Gündem

Osmanlı Ailesinden o soysuzluğa karşı soylu tepki: Atatürk'e saygısızlığı kabul etmiyoruz Osmanlı Ailesinden o soysuzluğa karşı soylu tepki: Atatürk'e saygısızlığı kabul etmiyoruz Yeni Akit Gazetesi yazarı Şevki Yılmaz’ın, Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın da nikah şahidi olduğu 2. Abdulhamit’in torunun düğününde Atatürk için “Osmanlı’yı süren soysuzları lanetliyorum” dediği sözlerine, Osmanoğlu ailesinden tepki geldi. Açıklamada, "Maalesef bu görüntülerdeki davranış ve ifadeler, Sultan 2. Abdulhamid'in kızı Ayşe Sultan'ın torunları ve Osmanoğlu ailesinin fertleri olarak bizlerin görüşüymüş gibi algılanmaktadır" denildi.
Günün müjdesi: AKP Azerbaycan'dan 1,5 Milyon litre şarap ithal ediyor Günün müjdesi: AKP Azerbaycan'dan 1,5 Milyon litre şarap ithal ediyor Alkollü içkilere uyguladığı yüksek vergiler ve içki yasaklarıyla bilinen AKP iktidarı, Azerbaycan’dan sıfır gümrük ile yılda 1,5 milyon litre şarap ve fermente edilmiş alkollü içki ithal edilecek 'Tercihli Ticaret Anlaşması'nı imzaladı.
Stranger Things'in yıldızları servet kazanıyor: Maaşları ortaya çıktı Stranger Things'in yıldızları servet kazanıyor: Maaşları ortaya çıktı Stranger Things'in yeni sezonu merakla beklenirken oyuncu kadrosunun yeni maaş belli oldu. Buna göre dizinin yıldızı Millie Bobby-Brown, en çok kazanan oyuncu olarak listenin başını çekiyor.
Yeni hack, ekran kaydırırken çıkan sesten parmak izini kopyalıyor Yeni hack, ekran kaydırırken çıkan sesten parmak izini kopyalıyor PrintListener hack tekniği, kişilerin parmak izlerini akıllı telefonun mikrofonu aracılığıyla çalabiliyor
Fatih Altaylı: AKP dönemi en fazla Koç Grubu'na yaradı Fatih Altaylı: AKP dönemi en fazla Koç Grubu'na yaradı Gazeteci Fatih Altaylı, "AK Parti döneminin en fazla yaradığı grup bence Koç Grubu. Bir TÜPRAŞ satışı ile AK Parti iktidarı Koç Grubunu neredeyse yarı yarıya büyüttü." değerlendirmesini yaptı.
Şevki Yılmaz, Atatürk'e gitmemek için 26 sahte rapor almış! Şevki Yılmaz, Atatürk'e gitmemek için 26 sahte rapor almış! Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucularına yönelik ‘soysuzlar’ ifadesini kullanan eski Refah Partili gerici Şevki Yılmaz için hazırlanan müfettiş raporları, Yılmaz’ın başkanlığı döneminde tam 26 kez Atatürk’e hakaret ettiği ortaya çıktı.
Küçükçekmece saldırısında Dilan Polat detayı! Silahlar aynı çıktı Küçükçekmece saldırısında Dilan Polat detayı! Silahlar aynı çıktı Dilan Polat'ın işyerine yapılan silahlı saldırı ile Küçükçekmece Ak Parti Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması yaptığı yere yapılan silahlı saldırıda kullanılan silahlar aynı çıktı.
Avukat Dr. Rezan Epözdemir'den Yargı dizisin sert eleştiri Avukat Dr. Rezan Epözdemir'den Yargı dizisin sert eleştiri Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Yargı dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Pazar akşamlarına damga vuran diziyi Dr. Rezan Epözdemir sert eleştirdi. Epözdemir, dizide ceza muhakemesine ilişkin bütün kuralların ve ilkelerin fütursuzca ihlal edildiği söylendi.
İstanbul’da bir kadın TikTok’tan mesaj geldi diye kızının gözleri önünde katledildi İstanbul’da bir kadın TikTok’tan mesaj geldi diye kızının gözleri önünde katledildi İstanbul’da Zeynep Bilici isimli kadın eşi Nizam Bilici tarafından 5 yaşındaki kızının gözü önünde vurularak öldürüldü.
