Herkes Can Yaman'a hayran Can Yaman ise Ferzan Özpetek'e

İtalyan kadın hayranları Can Yaman'ı büyük bir coşkuyla karşıladı. İşte Can Yaman'ın İtalya ziyareti...

Nilüfer Şensöz Nilüfer Şensöz

Can Yaman İtalya'ya adım atar atmaz hayranları da kendisini yalnız bırakmadı. Türk oyuncu havaalanından başlamak üzere hayran akınına uğradı.

Hayranlar çılgınca Can Yaman'ın takibindeyken, uzun zamandır sosyal medyadan da Ferzan Özpetek'e hayranlığını açıklayan Yaman ise ünlü yönetmenin peşindeydi. Sonunda Can Yaman hayaline kavuştu ve Ferzan Özpetek ile Roma'da buluştu.

İtalya'ya TV5 kanalının bir programına katılmak için giden Can Yaman, Roma'da ünlü yönetmen Ferzan Özpetek ile de biraraya geldi. İkilinin biraraya gelmesi ve beraber yemek yemeleri İtalya basınında büyük ilgi uyandırdı. Roma'da bir otelin muhteşem manzaralı terasında sıcak ve samimi bir yemek yiyen Yaman'ın ve Özpetek'ın birbirlerine ne söylediklerini kim bilebilir?

Romantik-komedi pembe dizilerindeki başarısıyla dünyaca ünlenen Can Yaman, Ferzan Özpetek'in filmlerinde rol alacak mı? Henüz resmi olarak açıklanan bir gelişme yok.

Ancak Ferzan Özpetek'in son kitabı 'Come un Respiro' (Bir Nefes Gibi) kitabının temmuz ayındaki tanıtımında İtalyan gazetecilerin Can Yaman sorularına karşılık Can Yaman'ı tanıdığını ve ilginç bulduğunu söylemişti.

ÖZPETEK: TAVSİYEMİ DİNLEDİ FİZİKSEL OLARAK DEĞİŞTİ

Özpetek, konuşmasında şöyle demişti: "Pek çok insan bana sosyal medyada yazıp ona film yaptırmamı istiyor. Yeteneğini biliyorum, nasıl bir adam olduğunu biliyorum. Sık konuşuruz ve ona tavsiyelerde bulunurum. Tavsiyemi dinledikten sonra fiziksel olarak da değişti ve çok daha iyi. Başkalarına kıyasla kesinlikle özel bir şeye sahip. Onunla çalışma arzum var. Son yıllarda Türk ve İtalyan dünyası arasında yakınlaşma olduğu için de çok mutluyum ve Türk dizilerinin burada İtalya'da da yer alması sevindirici."

1 Ekim 2020 / Roma