Sevgili Geçmiş İtalya'da gönülleri fethetti

Sevgili Geçmiş'in ilk bölümü 'primetime'da İtalya'da izlenme oranında ilk sıraya yerleşti.

Nilüfer Şensöz Nilüfer Şensöz

Sevgili Geçmiş ilk bölümüyle İtalya'da gönülleri fethetti. Aynı saatlerde yayınlanan diğer kanallardaki programları geçerek İtalya'da dün akşam yüzde 13.4 ile Canale 5'de 2 milyon 472 bin kişi tarafından izlendi. Rai3'te Chi l’ha Visto? programı 1 milyon 793 bin izleyici topladı.

Saat 21:58 - 23:34 arasında yayınlanan Rai1 Cose Nostre programı 1 milyon 49 bin ve Rai2 NCIS ise 1 milyon 15 bin seyirci tarafından izlendi. Sevgili Geçmiş her çarşamba Canale 5'de İtalya saatiyle 21.20'de gösteriliyor.

Twitter'da dün akşam dizi İtalya gündemlerinde 3. sıraya yerleşti. Sevgili Geçmiş'in oyuncuları, mekanlar ve hikayesiyle ilgili İtalyan basınında çok sayıda haber yer aldı.

"BU TÜRKLER NE YİYOR?"

Sevgili Geçmiş İtalya'da gönülleri fethetti - Resim: 1

İtalya'da fenomen haline gelen genç aktör Can Yaman'da sonra şimdi de Sevgili Geçmiş'te yer alan Burak Çelik, Seçkin Özdemir. Burak Yamantürk gibi oyuncular da İtalya'da özellikle kadın izleyiciler tarafından yoğun beğeni topladı.

Daha ilk bölümden hayran kitlesi kazanan oyuncularla ilgili İtalyan izleyiciler oyuncuların fotoğrafları yayınlayarak "Bu Türkler neler yiyor?" yorumlarıyla oyuncuların yakışılıklarına övgüler yağdırdılar..

KADIN OYUNCULAR DA MERCEK ALTINDA

Sevgili Geçmiş İtalya'da gönülleri fethetti - Resim: 2

Sevgili Geçmiş dizisinin kadın oyuncuları da İtalyan izleyiciler ve İtalyan basını tarafından mercek altına alındı. "Üç melek" gibi çok sayıda olumlu izleyici yorumlarının yanısıra haber sitelerinde oyuncularla ilgili haberler yer alıyor. Aynı zamanda dizinin mekanlarıyla ilgili de bilgiler veriliyor.

Nilüfer Şensöz / Medyafaresi.com Roma Temsilcisi