Gündem

Yandaş yazar Abdulkadir Selvi:  Erdoğan emeklileri rahatlatacak bir dokunuş yapacak Yandaş yazar Abdulkadir Selvi: Erdoğan emeklileri rahatlatacak bir dokunuş yapacak Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde emekli maaşlarının "yeterli" olmadığını ifade etti. Bunun üzerine Ankara kulislerinde Erdoğan'ın emekli maaşlarını öncelikli gündem maddeleri arasına aldığı konuşulmaya başladı. Gazeteci Abdülkadir Selvi, "Erdoğan mutlaka emeklileri rahatlatacak bir dokunma yapacaktır" sözleriyle dikkat çekti.
Erdoğan’ın seçim çalışmalarına katılan Süleyman Soylu, göz kırptı: Benim objektifimden… Erdoğan’ın seçim çalışmalarına katılan Süleyman Soylu, göz kırptı: Benim objektifimden… Eski İçişleri Bakanı olan AKP milletvekili Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmalarından fotoğraflar paylaştı.
Kulis: Gazze AKP’yi böldü Kulis: Gazze AKP’yi böldü Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, "Gazze AKP’yi böldü; daha etkin rol alınsın diyenler var" kulisini aktardı.
Seçil Erzan kuzeni için de 2 milyon lira kredi talep etmiş Seçil Erzan kuzeni için de 2 milyon lira kredi talep etmiş Yüksek getirili gizli fon vaadiyle aralarında ünlü futbolcuların da olduğu 21 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın telefonlarında yapılan incelemelerin sonuçları raporlara yansımaya devam ediyor
İmamoğlu mu, Kurum mu? İki farklı anketten çok konuşulacak iki farklı sonuç İmamoğlu mu, Kurum mu? İki farklı anketten çok konuşulacak iki farklı sonuç Türkiye seçim ayına girdi! Bu sırada çok konuşulacak iki farklı anket sonucu geldi. İki anket şirketi İstanbullulara tercihini sordu: Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum'u tercih edenlerin oranları birbirine ne kadar yakın olsa da iki anket farklı isimleri işaret etti. Rekabeti kızıştıran iki ismi takip eden adayların oranları dikkat çeken düzeyde. İşte ilgi çekici o anketlerden ses getirecek sonuçlar...
Hatay sözleri tüm Türkiye'de tepki çekmişti! Özdağ'a dava açan Konakçı'ya 3 kuruş şoku Hatay sözleri tüm Türkiye'de tepki çekmişti! Özdağ'a dava açan Konakçı'ya 3 kuruş şoku Sosyal medyada 'Hatay' ile ilgili yaptığı açıklamayla tepkileri üzerine çeken imam Halil Konakçı'ya, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sert bir karşılık vermişti. Konakçı da bunun üzerine Özdağ'a 3 kuruşluk dava açmıştı. Gündem olan dava sonuçlandı.
Gece yarısı kuyruğa girip saat 8'e kadar bekliyorlar! Her şey ucuz et alabilmek için! Gece yarısı kuyruğa girip saat 8'e kadar bekliyorlar! Her şey ucuz et alabilmek için! Ucuz et kuyruklarının sonu görünmüyor. Türkiye'de sadece 18 şehirde bulunan Et ve Süt Kurumu'nun mağazalarının önünde metrelerce kuyruk oluştu. İstanbul'da bir tek Beylikdüzü'nde olan mağazanın önü, gece yarısından itibaren dolmaya başlarken vatandaşlar neredeyse 8 saat boyunca sırada bekliyor.
29 Şubat 2024 reyting sonuçları: İnci Taneleri, Galatasaray Fatih Karagümrük, Hudutsuz Sevda 29 Şubat 2024 reyting sonuçları: İnci Taneleri, Galatasaray Fatih Karagümrük, Hudutsuz Sevda Medyafaresi.com reyting son dakika haberleri: 29 Şubat reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam Türk televizyonlarında yayınlanan programların izlenme oranları dikkat çekiyor. Peki reyting nedir? Ratingler nasıl ölçülür? İzlenme oranları ne anlama geliyor? Türkiye'nin en çok izlenen dizileri hangileri? Reyting sonuçları haberimizin detaylarında.
