlıklı yaşama adım atacağınız bir dönem yaşanabilir. Şifa anlamında ise alternatif tedavilere yönelebilirsiniz. İş konusunda  bazı yeni kararlar vermeniz gerekebilir. Spora, diyete, sağlıklı beslenmeye, yeni bir işe başlamak adına güzel bir dönemdesiniz.

YAY:

Güneş tutulmasıyla birlikte aşk, çocuklar ve hobilerinize ilgili krizli durumlar yaşanabilir. Bu durumun ardından içinizde oluşan  yaralarınızı saracaksınız ayrıca; kendinizi ve etrafınızı mutlu edecek bir süreç sizleri bekliyor. Bir hobiniz işiniz haline dönüşebilir ve  bu konudan para kazanabilirsiniz. Aşk konusunda ise geçmişte yaşadığınız sorunları giderecek, sizi iyileştirecek yepyeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Bazı yaylar ise çocuk sahibi olmaya karar verebilir.

OĞLAK:

Güneş tutulmasıyla birlikte ev, yuva konularında krizlerle mücadele etmeniz söz konusu.Yer değişikliğ, evde tamirat- tadilat, ebeveynlerinizle  alakalı konular odağınız haline gelebilir. Ailenizle  aranızda oluşacak krizler sonucunda eski problemlerinizi  tekrar ele alıp iyileştirme ve yaralarınızı sarma fırsatı yakalayacaksınız.  İş ve kariyer konularında ani güzel fırsatlar ortaya çıkıp bu ay  sizleri mutlu edebilir. 

KOVA:

Güneş tutulmasıyla birlikte kardeş, kuzen, yakın dostlarınız, komşularınızla aranızda bazı krizli durumlar açığa çıkabilir. Var olan sorunlarınızı çözmek ve yaralarınızı sarmak adına harekete geçebilirsiniz. Bu dönem trafikte hızdan uzak durun! Yakın çevrenizde oluşabilecek gerginliklere karşı da fevri konuşmalardan kaçınmalısınız. Maddi konularda da aşırı harcamalardan uzak durmanız gereken bir aydasınız, hesapta olmayan ödemeler ortaya çıkabilir.

BALIK:

Güneş tutulmasıyla birlikte bütçe, finans konularında  krizli durumlarla mücadele etmeniz gerekebilir. Maddi kaygılarınızın çoğalacağı Nisan ayında kendinize farklı gelir  kaynakları yaratabilirsiniz. Bu konularda akıllıca hareket etmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz, ekstra gelirlerinizi daha çok keyfi harcamalarınıza  kullanma potansiyeliniz mevcut. İhtiyaçlarınızı belirlemeniz bu ay oldukça önemli.. Yakın çevrenizden Nisan ayında  maddi  destek gelebilir, yine de keyfi harcamalarınızı dengelemeniz gerekiyor.

@astro_brujo