Can Yaman İtalya’daki Ünlüler Adası’na gidecek mi?

Can Yaman’ın İtalya’da yayınlanan Ünlüler Adası’na (L'Isola dei Famosi) davet edilebileceği söyleniyor.

Nilüfer Şensöz Nilüfer Şensöz

NİLÜFER ŞENSÖZ / ROMA

Can Yaman hayranlığı İtalya’da dalga dalga büyüyor.

Silvio Berlusconi’nin kanalı Canale 5’de milyonlarca İtalya’nın Cumartesi akşamları izlediği ünlü sunucu Maria de Flippi’nin “C'è Posta per Te” programına konuk olup hayran kitlesini daha da artıran Can Yaman’ı İtalyanlar çok seviyor.

Son olarak İtalyan basınında Can Yaman’ın İtalya’da yayınlanan Ünlüler Adası’na (L'Isola dei Famosi) davet edilebileceği yönünde çok sayıda haber yapıldı. İtalyanlar'ın meşhur reality şovu Ünlüler Adası 2020'nin yeni sunucusu belli oldu. Ünlüler Adası'nın yeni sunucusu ünlü futbolcu Totti'nin eşi Ilary Blasi olacak. Programı İtalya'da sunacak Ilary Blasi'ye Honduras'tan çekimlerin yapıldığı yerden yardımcı olacak sunucu olarak ya varolan sunucu Alvin ile devam edilmesi bekleniyor ya da Can Yaman'ın ismi geçiyor.

Can Yaman İtalya’daki Ünlüler Adası’na gidecek mi? - Resim: 1

ERKENCİ KUŞ YAZA İTALYA’YA BEKLENİYOR

Dolunay (İtalya’daki adı Bitter Sweet) diziyle İtalyanların kalbini kazanan Türk yıldız Can Yaman’ın Erkenci Kuş dizisinin de bu yaz İtalyan televizyonunda gösterileceği söyleniyor.

Halihazırda Can Yaman’ın bazı İtalyan hayranları Erkenci Kuş’u internetten altyazılı olarak takip ediyor ancak yazın televizyonda gösterilmesiyle Türk dizisi daha geniş kitlelere ulaşacak.

PEMBE KOMEDİLER YAPMAK KOLAY DEĞİL

İtalyanların magazin dergisi Chi’nin son sayısında röportajı çıkan Can Yaman, şöyle konuşuyor: “Pembe komediler yapmanın kolay olduğuna inananlar var, ama gerçekte en zor şeylerden biri.

İzleyicilerin ilgisini uzun zaman korumak kolay değil. Film ya da aksiyon dizisi yapmak istiyorum, ancak bu seriler sadece Türk izleyicilerin ilgisini çekiyor, yurtdışında satın alınmıyor, bunun yerine romantik komediler daha fazla talep görüyor."

CAN YAMAN’IN İTALYA’DAKİ ŞANSI NE?

Sadece İtalya’nın büyük şehirleri değil, Sicilya’nın köylerindeki genç kızlara kadar ulaşan Türk dizileri için ciddi bir potansiyel var. Televizyonda Cherry Season (Kiraz Zamanı) sonrasında Dolunay (Bitter Sweet) adlı diziler yaz döneminde İtalya’da büyük beğeniyle izlendi.

Neredeyse her gün haberleri yapılan Türk aktör Can Yaman için İtalya'da yakında bir gelecekte yeni bir televizyon macerası başlaması da mümkün.

Yakışıklılıklarıyla ve başarılı oyunculuklarıyla ünlü Raoul Bova, Gabriel Garko ve Marco Bocci gibi yıldızların bulunduğu sinema ve televizyon dünyasında Can Yaman’ın en büyük avantajı yaşının küçük olması.

Can Yaman sadece 30 yaşındayken, İtalya’nın yakışıklı jönleri çoktan 40 yaşlarını geçmiş durumda.

Can Yaman İtalya’daki Ünlüler Adası’na gidecek mi? - Resim: 2
Raoul Bova 1971 doğumlu
Can Yaman İtalya’daki Ünlüler Adası’na gidecek mi? - Resim: 3
Marco Bocci 1978 doğumlu
Can Yaman İtalya’daki Ünlüler Adası’na gidecek mi? - Resim: 4
Gabriel Garko 1972 doğumlu