Emekliye para yok ama Diyanet'e milyonluk lüks araçlar kiralandı Emekliye para yok ama Diyanet'e milyonluk lüks araçlar kiralandı Diyanet İşleri Başkanlığı’nda “araç krizi”nin yaşandığı öne sürüldü. İddiaya göre, Mushafları İnceleme ve Strateji Başkanlığı gibi birimlerin de aralarında olduğu Diyanet’e bağlı 12 birimde görevli yöneticilere, Diyanet Vakfı iştiraki KOMAŞ A.Ş. üzerinden araç kiralandı
Dolar tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü Dolar tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü İstanbul serbest piyasada dolar 31,3130 liradan, Euro 33,8560 liradan güne başladı. Piyasaların açılışında 31.45490'a kadar çıkan dolar/TL, rekor seviyesini yeniledi.
İsrail'in Gazze'deki yardım noktası saldırısında ölü sayısı 112'ye çıktı İsrail'in Gazze'deki yardım noktası saldırısında ölü sayısı 112'ye çıktı Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, perşembe sabahı yardım bekleyenlere yapılan İsrail saldırısında ölü sayısının 112'yi aştığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, olayın ateşkes müzakerelerini karmaşıklaştıracağını ifade etti.
Depremde 35 canın gittiği Ezgi Apartmanı davasında sanık avukatı Ersan Şen'e tepki Depremde 35 canın gittiği Ezgi Apartmanı davasında sanık avukatı Ersan Şen'e tepki Maraş’ta 6 Şubat’taki ilk depremde yıkılan ve 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı‘na ilişkin davada firari sanıkların avukatı Ersan Şen'e yakınlarını kaybeden müştekiler tepki gösterdi.
Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu? Ankara’da hangi isim önde? Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu? Ankara’da hangi isim önde? ALF Araştırma, yerel seçimlere bir ay kala Ankara seçim anketi sonucu açıkladı. Katılımcılara “31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?” sorusu yöneltildi.
CHP, Haluk Levent dışında Mert Fırat'a da adaylık teklifi götürmüş CHP, Haluk Levent dışında Mert Fırat'a da adaylık teklifi götürmüş CHP lideri Özel, Hatay'da adaylık tartışması hakkında, "Mert Fırat ile konuştuk, ankete koyalım mı dedik, istemedi. Haluk Levent de değerlendirdi 'olmaz' dedi. dedi.
AKP'li yazar Sema Maraşlı kimi kastetti? Tesettürlü kadınları kucaklayıp öpen başkan adayına dikkat! AKP'li yazar Sema Maraşlı kimi kastetti? Tesettürlü kadınları kucaklayıp öpen başkan adayına dikkat! AKP'li yazar Sema Maraşlı, isim vermeden "bir belediye başkan adayını" hedef aldı. Maraşlı, "Dikkat Bu Bir Uyarıdır! Hanımlar, "Bir Belediye Başkan Adayına" denk gelirseniz lütfen dikkat edin! Yakaladıklarına sarılıyor, öpüyorlar. Haksızlık etmeyelim bazen de kadınlar sarılıp öpüyor, tesettürlü kadınlardan da sarılıp öpen var. Siyasetçilere sarılıp öpmek dinen caiz mi acep?" Dedi.
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin çok dertli: Eşim ve kızımla birlikte dizi izleyemiyorum RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin çok dertli: Eşim ve kızımla birlikte dizi izleyemiyorum Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, "Reyting denilen bir canavar var. Reyting olmadan hiçbir şey olmuyor ama reyting alacağız diye de bütün değerlerimizi, kanunlarımızı, toplumsal hassasiyetlerimizi bir tarafa mı bırakacağız?" dedi.
Diyanet'e göre sınavda kopya çekerek işe girenlerin maaşı helalmiş Diyanet'e göre sınavda kopya çekerek işe girenlerin maaşı helalmiş Torpille işe girenlerin kazancının helal olduğunu söyleyen Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi İdris Bozkurt'un sınavlarda kopya çekerek işe girenlerin aldıkları maaşla ilgili soruya yanıt verdi.