Gündem

Erdoğan'ın mitinginde İsrail ile ticaret pankartı: Polis anında müdahale etti Erdoğan'ın mitinginde İsrail ile ticaret pankartı: Polis anında müdahale etti AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sakarya mitinginde ilginç anlar yaşandı. Mitinge katılan bazı kişilerin açtığı "İsrail ile ticaret utancı sonlandırılsın" pankartına hemen el konuldu.
İşte ABD'nin yaptırım kararı aldığı 16 Türk şirketinin listesi İşte ABD'nin yaptırım kararı aldığı 16 Türk şirketinin listesi ABD, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu çeşitli ülkelerdeki 93 kuruluşa yeni ticari yaptırımlar getirdiğini açıkladı.
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e: Gelen gideni arattı Muharrem İnce'den Özgür Özel'e: Gelen gideni arattı Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. İnce CHP'ye çok sert sözlerle yüklendiği açıklamasında, "2 tane oy alacağım diye PKK, FETÖ, Terör örgütüne selam verirseniz halk hesap sorar." dedi. İnce ayrıca CHP'nin Atatürkçü çizgiden saptığını vurgulayarak, "İlkeli duruşunuz olmalı" söyleminde bulundu. İnce son dönemde oldukça tartışma konusu olan Hatay konusunda da tahminini söyledi.
Meral Akşener'den CHP'ye gönderme: Cumhuriyet düşmanlarıyla uzlaşı peşinde koşmayız Meral Akşener'den CHP'ye gönderme: Cumhuriyet düşmanlarıyla uzlaşı peşinde koşmayız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Ankara'daki aday tanıtım toplantısında konuştu. Akşener, "İttifak düzenine de dayatma siyasetine de hayır diyoruz. Hür ve müstakil bir siyaset vaat ediyoruz" dedi.
Türkiye'yi yasa boğan taksici cinayeti Gaddar'a konu oldu! Türkiye'yi yasa boğan taksici cinayeti Gaddar'a konu oldu! Çağatay Ulusoy'un başrolünü oynadığı Gaddar dizisinde üşüdüğü için taksisine aldığı kişi tarafından acımasızca öldürülen taksici Oğuz Erge'nin konusu işlendi. Dizide Erge'yi öldüren kişiden intikam alındığı anlara yer verildi.
4,5 Milyon Dolarlık Film Gösterime Giremeyince İcralık oldu 4,5 Milyon Dolarlık Film Gösterime Giremeyince İcralık oldu Müslüm ve Ayla'nın yapımcısı Mustafa Uslu'nun 4,5 milyon dolar harcayarak çektiği Neşet Ertaş filmi, mirasçıların açtığı dava sonucu yayına girmeden kaldırıldı. Bankadan çektiği krediyi ve çocuklarının okul taksitini ödeyemeyen Uslu, "İcralık oldum. Çok sevdiğim ülkemi ailemle beraber terk etmeye karar verdim" dedi.
Sahte Boşanmayla emekli maaşı alanlara sıkı denetim Sahte Boşanmayla emekli maaşı alanlara sıkı denetim SGK, teknolojinin ilerlemesinden yararlanarak 17 milyon emekliyi titizlikle inceleme altına aldı. Özellikle usulsüz şekilde emekli olanlar ve sahte boşanma yoluyla dul maaşı almaya çalışanlar mercek altına alındı. En büyük usulsüzlüklerin ise malulen emeklilik durumlarında gerçekleştiği belirtildi.
Kabe'de Filistin bayrağı açan Türk Suudi Polisi tarafından gözaltına alındı Kabe'de Filistin bayrağı açan Türk Suudi Polisi tarafından gözaltına alındı Suudi Arabistan'ın kutsal şehri Mekke'de bulunan Kabe'de, bir Türk kadının Filistin bayrağı açması polisleri harekete geçirdi. Kadının Filistin'e destek amacıyla bayrağı açtığı sırada Suudi polisi tarafından gözaltına alındı.
