Muhatap Biziz

Mecliste 339 oyla bu tasarı kabul edildiği andan itibaren iktidara karşı MUHATAP BİZİZ.

Melih Bulut Melih Bulut

Çok Sevgili Arkadaşlarım

Sayenizde fevkalade başarılı bir sosyal medya kampanyası yürütüyoruz, desteklerinize memleket adına minnettarız. Bu çalışmaları birebir insanlarımıza umut verme şeklinde de sürdürdüğünüzü görüyoruz, çok mutlu oluyoruz. Bugünkü futbolcu kliplerine gösterilen reaksiyon şimdiden bu kampanyanın dönüm noktalarından biri olarak tarihe geçmiştir.

Ancak etkileri azalmış olsa da gazetelerde Hayır Kampanyası ile ilgili olumsuz, mesnetsiz yazılar gördüğümüzde de aynı reaksiyonu duraksamadan vermeliyiz. Örneğin bugün Ahmet Hakan Hayırcıların 6 Açmazı başlıklı gerçeklerden uzak bir yazı yazdı. Aynı şekilde televizyonlarda ya neyi temsil ettiği belli olmayan kişiler, amigolar veya siyasi parti temsilcileri guya bizim adımıza konuşuyor.

Mecliste 339 oyla bu tasarı kabul edildiği andan itibaren iktidara karşı MUHATAP BİZİZ. Artık iktidarın muhatabı 14 yıl boyunca hiç bir varlık gösterememiş muhalefet partileri değildir. Bunların temsilcilerinin bir bakıma kamu alanı olan bu mecralarda bizim adımıza konuşmaları referandumun OHAL sürecinde yapılması kadar meşruiyetten uzaktır.

Sizlerden muhatabın BİZ olduğunu bu insanlara anlatmak için destek rica ediyorum. Her yolu kullanarak bu doğal talebimiz konusunda onları uyarmalıyız. Biz HAYIR cılar öyle haklıyız ve kendimize öyle güveniyoruz ki kimi isterlerse çıkarabilir, kimden isterlerse görüş alabilirler; yeter ki kadrolu veya zoraki meczup (trol) olmasın.

Saygılarımla, Melih Bulut.