Can Yaman ve Demet Özdemir İtalya'da her gün haber oluyor

Hem Türkiye'de hem de yurtdışında Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eden iki genç oyuncu Can Yaman'dan ve Demet Özdemir'den yeni haberler var.

Nilüfer Şensöz Nilüfer Şensöz

Nilüfer Şensöz/Roma İki genç oyuncu başarılarıyla hem Türkiye'de hem de yurtdışında adlarından söz ettiriyorlar. Bay Yanlış'ın final yapmasıyla Can Yaman'ın hayranları aktörün yeni projelerini merak ediyor ve oyuncuyu ekranda yeniden görmek için can atıyorlar. Demet Özdemir'in ise "Doğduğun ev kaderindir" dizisi halen Türkiye'de devam ediyor.

İTALYA'DA ERKENCİ KUŞ'UN DERGİSİ ÇIKIYOR

Bu arada iki oyuncunun birlikte başrollerini paylaştıkları Erkenci Kuş (Day Dreamer) İtalya'da gösterilmeye devam ediyor. Dizi İtalya'da adeta bir fenomen haline geldi ve dizinin DayDreamer isimli dergisi dahi çıkıyor.

Can Yaman ve Demet Özdemir İtalya'da her gün haber oluyor - Resim: 1

BAY YANLIŞ İTALYA'DA TV'DE GÖSTERİLECEK

Bu arada Mediaset Bay Yanlış'ın İtalya'daki gösterim haklarını satın aldı. Bay Yanlış, Signor Sbagliato ismiyle İtalyan TV'sinde gösterilecek. Can Yaman ile ilgili hem İtalyan basınında hem de sosyal medyada neredeyse her gün yeni haberler çıkıyor.

Can Yaman ve Demet Özdemir İtalya'da her gün haber oluyor - Resim: 2

YENİ PROJE İDDİALARI

İtalyanca web siteleri Blastik News Italia, ilgiornaleditalia.it, meteoweek.com ve torresette.news'ta çıkan haberlerde, Daydreamer'ın yapımcısı Faruk Turgut'un Daydreamer dergisindeki açıklamasına yer verilerek, Can Yaman ve Demet Özdemir'in yeni bir projede yer alabileceği iddia edildi.

İtalya'da çıkan haberlerin orjinallerinin linkleri:

(-https://www.torresette.news/rubriche/social-network/2020/10/23/can-yaman-e-demet-zdemir-protagonisti-di-una-nuova-serie-l-annuncio-del-produttore

-https://www.ilgiornaleditalia.it/spettacolo/can-yaman-e-demet-ozdemir-nuova-serie-insieme-il-produttore-parla-della-coppia-e-69137

-https://www.meteoweek.com/2020/10/24/can-yaman-e-demet-insieme-lannuncio-esplosivo-degli-attori/

-https://it.blastingnews.com/tv-gossip/2020/10/daydreamer-il-produttore-rivela-lavoriamo-ad-un-nuovo-progetto-con-can-yaman-e-demet-003221224.html )

FARUK TURGUT "BÖYLE BİR PROJE HAZIRLIĞI YOK"

Ancak İtalya'daki web sitelerinde çıkan bu haberlerin ardından yapımcı Faruk Turgut, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İtalyanca sitelerinde çıkan yeni proje haberleriyle ilgili olarak, "Yanlış anlaşılmış. Böyle bir proje hazırlığımız yok" dedi.

CAN YAMAN, FERZAN ÖZPETEK FİLMİNDE Mİ OYNAYACAK?

Öte yandan Roma'da ünlü yönetmen Ferzan Özpetek ile yemek yiyen Can Yaman, her fırsatta ünlü yönetmen ile çalışmak istediğini söylüyor. İtalyan basını da hem Ferzan Özpetek'in hem de Can Yaman'ın sosyal medya hesaplarını yakından takip ediyor.

Son olarak Serra Yılmaz ile kahvaltı ederken bir video paylaşan ünlü yönetmen Özpetek'in videonun altına Serra Yılmaz ile birlikte güzeller güzeli Kasia Smutniak, Stefano Accorisi, Elena Sofia Ricci ve Can Yaman'ı etiketlemesi dikkatleri çekti.

İtalyan basınında, sosyal medyadaki videoya etiketlediği yıldızların, Ferzan Özpetek'in kitabı Come un Respiro (Bir Nefes Gibi) kitabının sinemaya uyarlanması halinde filmin kadrosunda olabileceği yönünde iddialar ortaya atıldı.

Ancak henüz ne Can Yaman ne de Ferzan Özpetek tarafından yeni film projesiyle ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

(Nilüfer Şensöz/Roma/Medyafaresi.com)

Can Yaman ve Demet Özdemir İtalya'da her gün haber oluyor - Resim: 3