SGK Uzmanı Özgür Erdursun, emekliye seyyanen zam gelebilir SGK Uzmanı Özgür Erdursun, emekliye seyyanen zam gelebilir Milyonlarca emekli maaşlarına seyyanen zam yapılıp yapılmayacağını ve 3 bin liraya çıkarılan bayram ikramiyesine bir zam daha gelip gelmeyeceğini merak ediyor. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, emekli maaşına seçim öncesi seyyanen zam yapılacağı ve bayram ikramiyesinin artırılacağı yönünde duyum aldığını söyledi
İmamoğlu mu Kurum mu? 6 ayrı ankette ilginç sonuçlar: Sadece bir ankette Kurum önde İmamoğlu mu Kurum mu? 6 ayrı ankette ilginç sonuçlar: Sadece bir ankette Kurum önde 31 Mart tarihi yaklaşırken, araştırma şirketleri de İstanbul'da seçmenin nabzını tutmak için yaptığı anketlerin sonuçlarını paylaşmaya başladı. İşte sonuçlar...
Gericilik Laik devlete meydan okuyor: Sokaklarda Yaşasın Şeriat pankartları Gericilik Laik devlete meydan okuyor: Sokaklarda Yaşasın Şeriat pankartları Gerici provokasyonların yeni adresi Diyarbakır sokakları oldu. Şehrin birçok noktasına 'Yaşasın Şeriat' yazılı pankartlar asıldı.
23 Şubat 2024 reyting sonuçları: Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Esra Erol 23 Şubat 2024 reyting sonuçları: Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Esra Erol Medyafaresi.com reyting son dakika haberleri: 23 Şubat reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam Türk televizyonlarında yayınlanan programların izlenme oranları dikkat çekiyor. Peki reyting nedir? Ratingler nasıl ölçülür? İzlenme oranları ne anlama geliyor? Türkiye'nin en çok izlenen dizileri hangileri? Reyting sonuçları haberimizin detaylarında.
Sözcü TV muhabirinden Murat Kurum'a yanıt: Sadece soru sordum Sözcü TV muhabirinden Murat Kurum'a yanıt: Sadece soru sordum Cumhur İttifakı İstanbul adayı Murat Kurum, Sözcü TV muhabiri Gülnur Saydam'ın sorduğu "6 Şubat depremlerindeki can kaybı, resmi rakamdan daha mı yüksek?" sorusunu, "Anlamak istediğiniz taraftan bakmaya çalışıyorsunuz, o sizin aklınızdaki sorun kusura bakmayın. Vefat eden canların üzerinden siyaset yapılıyor" diye cevaplamıştı.
İki yıl önceki paylaşıma İsmailağa soruşturması İki yıl önceki paylaşıma İsmailağa soruşturması Laiklik karşıtı girişimlerin ardı arkası kesilmiyor. CHP Sinop İl Kadın Kolları Başkanı Esin Tümer hakkında, İsmailağa cemaatine bağlı Hiranur Vakfı’na yönelik iki yıl önce attığı bir tweet nedeniyle soruşturma açıldı.
Odatv'ye sansür kaldırıldı: 4 yıllık hukuk mücadelesini kazandılar Odatv'ye sansür kaldırıldı: 4 yıllık hukuk mücadelesini kazandılar Odatv, 4 yıllık aranın ardından okuyucularıyla buluştu. Erişimin engellenmesi kararı nedeniyle ulaşılamayan "odatv.com" alan adlı ilk adresi yeniden okuyucularıyla buluştu. Odatv'den yapılan açıklamada, "Bu süreçte, Odatv okuyucularına Türkiye’nin en kritik haberlerini okumalarını sağlayan alan adı 'Odatv4.com' ise basın tarihinde, erişimin engellenmelerine örnek gösterilecek bir mücadelenin simgesi olarak yerini alacak" ifadeleri kullanıldı.
Emekli Promosyonu 15 bin liraya kadar çıktı: Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? Emekli Promosyonu 15 bin liraya kadar çıktı: Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? Bankalar emekli promosyonlarında yarışa girdi. Son gelen zamlardan sonra bankalar da emekli promosyon tutarlarını güncelledi. İşte 15 bin TL’lik emekli promosyonu veren banka…
Almanya’da 25 grama kadar esrar kullanımı serbest bırakılıyor Almanya’da 25 grama kadar esrar kullanımı serbest bırakılıyor Almanya‘da esrar ekiminde özel tüketim için en fazla üç bitki yetiştirmek ve 25 grama kadar esrar sahibi olmak yasallaşacak.