Gündem

Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezasına Aleyna Tilki tepki gösterdi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezasına Aleyna Tilki tepki gösterdi Başakşehir'de yılbaşı gecesi Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a iyi hal indirim uygulanarak "Kasten hayvan öldürme" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Konuyla ilgili paylaşım yapan Aleyna Tilki isyan etti. Tilki, "Bu sonuç çok büyük bir vicdansızlıktır" ifadelerini kulland
Muharrem İnce'den CHP'deki para sayma görüntülerine tepki! Muharrem İnce'den CHP'deki para sayma görüntülerine tepki! Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP’de patlak veren balya balya para sayıldığına dair görüntülere, “Çantalarla taşınan para balyaları, telaş içinde uydurulan hikayeler, para sayma makineleri” sözleriyle tepki gösterdi
TikTok'ta para kazanmanın yeni yolu açıklandı: Türkiye'de de uygulanıyor TikTok'ta para kazanmanın yeni yolu açıklandı: Türkiye'de de uygulanıyor TikTok'ta artık efekt oluşturarak para kazanılabileceği duyuruldu.
Yapay zeka ile ruhlar alemine yolculuk: Ölen annesiyle sohbet etti Yapay zeka ile ruhlar alemine yolculuk: Ölen annesiyle sohbet etti Teknoloji inanılmaz bir hızla gelişmeye devam ederken yapay zekanın yeteneklerinin sınırları pek bilinmiyor. Bir kullanıcı yapay zekayı kullanarak ölen annesiyle iletişim kurdu, ancak sonuçlar beklediği gibi olmadı...
13 Mart 2024 reyting sonuçları: Survivor, Kuruluş Osman, NOW Ana Haber, Taş Kağıt Makas 13 Mart 2024 reyting sonuçları: Survivor, Kuruluş Osman, NOW Ana Haber, Taş Kağıt Makas Medyafaresi.com reyting son dakika haberleri: 13 Mart 2024 reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam Türk televizyonlarında yayınlanan programların izlenme oranları dikkat çekiyor. Peki reyting nedir? Ratingler nasıl ölçülür? İzlenme oranları ne anlama geliyor? Türkiye'nin en çok izlenen dizileri hangileri? Reyting sonuçları haberimizin detaylarında.
İnci Taneleri Ramazan'da kapandı: Ne Dilber dansı ne pavyon sahnesi İnci Taneleri Ramazan'da kapandı: Ne Dilber dansı ne pavyon sahnesi Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden İnci Taneleri'ne Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakteri ve pavyon sahneleri damga vurmuştu. Ramazan boyunca dizide Dilber'in dans etmeyeceği duyuruldu.
SONAR Araştırman son anketi; CHP'nin o adayına dikkat çekti: Her kesimden oy alıyor SONAR Araştırman son anketi; CHP'nin o adayına dikkat çekti: Her kesimden oy alıyor SONAR Araştırma, son seçim anketi sonuçlarını canlı yayında paylaştı. Şirket kurucusu Hakan Bayrakçı, Bolu'da Tanju Özcan'ın her kesimden oy aldığına dikkatleri çekerken, Muğla'da durumun başa baş olduğunu ifade ederek 'Çok şaşırdım' dedi.
Baldızı aşık etme büyüsü yapıyordu, kendisini bakın nasıl savundu! Baldızı aşık etme büyüsü yapıyordu, kendisini bakın nasıl savundu! Ticaret bakanlığı, halkın duygularını sömürmek amacıyla sosyal medyada faaliyet gösteren sözde büyücü ve medyumlara milyonlarca lira ceza kesti. Onlardan biri de ‘baldızı aşık etme büyüsü’ yaptığını iddia ediyordu. Telefonla arandığında o akılalmaz büyüyü yaptığını inkar etse de, 550 bin liralık cezadan kurtulamadı.
Mübariz Mansimov:  EKOL TV’yi alıyorum, sesimi duyurmak istiyorum Mübariz Mansimov: EKOL TV’yi alıyorum, sesimi duyurmak istiyorum Bağımsız olacaklarını söyleyen Mansimov, kanalın yayına çıkacağı tarihi açıkladı
AKP istedi YSK son dakika oy pusulasını değiştirdi: İşte yeni oy pusulası AKP istedi YSK son dakika oy pusulasını değiştirdi: İşte yeni oy pusulası Yüksek Seçim Kurulu (YSK), AKP’nin başvurusunu kabul ederek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için hazırlanan oy pusulasında baskı öncesi son dakika değişikliğine gitti.
10 Kasım hutbesi soruları yanıtsız kaldı 10 Kasım hutbesi soruları yanıtsız kaldı İktidar bilinçli ve sistematik bir şekilde Atatürk’ün adını anmayan Diyanet’e kol kanat geriyor
Eylem Tok ve Oğlu New York'ta neşe içinde ; Dünya Umurlarında Değil Eylem Tok ve Oğlu New York'ta neşe içinde ; Dünya Umurlarında Değil Ehliyetsiz kullandığı otomobil ile Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan T.C ve ABD'ye kaçıran annesi yazar Eylem Tok, New York'ta görüntülendi.
AKP'nin Muğla adayı Aydın Ayaydın istedi, Erdoğan Akbelen'deki kamulaştırma kararını kaldırdı AKP'nin Muğla adayı Aydın Ayaydın istedi, Erdoğan Akbelen'deki kamulaştırma kararını kaldırdı Cumhurbaşkanı Erdoğan, İkizköy'deki Akbelen Ormanları'nın çevresinde yer alan 190 parsellik tarım arazisinin linyit madenine açılması için iki gün önce verdiği acele kamulaştırma kararını iptal etti.
Fehmi Koru: Fatih Erbakan’ın partisi YRP sürpriz yapmayı seviyor Fehmi Koru: Fatih Erbakan’ın partisi YRP sürpriz yapmayı seviyor Fehmi Koru yazdı; Geçen seçimin sürpriz partisi, Cumhur İttifakı çatısı altında bulunmasına rağmen, her ilde kendi adaylarıyla seçmen karşısına çıkan Yeniden Refah Partisi’ydi (YRP). Yüzde 3’e yakın bir oyla beş milletvekili çıkarmayı başardı.
İsrailli yetkili: ABD, Netanyahu hükûmetini devirmeye çalışıyor İsrailli yetkili: ABD, Netanyahu hükûmetini devirmeye çalışıyor ABD istihbaratı raporunun İsrail'in yönetim kademesinde rahatsızlık yarattığı anlaşılıyor
İkiz kız kardeşler DEM Parti'den iki ilçede başkan aday oldular İkiz kız kardeşler DEM Parti'den iki ilçede başkan aday oldular Bursa’da yaşayan 20 yaşındaki ikizler Saliha ve Sabiha Toktaş, DEM Parti tarafından iki ilçede eş başkan adayı olarak gösterildi.
Para sayma soruşturmasında flaş gelişme: CHP'li 3 isim ifadeye çağrıldı Para sayma soruşturmasında flaş gelişme: CHP'li 3 isim ifadeye çağrıldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntüleriyle ilgili başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.