Gündem

X, hükûmetin İliç'le ilgili erişim engellerine yaptığı itirazı kazandı X, hükûmetin İliç'le ilgili erişim engellerine yaptığı itirazı kazandı Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya platformu X, Türkiye'de İliç'te meydana gelen maden kazası ile ilgili paylaşımların kaldırılması ile ilgili mahkeme kararına yaptıkları itirazın kabul edildiğini ifade etti.
Emekli bayram ikramiyesinde 10 Bin Lira bombası: Erdoğan son dakika golü atacak Emekli bayram ikramiyesinde 10 Bin Lira bombası: Erdoğan son dakika golü atacak Emeklilere bayramda verilecek ikramiyeyi 3 bin TL olarak açıklayan iktidarın, tepkiler üzerine bir zam yapacağı iddia edildi. Kulis bilgilerine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü kabine toplantısından sonra ikramiyenin 10 bin TL'ye çıkarılacağını açıklayacak.
İmamoğlu yeni Tayyip Erdoğan mı? İmamoğlu o benzetmeye ne dedi? İmamoğlu yeni Tayyip Erdoğan mı? İmamoğlu o benzetmeye ne dedi? Yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken, Parlamento Muhabirleriyle İstanbul'da bir araya gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kendisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a benzetilerek 'İkinci Erdoğan' yorumları yapılmasına karşı çıkan İmamoğlu, "Erdoğan’a benzetilmeyi anlamıyorum onun zıddıyım" diye konuştu.
İsrail, Eurovision için reddedilen şarkısının ismini ve sözlerini değiştirdi İsrail, Eurovision için reddedilen şarkısının ismini ve sözlerini değiştirdi İsrail'in Eurovision Şarkı Yarışması'ndan menedilmesi çağrıları devam ederken, İsrail'in siyasi mesaj içerdiği için Avrupa Yayın Birliği (EBU) tarafından "October Rain" isimli reddedilen Eurovision şarkısının ismini ve sözlerini değiştirdiği açıklandı.
İrem Gül'ü öldüren Murat Önver'in sözleri kan dondurdu; seri katil soruşturması başladı İrem Gül'ü öldüren Murat Önver'in sözleri kan dondurdu; seri katil soruşturması başladı Kütahya'da İrem Gül'ü öldürmekten yargılanan eski erkek arkadaşı Murat Önver polislere, "Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor" dedi. Şüpheli müebbet hapis cezasına çarptırılırken polis, 'seri katil' şüphesiyle soruşturma başlattı.
Yeniden Refah adayları seçimden hemen önce AKP lehine çekilecek mi? Yeniden Refah adayları seçimden hemen önce AKP lehine çekilecek mi? AKP yandaşı yazarlardan Resul Tosun, Yeniden Refah Partisi adaylarının seçime kısa bir süre kala AKP lehine çekileceklerini iddia ederek, “(Bunu) bilgiye dayalı söylüyorum, isim de biliyorum” dedi.
CHP içi muhalifler İmamoğlu'na seçimi kaybettirmek için çalışıyor CHP içi muhalifler İmamoğlu'na seçimi kaybettirmek için çalışıyor Gazeteci Murat Yetkin, “İmamoğlu CHP’nin 2019’da çeyrek asır sonra kazandığı İBB Belediye Başkanlığını kaybederse bu Kurum’un başarılı performansı sayesinde olmayacak. Bir ölçüde Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Tayyip Erdoğan’ın başarısı sayesinde olacak" dedi.
İmamoğlu mu, Kurum mu, Danla Bilic mi? İmamoğlu mu, Kurum mu, Danla Bilic mi? Danla Bilic yaptığı bir paylaşımla, İBB Başkan adayları Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'na meydan okudu.
Hakan Fidan'dan Acun Ilıcalı sürprizi: Antalya Diplomasi Forumunda başarısının sırrını anlattı Hakan Fidan'dan Acun Ilıcalı sürprizi: Antalya Diplomasi Forumunda başarısının sırrını anlattı 19 devlet başkanı, 73 bakan ve 57 uluslararası temsilci olmak üzere 4 bin 500'e yakın katılımcı ve 147 ülkenin temsilcilerinin yer aldığı ADF’de ünlü medya patronu Acun Ilıcalı da konuşmacı olarak yer aldı.
