Gündem

Murat Kurum'dan 'gaf' cevabı: Sosyal medyaya hanım bakıyor Murat Kurum'dan 'gaf' cevabı: Sosyal medyaya hanım bakıyor Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Gain TV'de yayımlanan Gör Beni programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu
İsmail Saymaz: Bülent Cihantimur’un dört yalanı İsmail Saymaz: Bülent Cihantimur’un dört yalanı Sözcü yazarı İsmail Saymaz, ehliyetsiz kullandığı araçla kaza yaparak Murat Oğuz Aci’nin ölümüne sebep olan ve annesi yazar Eylem Tok tarafından yurt dışına kaçırılan Timur Cihantimur’un babası Bülent Cihantimur’un ifadedsindeki çelişkilere dikkati çekti.
Devlet Bahçeli'nin kolu mu kırıldı? Bahçeli neden kolu sargılar içinde kürsüye çıktı? Devlet Bahçeli'nin kolu mu kırıldı? Bahçeli neden kolu sargılar içinde kürsüye çıktı? Son dakika haberi: Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayda konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin sol kolunun sargılı olması dikkatlerden kaçmadı. Bahçeli'nin kongre öncesi yaşadığı sakatlıkla ilgili MHP'den açıklama geldi.
Uzayda ünlü şeflerin hazırladığı yemek 16 Milyon TL Uzayda ünlü şeflerin hazırladığı yemek 16 Milyon TL Uzayın sınırında bir balonda Michelin yıldızlı şef tarafından hazırlanan yemeği sadece altı kişi yiyebilecek. Yemeğin fiyatı 495 bin dolar.
Ekrem İmamoğlu, Mevzular Açık Mikrofon'da deliye döndü! Bana ders vermeye kalkma Ekrem İmamoğlu, Mevzular Açık Mikrofon'da deliye döndü! Bana ders vermeye kalkma İBB Başkanı ve adayı İmamoğlu, Mevzular Açık Mikrofon’da bir seyirci ile gergin anlar yaşadı. Seyirci, bir İBB çalışanı için “keltoş” derken İmamoğlu sinirlenerek, "Öyle kabadayı laflar etme bana." dedi.
İletişim Başkanlığı'ndan, Dolar, 15 gün sonra 40 TL olacak iddiasına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan, Dolar, 15 gün sonra 40 TL olacak iddiasına ilişkin açıklama Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), sosyal medyada "Merkez Bankası'nın raporu sızdı, dolar 15 gün sonra 40 TL olacak" iddialarını yalanlad
Kulislerde konuşulan AKP'yi  üzecek  oranı Kulislerde konuşulan AKP'yi üzecek oranı 2023 genel seçimlerinde yüzde 36.3 oy alan AKP’nin bu oyunun Yeniden Refah Partisi başta olmak üzere yeni partilerin etkisiyle daha da düşebileceği hesabı yapılıyor.
Özgür Özel:  Yine kumpasla karşı karşıyayız Özgür Özel: Yine kumpasla karşı karşıyayız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul İl Binası’nın satın alışına ilişkin ortaya çıkan para sayma görüntüleriyle ilgili “AK Parti en iyi bildiği işi yapıyor. Yine kumpasla karşı karşıyayız. Video ile kurulmuş bir kumpas var. Dört buçuk yıl önce çekilmiş, hukuka aykırı olarak kaydedilmiş, şantaj amacıyla kullanılmış görüntüler siyasi kumpasa alet ediliyor” dedi.
