Gündem

Kızıl Goncalar senaristi Necati Şahin'den eleştirilere kapak gibi yanıt: Engelleyemiyoruz Kızıl Goncalar senaristi Necati Şahin'den eleştirilere kapak gibi yanıt: Engelleyemiyoruz Kızıl Goncalar'ın senaristi Şükrü Necati Şahin, diziye yönelik eleştirilere, "Yapıyorlar, engelleyemiyoruz" diyerek yanıt verdi.
Saner Ayar: Baskılara rağmen Atatürk'ün 3. filmini çekeceğiz Saner Ayar: Baskılara rağmen Atatürk'ün 3. filmini çekeceğiz Atatürk 1881 - 1919'un ikinci filmi yeniden gösterime girecek. Ayrıca üçüncü filmle ilgili hazırlıklara başlanıyor. Yapımcılarından Saner Ayar, olumsuz baskı ve tehditlere rağmen üçüncü filmi çekeceklerini açıkladı
Çocuk tecavüzcüsü sapık sucu Metin Şenay'ın şifreli notları dehşete düşürdü Çocuk tecavüzcüsü sapık sucu Metin Şenay'ın şifreli notları dehşete düşürdü Türkiye son yılların en büyük istismar olayıyla karşı karşıya. Bağcılar'daki sapık sucu Metin Şenay yıllarca hem mahallenin çocuklarını hem de akrabalarının çocuklarını istismar etti. Üstelik bunun için özel oda tasarladı. Dışarı ses çıkmasın diye süngerle bile kapladı. Sapık sucunun hem istismar ettiği çocuklarla videosu çıktı hem de duvardaki yazıların şifreleri çözüldü.
Tansu Çiller Can Yücel'den kendisi için şiir yazmasını istedi mi? Tansu Çiller Can Yücel'den kendisi için şiir yazmasını istedi mi? Eski başbakanlardan Tansu Çiller, "Can Yücel'in kendisi için şiir yazmasını istediği" iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Tümüyle hakikat dışı olan bu iddia, bana ve merhum Can Yücel'in şahsına karşı açık bir iftiradır" dedi
Bank of America'dan Türkiye için dikkat çeken faiz ve enflasyon tahmini Bank of America'dan Türkiye için dikkat çeken faiz ve enflasyon tahmini Bank of America, TCMB'den yeni bir faiz artışı beklemediklerini belirterek bankanın ancak son çeyrekte 250 bp ile faizi yüzde 47,5'e çekebileceğini öngördü.
Deutsche Bank’tan Türk Lirası için dikkat çeken tahmin Deutsche Bank’tan Türk Lirası için dikkat çeken tahmin Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) 500 baz puanlık faiz artışının ardından yeniden TL uzun pozisyonuna girme konusunda güvenli hissettiklerini belirtti.
Nasuh Mahruki'ye Beşiktaşlı Sosyal Demokratlardan Sürpriz Destek Nasuh Mahruki'ye Beşiktaşlı Sosyal Demokratlardan Sürpriz Destek Beşiktaş'ta yaşayan ve Beşiktaş'la bağları olan ve kendilerini Atatürkçü sosyal demokrat olarak tanımlayan bir grup, Beşiktaş Bağımsız Belediye başkan adayı Nasuh Mahruki'ye destek ziyaretinde bulundu
21 Mart 2024 Reyting Sonuçları: İnci Taneleri, Survivor All Star 21 Mart 2024 Reyting Sonuçları: İnci Taneleri, Survivor All Star Medyafaresi.com reyting son dakika haberleri: 21 Mart 2024 reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam Türk televizyonlarında yayınlanan programların izlenme oranları dikkat çekiyor. Peki reyting nedir? Ratingler nasıl ölçülür? İzlenme oranları ne anlama geliyor? Türkiye'nin en çok izlenen dizileri hangileri? Reyting sonuçları haberimizin detaylarında.
Azılı FETÖ'cü Hz. Muhammed'i  Gülen'le rüyada buluşturdu Azılı FETÖ'cü Hz. Muhammed'i Gülen'le rüyada buluşturdu Yurt dışında firari bir şekilde hayatlarını sürdüren FETÖ'cü teröristler halüsinasyon görmeye devam ediyor. FETÖ'cü Harun Tokak, o kadar ileri gitti ki Hz. Muhammed ile Fetullah Gülen'i rüyada konuşturdu.
Turgut Altınok'un ablası konuştu: Hem dedemiz hem babamız çok zengindi Turgut Altınok'un ablası konuştu: Hem dedemiz hem babamız çok zengindi AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Turgut Altınok'un ablası Günaydın Altınok Altınel, Altınok ailesinin malvarlığıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Uçuş sırasında bunu yapmak doğru mu? Uçuş sırasında bunu yapmak doğru mu? Popüler tartışma servisi Reddit'te ortaya çıkan bir soru, interneti bir kez daha ikiye böldü. Peki siz, uçakta portakal soymak konusunda ne düşünüyorsunuz?
Down sendromu nedir, belirtileri nelerdir? Down sendromu nedir, belirtileri nelerdir? Dünya Down Sendromu Günü, 2012 yılından bu yana Birleşmiş Milletler tarafından resmi olarak kutlanıyor.
İstanbul'un son 3 Anketi'nde Aradaki Fark dikkat çekti İstanbul'un son 3 Anketi'nde Aradaki Fark dikkat çekti ürkiye artık nefesini tuttu 31 Mart yerel seçimlerine kilitlendi. Hangi şehirlerde hangi partinin ne kadar oy alacağı merak edilirken gözler en çok Megakent İstanbul'a çevrildi. Seçimlerin Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Seçimin yaklaşması nedeniyle son anketler de seçmenler tarafından yakından takip ediliyor. Gazeteci İsmail Saymaz İstanbul'la ilgili son anketleri paylaştı ve aradaki farkı duyurdu. İşte detaylar...
Ünlü oyuncu Bahar Öztan hayatını kaybetti Ünlü oyuncu Bahar Öztan hayatını kaybetti Dördüncü kez kansere yakalanan Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'dan acı haber geldi. Bahar Öztan 61 yaşında hayatını kaybetti.
Turgut Altınok: Antalya'da 600 tane dairem varsa istifa edeceğim Turgut Altınok: Antalya'da 600 tane dairem varsa istifa edeceğim Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, mal varlığını açıklamasının ardından süren tartışmalar hakkında konuştu.
Eylem Tok ve oğlu hesabı ödemeden kaçmış! Eylem Tok ve oğlu hesabı ödemeden kaçmış! Türkiye’yi sarsan trafik kazasında yeni fotoğraflar ortaya çıktı. Yazar Eylem Tok ile oğlu T.C’nin Göktürk’te Delicous kafede buluşma anı ve annenin kaza haberini aldığı ana ait görüntüler güvenlik kamerasına kaydedildi.
Emekli promosyonu kaç lira oldu? 12 Bin liralık promosyon için ödeme tarihi belli oldu Emekli promosyonu kaç lira oldu? 12 Bin liralık promosyon için ödeme tarihi belli oldu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Kamu bankalarımız pazartesi günü itibarıyla promosyon güncelleme başvurularını almaya başlayacaklar. 28 Mart itibarıyla da inşallah süreci tamamlanan emeklilerimizin promosyonları hesaplarına yatmış olacak." dedi