AKP'li Galip Ensarioğlu: Seçimden sonra Türkiye siyaseti yeniden dizayn edilecek AKP'li Galip Ensarioğlu: Seçimden sonra Türkiye siyaseti yeniden dizayn edilecek Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, yerel seçimlerden sonra Türkiye siyasetinin yeniden dizayn edileceğini belirterek, “Birincisi CHP Genel Başkanı değişecek. İkincisi DEM Parti tabanında yeni yol ayrımı olacak. Üçüncüsü İYİ Parti dağılacak” dedi.
Victoria Beckham'ın Paris Moda Haftası defilesi, vegan aktivistler tarafından protesto edildi Victoria Beckham'ın Paris Moda Haftası defilesi, vegan aktivistler tarafından protesto edildi Göstericiler "Hayvanlar kumaş değildir" yazılı tişörtler giydi ve "Viva vegan deri" yazılı pankartlar taşıdı
AKP'li Yeni Şafak ve Yeni Akit'in Yeniden Refah ve Erbakan düşmanlığı dikkat çekiyor AKP'li Yeni Şafak ve Yeni Akit'in Yeniden Refah ve Erbakan düşmanlığı dikkat çekiyor İktidar medyasında, 31 Mart için AKP ile ittifaka yanaşmayan Yeniden Refah Partisi'ne olan öfke dinmek biliyor. Yeni Şafak'ın ardından bu kez Yeni Akit'in hedefinde Yeniden Refah ve Fatih Erbakan var.
Ahmet Hakan: Dinde ağıt yakmak yok ki ; Mezarın sınıfta ne işi var arkadaş? Ahmet Hakan: Dinde ağıt yakmak yok ki ; Mezarın sınıfta ne işi var arkadaş? Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Kars'ta bir imam-hatip lisesi sınıfında maket mezar başında ağıt yakan çocuk fotoğrafına dikkat çekerek, "İmam-hatipte okudum, babam müftüydü, dini eğitimin yoğun yaşandığı bir ortamdan geliyorum. Böyle bir şey görmedim" diye yazdı.
Asgari ücrette ara zam beklentisi! SGK Uzmanı, Yüzde 100 diyerek duyurdu Asgari ücrette ara zam beklentisi! SGK Uzmanı, Yüzde 100 diyerek duyurdu Seçimler öncesi emeklilere seyyanen zam iddiaları tartışılırken bir yandan da asgari ücrete temmuz ayında ara zam beklentisi oluştu. Asgari ücrete temmuz ayında zam gelir mi? Kulis bilgileri neler? SGK Uzmanı İsmail Sevinç tek tek anlattı.
Dünyada en çok izlenen Türk dizileri belli oldu Dünyada en çok izlenen Türk dizileri belli oldu Türk dizi sektörü 2023'te daha da büyüyerek tüm dünyaya yayılmaya devam ederken, Türk dizilerine talep yüzde 184 arttı. Yabancı ülkelerde en çok izlenen Türk dizileri de belli oldu.
Türkiye'nin İsrail’e ihracatında rekor artış: Savaş öncesine dönüldü Türkiye'nin İsrail’e ihracatında rekor artış: Savaş öncesine dönüldü Gazze’de vicdanları kanatan soykırım devam ederken Ankara’nın tepkisi hamasi söylemin dışına geçmedi. İsrail’e ambargo uygulanmasına yönelik çağrıların havada kaldığı süreçte ticaret geçen ay da arttı.
Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal'dan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun oğluna uzaklaştırma kararı Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal'dan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun oğluna uzaklaştırma kararı Turgut Özal’ın kızı Şerife Zeynep Özal, Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun oğlu Osman Tuğrul İhsanoğlu hakkında şikâyetçi oldu. Şerife Zeynep Özal, Osman Tuğrul İhsanoğlu’nun yaşadıkları site içerisinde huzursuzluk çıkararak kendilerine rahatsızlık verdiğini iddia etti.