Abone Ol

AKP'li yazar Sema Maraşlı kimi kastetti? Tesettürlü kadınları kucaklayıp öpen başkan adayına dikkat!

AKP'li yazar Sema Maraşlı, isim vermeden "bir belediye başkan adayını" hedef aldı. Maraşlı, "Dikkat Bu Bir Uyarıdır! Hanımlar, "Bir Belediye Başkan Adayına" denk gelirseniz lütfen dikkat edin! Yakaladıklarına sarılıyor, öpüyorlar. Haksızlık etmeyelim bazen de kadınlar sarılıp öpüyor, tesettürlü kadınlardan da sarılıp öpen var. Siyasetçilere sarılıp öpmek dinen caiz mi acep?" Dedi.

AKP'li yazar Sema Maraşlı kimi kastetti? Tesettürlü kadınları kucaklayıp öpen başkan adayına dikkat!

AKP'li yazar Sema Maraşlı, isim vermeden "bir belediye başkan adayını" hedef aldı. Maraşlı, "Dikkat Bu Bir Uyarıdır! Hanımlar, "Bir Belediye Başkan Adayına" denk gelirseniz lütfen dikkat edin! Yakaladıklarına sarılıyor, öpüyorlar. Haksızlık etmeyelim bazen de kadınlar sarılıp öpüyor, tesettürlü kadınlardan da sarılıp öpen var. Siyasetçilere sarılıp öpmek dinen caiz mi acep? Siyasetçilerin halkı bu kadar kucaklaması da tamamen algı operasyonu. Halk bizi çok seviyor. İyi de her parti adayını öpen bir halk var. Bu halk kimi çok seviyor?" dedi. 

Yazar Sema Maraşlı, X hesabından yaptığı paylaşımda "bir belediye başkanını" hedef alarak kadınları uyardı. Maraşlı'nın paylaşımı şöyle: 

"Dikkat Bu Bir Uyarıdır! Hanımlar, "Bir Belediye Başkan Adayına" denk gelirseniz lütfen dikkat edin! Yakaladıklarına sarılıyor, öpüyorlar. Haksızlık etmeyelim bazen de kadınlar sarılıp öpüyor, tesettürlü kadınlardan da sarılıp öpen var. Siyasetçilere sarılıp öpmek dinen caiz mi acep? Siyasetçilerin halkı bu kadar kucaklaması da tamamen algı operasyonu. Halk bizi çok seviyor. İyi de her parti adayını öpen bir halk var. Bu halk kimi çok seviyor?"