Adnan Oktar davası sanıklarının cezaevleri değişti Adnan Oktar davası sanıklarının cezaevleri değişti Silivri’deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü davası sanıkları Türkiye’nin dört bir yanındaki cezaevlerine dağıtıldı.
RTÜK'ten Kızılcık Şerbeti'ne deterjan cezası RTÜK'ten Kızılcık Şerbeti'ne deterjan cezası Show TV'de yayınlanan 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde temizlik deterjanı ve yumuşatıcı ürünleri için "aşırı vurgu yapıldığı" iddiasıyla kanala RTÜK tarafından yüzde 2 para cezası kesildi.
Tevhid bayrağı açan kişiye yumruk atan Üniversiteli Ege  beraat etti Tevhid bayrağı açan kişiye yumruk atan Üniversiteli Ege beraat etti TÜGVA'nın Filistin'e destek eylemi sonrası ‘Tevhid’ bayrağı taşıyan İsmail Aydemir'e yumruk atmaktan yargılanan Ege Akersoy, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçundan beraat etti. Akersoy, ‘kasten yaralama' suçundan 2 bin lira para cezasına çarptırıldı.
Müjdat Gezen'den Yılmaz Erdoğan'a tuhaf tepki: İyi ki konservatuvara almamışız Müjdat Gezen'den Yılmaz Erdoğan'a tuhaf tepki: İyi ki konservatuvara almamışız Müjdat Gezen, İnci Taneleri dizisiyle ismi gündeme yerleşen Yılmaz Erdoğan hakkında konuştu. Gezen, Erdoğan'ı vaktiyle konservatuvar sınavından geçirmediklerini söyleyerek "İyi ki almamışız...Yılmaz kendi ekolünü yarattı." dedi.
21 Şubat 2024 Reyting Sonuçları: Kuruluş Osman, Survivor, Sandık Kokusu, Şahane Hayatım 21 Şubat 2024 Reyting Sonuçları: Kuruluş Osman, Survivor, Sandık Kokusu, Şahane Hayatım Medyafaresi.com reyting son dakika haberleri: 21 Şubat reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam Türk televizyonlarında yayınlanan programların izlenme oranları dikkat çekiyor. Peki reyting nedir? Ratingler nasıl ölçülür? İzlenme oranları ne anlama geliyor? Türkiye'nin en çok izlenen dizileri hangileri? Reyting sonuçları haberimizin detaylarında.
Murat Kurum'dan İliç açıklaması: ÇED raporuyla, toprak kaymasının ne ilgisi var? Murat Kurum'dan İliç açıklaması: ÇED raporuyla, toprak kaymasının ne ilgisi var? Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Çevre Bakanı olduğu dönemde İliç madeninde Anagold firmasına Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) olumlu raporu verilmesiyle ilgili eleştirilere, "Faaliyet iznini biz vermiyoruz. ÇED raporuyla, toprak kaymasının ne alakası var?" yanıtını verdi.
Emekliye Kulislerden kötü haber: Seyyanen zam yok, 3 bin lira ikramiye değişmeyecek Emekliye Kulislerden kötü haber: Seyyanen zam yok, 3 bin lira ikramiye değişmeyecek Emekli ikramiyesinin 2 bin liradan 3 bin liraya çıkarılmasını öngören düzenleme, torba kanun teklifine eklendi. TBMM, 8'inci yargı paketiyle birlikte ikramiye düzenlemesini de yasalaştırdandan sonra 1 Mart itibariyle seçim sonrasına kadar tatile girecek.
Polat Çiftinin komşu kavgası: 8 ve 11 yıla kadar hapisleri istendi Polat Çiftinin komşu kavgası: 8 ve 11 yıla kadar hapisleri istendi Dilan ve Engin Polat'ın komşularıyla kavga ettiği dosyada yeni bir gelişme yaşandı. Dilan Polat'ın hakaret ve yaralamadan 8 yıl 4 aya, Engin Polat'ın ise konut dokunulmazlığını ihlalden 11 yıla kadar hapsi isteniyor.