Gündem

Sandıkların Yüzde 72'si açıldı: İmamoğlu Yüzde 50 Kurum Yüzde 40 Sandıkların Yüzde 72'si açıldı: İmamoğlu Yüzde 50 Kurum Yüzde 40 Türkiye'nin, 15,5 milyon nüfusu ve 11 milyon 314 bin 516 seçmen sayısı ile en büyük şehri olan İstanbul için işte ilk sonuçlar...
Türkiye haritası Kırmızıya döndü! Erdoğan ve AKP en ağır seçim yenilgisini yaşıyor Türkiye haritası Kırmızıya döndü! Erdoğan ve AKP en ağır seçim yenilgisini yaşıyor Türkiye, yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. İşte, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin il il, ilçe ilçe canlı seçim sonuçları… İstanbul ve Ankara başta olmak üzere CHP adayları Türkiye'nin bir çok şehrinde seçimleri önde götürüyor. Erdoğan'ın tüm çabasına rağmen AKP'nin kalelerinde bile hezimet yaşandı.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı DEM'in Seyyar Seçmen İddiasını Yalanladı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı DEM'in Seyyar Seçmen İddiasını Yalanladı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı sosyal medya hesaplarında yer alan "Farklı illerden gelen seyyar seçmenlere toplu bir şekilde oy kullandırılıyor" iddiasının doğru olmadığını bildirdi.
Betimar’ın anketleri AKP’yi kızdırdı Betimar’ın anketleri AKP’yi kızdırdı AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Betimar'ın yayınladığı anketlere sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Şen, "Bugün ve özellikle bu saatlerde yayınlanan anketlerin hiçbir bilimsel geçerliliği ve güvenliği yoktur" dedi.
İmamoğlu'ndan İstanbullulara çağrı: Asla rehavete kapılmadan tüm oylarımıza sahip çıkacağız İmamoğlu'ndan İstanbullulara çağrı: Asla rehavete kapılmadan tüm oylarımıza sahip çıkacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. İmamoğlu, ''Tüm vatandaşlarımızı süreci dikkatle takibe davet ediyorum. Asla rehavete kapılmadan tüm oylarımıza sahip çıkacağız'' ifadelerini kullandı.
Oy verme işlemi bitti, Erdoğan'ın mesajı : Şimdi sandıklara, oylara sahip çıkma vakti Oy verme işlemi bitti, Erdoğan'ın mesajı : Şimdi sandıklara, oylara sahip çıkma vakti Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, oy verme işleminin saat 17.00'de sona ermesinin ardından X hesabından açıklamada bulundu. Erdoğan, "Şimdi sandıklara, oylara sahip çıkma vakti" dedi.
Rakıya yüzde 5 zam! Rakı zammı için Seçim sonuçlarını bile beklemediler Rakıya yüzde 5 zam! Rakı zammı için Seçim sonuçlarını bile beklemediler Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bir rakı grubuna 1 Nisan'dan itibaren yaklaşık yüzde 5 oranında maliyet zammı geleceğini duyurdu.
Seçime dair tüm gelişmeler tv100 özel yayınında! Anlık veriler hızlı ve tarafsız şekilde TV100'de Seçime dair tüm gelişmeler tv100 özel yayınında! Anlık veriler hızlı ve tarafsız şekilde TV100'de Türkiye sandık başında, 81 il, 973 ilçe ve 390 beldenin belediye başkanları vatandaşın oylarıyla belirleniyor... Tv100 de bu özel güne özel yayınlarla hazırlandı...
Devlet Bahçeli'nin yüzüne ve koluna ne oldu? Gözlerinin altındaki morluklar dikkat çekti Devlet Bahçeli'nin yüzüne ve koluna ne oldu? Gözlerinin altındaki morluklar dikkat çekti Bahçeli, oyunu Ankara'da Anıttepe Ortaokulu'nda kullandı. Oy kullanmaya gelen Devlet Bahçeli'nin yüzündeki yara ve kolundaki sargı dikkat çekti. Bahçeli'yi o halde gören herkes; "Devlet Bahçeli'nin yüzüne ne oldu?' sorularını sormaya başladı. Konuyla ilgili Milliyetçi Hareket Partisi'nden bir açıklama bekleniyor. Medyafaresi.com Bahçeli'ye geçmiş olsun diyor.
