Gündem

LeMan'dan Kapak: Erdoğan, seçim sandıklarından oluşan enkazın altında kaldı LeMan'dan Kapak: Erdoğan, seçim sandıklarından oluşan enkazın altında kaldı Mizah dergisi Leman'ın seçim gündemli son kapağı sosyal medyada yankı buldu.
Fatih Portakal'dan dikkat çeken Sinem Dedetaş kulisi Fatih Portakal'dan dikkat çeken Sinem Dedetaş kulisi Sözcü TV Ana Haber sunucu Fatih Portakal, Üsküdar Belediye Başkanlığı seçiminde büyük başarı elde eden Simen Dedetaş ile ilgili çok çarpıcı bir kulisi paylaştı.
İsmail Saymaz: Seçimlerden sonra 5 kelle gidebilir İsmail Saymaz: Seçimlerden sonra 5 kelle gidebilir AKP'de eleştirilen üç bakanın da değiştirilebileceği konuşuluyor
Yobazların hedefindeki Özlem Zengin görevden alındı mı? AKP'den açıklama geldi Yobazların hedefindeki Özlem Zengin görevden alındı mı? AKP'den açıklama geldi AKP'nin ikinci parti konumuna düştüğü 31 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin parti içine tartışmalar sürüyor. Seçimde "yenilginin" nedenlerinden biri olarak da AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin işaret ediliyordu. Zengin'in görevden alındığı iddia edildi.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: Sadece kadın olduğum için burada değilim Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş: Sadece kadın olduğum için burada değilim Hürriyet yazarı Fulya Soybaş’a konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, "Cinsiyet’ ya da ‘komşuluk’ tek başına da bir anlam ifade etmiyor. Sadece kadın olduğum için burada değilim. Liyakatlı, hevesli ve başaracağıma olan inancımdan kaynaklı bu ve bundan önceki görevlere talip oldum. Dolayısıyla aynı bakış açısıyla devam edeceğim“ dedi.
Bir Sigara grubunun fiyatlarına dev zam Bir Sigara grubunun fiyatlarına dev zam Sigara kullanıcılarını üzecek haber geldi. JTİ sigara grubu ürünlerine 5 TL'lik zam gerçekleştirdiğini duyurdu. Yeni fiyatlar yarından itibaren geçerli olacak.
Kadir İnanır hastaneden taburcu edildi Kadir İnanır hastaneden taburcu edildi İstanbul Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kadir İnanır'dan iyi haber geldi. Geçtiğimiz günlerde yoğun bakımda çıktığı açıklanan usta oyuncu taburcu edildi.
Koç Holding'ten tarihi Arçelik ve Beko kararı Koç Holding'ten tarihi Arçelik ve Beko kararı Koç Grubu'na ait olan Arçelik, globalleşme stratejisi gereği Türkiye dahil tüm coğrafyalarda kurumsal markasının artık Beko olduğunu açıkladı.
Erdoğan AKP yönetiminde kimlerin istifasını istedi? Erdoğan AKP yönetiminde kimlerin istifasını istedi? Abdulkadir Selvi, seçim sonuçlarının ardından AK Parti MYK'sının nasıl bir havada geçtiğini yazdı ve "Erdoğan, MYK üyelerinin istifasını isteyecek şeklinde bir hava oluşturulmuştu. Erdoğan o konuya hiç girmiyor." dedi.
AKP'nin büyük hezimet yaşadığı illerde hesap vakti: Polat Yağcı detayı AKP'nin büyük hezimet yaşadığı illerde hesap vakti: Polat Yağcı detayı 31 Mart seçimlerinde AK Parti'nin büyük hezimet yaşadığı illerde hesap vakti…
3 Nisan 2024 reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Selçuk Tepeli, Sandık Kokusu 3 Nisan 2024 reyting sonuçları: Kuruluş Osman, Selçuk Tepeli, Sandık Kokusu 3 Nisan tarihinde ekranlara gelen yapımların reyting sonuçları belli oldu.
Akşener, kongreye doğru Cesaretiniz varsa çıkın karşıma diyecek Akşener, kongreye doğru Cesaretiniz varsa çıkın karşıma diyecek Yerel seçimlerin ardından başkan seçimli kongre kararı alınmış, partide birbiri ardında istifalar yaşanmıştı
YSK'nın Van kararına isabetli diyen AKP'li Yazıcı o paylaşımını sildi YSK'nın Van kararına isabetli diyen AKP'li Yazıcı o paylaşımını sildi AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, YSK'nın AKP adayına verilen Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatasının DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'a verilmesine yönelik yaptığı açıklamada kararın isabetli olduğunu savundu. Yazıcı, 'cinnet hali sonlandı' dediği paylaşımını kısa bir süre sonra kaldırdı.
Mehmet Şimşek İtiraz etti: Seçim Yenilgisinin Nedeni Ekonomi değilmiş! Mehmet Şimşek İtiraz etti: Seçim Yenilgisinin Nedeni Ekonomi değilmiş! 31 Mart yerel seçimlerinde “ağır yenilgi” alan AKP, önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı yaptı.
RTÜK seçim günü yayınları nedeniyle TRT Haber’i incelemeye aldı RTÜK seçim günü yayınları nedeniyle TRT Haber’i incelemeye aldı RTÜK, TRT Haber’i seçimlerde iktidar ve muhalefet partileri arasında tarafsız kalmaması ile seçim günü yasakları çiğneyen yayınları nedeniyle incelemeye alacak.
CHP'li Ercan Akpolat Adalar'da Bayrağı Gazeteci Erdem Gül'den Devraldı CHP'li Ercan Akpolat Adalar'da Bayrağı Gazeteci Erdem Gül'den Devraldı İstanbul İlçesi Adalar'da da Belediye Başkanlığı seçimini CHP'li Ali Ercan Akpolat kazandı. Mazbatasını alan Akpolat daha sonra görevi Adalar'a 5 yıl hizmet eden gazeteci Erdem Gül'den devraldı.
Çanta dolusu mücevher kaşla göz arasında kayboldu Çanta dolusu mücevher kaşla göz arasında kayboldu Çocuk parkına giden Çiğdem D., Nursima K.'nin içinde yaklaşık 350 gram ziynet eşyası olan çantasını, yeğeni A.D.'ye çaldırdı. Şüpheli, çantayı elbisesinin içine saklayıp kaçtı. Güvenlik kamerasından tespit edilip yakalanan Çiğdem D. tutuklandı, altınlar ise bulunamadı.