Turgut Altınok’un  67 dairesinin bulunduğu sitede tek daire fiyatı 3 milyon 250 bin TL Turgut Altınok’un 67 dairesinin bulunduğu sitede tek daire fiyatı 3 milyon 250 bin TL Turgut Altınok’un malvarlığı tartışması sürüyor: 67 dairesinin bulunduğu sitede tek daire fiyatı 3 milyon 250 bin TL
16 Mart 2024 reyting sonuçları: Gönül Dağı, Survivor, NOW Ana Haber 16 Mart 2024 reyting sonuçları: Gönül Dağı, Survivor, NOW Ana Haber Medyafaresi.com reyting son dakika haberleri: 16 Mart 2024 reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam Türk televizyonlarında yayınlanan programların izlenme oranları dikkat çekiyor. Peki reyting nedir? Ratingler nasıl ölçülür? İzlenme oranları ne anlama geliyor? Türkiye'nin en çok izlenen dizileri hangileri? Reyting sonuçları haberimizin detaylarında.
Kızılcık Şerbeti'nde Alev'den Pembe'ye şoke eden sözler: Darbe öyle yapılmaz böyle yapılır Kızılcık Şerbeti'nde Alev'den Pembe'ye şoke eden sözler: Darbe öyle yapılmaz böyle yapılır Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde Alev, Pembe ve ailesine şok yaşattı. Çocuğu doğurmak isteyen Alev'in kararı herkesi şaşırttı.
İlber Ortaylı uyardı: İstanbul'un kalbini yok ettiniz İlber Ortaylı uyardı: İstanbul'un kalbini yok ettiniz Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, İstanbul'a yönelik uyarılarda bulundu. Ortaylı, "İstanbul çok kalabalıklaştı. Bu kalabalıkta Eyüpsultan kalmaz. Rami kalmaz. 18. asrın muhteşem bir kışlasıdır. Şimdi milli kütüphaneye dönüştü. Birçok yapı da yıkıldı. Ne olduğu belirsiz bir kriminal bölge yaratmak için İstanbul'un kalbini yok ettiniz" dedi.
Fenerbahçe'ye başkan adayı olan Sadettin Saran'a taraftardan soğuk duş Fenerbahçe'ye başkan adayı olan Sadettin Saran'a taraftardan soğuk duş Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe başkanlığına aday olacağını açıklayan Sadettin Saran'a sarı-lacivertli taraftarlardan tepki yağıyor. Taraftarlar sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Saran'ın yıllar önce sarı-lacivertli camia hakkındaki açıklamalarını ve Fenerbahçe'yi dava etmesini gerekçe göstererek Saran'ın başkan olmasını istemiyor
İsmailağa cemaatinde İsrail ile ticaret krizi: Cübbeli Ahmet Hoca o sözlere sert çıktı İsmailağa cemaatinde İsrail ile ticaret krizi: Cübbeli Ahmet Hoca o sözlere sert çıktı İsmailağa Cemaati arasında İsrail ile ticaret kavgası yaşanıyor. Cemaatten İsmail Hünerlice, İsrail ile ticarette sorun olmadığını ifade ederken Cübbeli Ahmet ise tepki göstererek, "Yahudiye menfaat verecek bütün ilişkilerin kesilmesi ve onlarla asla ticaret yapılmaması farzdır" dedi.
BIST 100'de bu hafta en çok kazandıran hisseler açıklandı BIST 100'de bu hafta en çok kazandıran hisseler açıklandı Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 3,57 kayıpla tamamladı. Peki haftanın en çok yükselen ve değer kaybeden hisse senetleri hangileri oldu?
Ünlü astrolog İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir ve Bursa’da kimin kazanacağını açıkladı Ünlü astrolog İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir ve Bursa’da kimin kazanacağını açıkladı Manken ve astrolog Michaela Astro 31 Mart yerel seçimler önemli büyükşehirleri kimlerin kazanacağını değerlendirdi.
TİP'in Çankaya Adayı İrfan Değirmenci kendisine oy veremeyecek TİP'in Çankaya Adayı İrfan Değirmenci kendisine oy veremeyecek TİP’in Ankara’dan Çankaya adayı olan İrfan Değirmenci’nin kendisine oy kullanamayacağı öğrenildi. Değirmenci’nin oyunun Yenimahalle’de olması nedeniyle Çankaya Belediye başkanlığı seçimi için oy kullanamayacak.