Erdoğan'ın İsmailağa Tarikatına ziyareti Cübbeli Ahmet'i çılgına çevirdi Erdoğan'ın İsmailağa Tarikatına ziyareti Cübbeli Ahmet'i çılgına çevirdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tartışma yaratan İsmailağa Cemaati ziyaretinin ardından Cübbeli Ahmet Hoca lakabıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'den açıklama geldi.
Survivor'da olay var: Yunus Emre'yi Ogeday'ın elinden zor aldılar: Eleme adayı kim oldu? Survivor'da olay var: Yunus Emre'yi Ogeday'ın elinden zor aldılar: Eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da Mavi Takım ile Kırmızı Takım'ın kıran kırana mücadelesi sonucu dokunulmazlık Kırmızı Takım'ın oldu. Saliselerle rakibini 12-11 deviren Kırmızı Takım rahat bir nefes aldı. Mavi Takım'da da haftanın ilk eleme adayı belirlendi. Yunus Emre yine ceza aldı. İki yarışmacıdan sakatlıkları nedeniyle kötü haber geldi. Survivor'da Turabi ile başlayan sakatlık elemeleri devam etti.
Netflix Dizisi 3 Cisim Problemi’nde Mao düşmanlığı mı yapıldı? Netflix Dizisi 3 Cisim Problemi’nde Mao düşmanlığı mı yapıldı? '3 Cisim Problemi' dizi dünya çapında en çok konuşulan yapımlar arasında yerini aldı. Diziyi kaleme alan soL yazarı Oğuz Oyan, işlenilen konunun perde arkasındaki antikomünizm propakandasını yazdı.
Bomba iddia! 2 yıllık ömrü kaldı, Kral 3.Charles'ın cenaze töreni hazır... Bomba iddia! 2 yıllık ömrü kaldı, Kral 3.Charles'ın cenaze töreni hazır... Kral 3.Charles sadece 18 aydır tahtta oturmasına rağmen cenaze planı şimdiden hazırlandı. In Touch dergisi, kralın hastalığının görünenden daha kötü olduğunu iddia etti ve cenaze töreni ile ilgili detayları paylaştı
30 Mart 2024 reyting sonuçları: Gönül Dağı, Survivor, NOW Ana Haber 30 Mart 2024 reyting sonuçları: Gönül Dağı, Survivor, NOW Ana Haber Medyafaresi.com reyting son dakika haberleri: 30 Mart 2024 reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam Türk televizyonlarında yayınlanan programların izlenme oranları dikkat çekiyor. Peki reyting nedir? Ratingler nasıl ölçülür? İzlenme oranları ne anlama geliyor? Türkiye'nin en çok izlenen dizileri hangileri? Reyting sonuçları haberimizin detaylarında.
Aynı mahkumla yasa dışı ilişki yaşayan iki kadın cezaevi memuruna hapis cezası verildi Aynı mahkumla yasa dışı ilişki yaşayan iki kadın cezaevi memuruna hapis cezası verildi İngiltere'de aynı mahkumla aynı anda yasa dışı ilişki yaşayan iki kadın cezaevi memuruna hapis cezası verildi.
Ferit Şahenk'in Katarlıları ortalıktan çekildi! İstinye Park hisseleri kime geçti? Ferit Şahenk'in Katarlıları ortalıktan çekildi! İstinye Park hisseleri kime geçti? Doğuş'un ortak olduğu İstinye Park Alışveriş Merkezi'nde Katarlıların da hissesi olduğu ortaya çıktı. Doğuş'un çekilmesi sonrası Katarlılar da projeden çıkınca alışveriş merkezi Orjin Gayrimenkul'a kaldı.
Cemaatçiler arasındaki savaş büyüyor Cemaatçiler arasındaki savaş büyüyor İsmailağa Cemaati’nin kurucu Mahmut Ustaosmanoğlu’nun oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu, “Cübbeli hoca babamdan intikam almak mı istiyor? Hiç kimse bu yorumu yapmıyor. Bu lafla beraber ihvanı ikiye böldün” dedi.