Gündem

Turgut Altınok'un ablası konuştu: Hem dedemiz hem babamız çok zengindi Turgut Altınok'un ablası konuştu: Hem dedemiz hem babamız çok zengindi AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Turgut Altınok'un ablası Günaydın Altınok Altınel, Altınok ailesinin malvarlığıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Uçuş sırasında bunu yapmak doğru mu? Uçuş sırasında bunu yapmak doğru mu? Popüler tartışma servisi Reddit'te ortaya çıkan bir soru, interneti bir kez daha ikiye böldü. Peki siz, uçakta portakal soymak konusunda ne düşünüyorsunuz?
Down sendromu nedir, belirtileri nelerdir? Down sendromu nedir, belirtileri nelerdir? Dünya Down Sendromu Günü, 2012 yılından bu yana Birleşmiş Milletler tarafından resmi olarak kutlanıyor.
İstanbul'un son 3 Anketi'nde Aradaki Fark dikkat çekti İstanbul'un son 3 Anketi'nde Aradaki Fark dikkat çekti ürkiye artık nefesini tuttu 31 Mart yerel seçimlerine kilitlendi. Hangi şehirlerde hangi partinin ne kadar oy alacağı merak edilirken gözler en çok Megakent İstanbul'a çevrildi. Seçimlerin Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Seçimin yaklaşması nedeniyle son anketler de seçmenler tarafından yakından takip ediliyor. Gazeteci İsmail Saymaz İstanbul'la ilgili son anketleri paylaştı ve aradaki farkı duyurdu. İşte detaylar...
Ünlü oyuncu Bahar Öztan hayatını kaybetti Ünlü oyuncu Bahar Öztan hayatını kaybetti Dördüncü kez kansere yakalanan Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan'dan acı haber geldi. Bahar Öztan 61 yaşında hayatını kaybetti.
Turgut Altınok: Antalya'da 600 tane dairem varsa istifa edeceğim Turgut Altınok: Antalya'da 600 tane dairem varsa istifa edeceğim Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, mal varlığını açıklamasının ardından süren tartışmalar hakkında konuştu.
Eylem Tok ve oğlu hesabı ödemeden kaçmış! Eylem Tok ve oğlu hesabı ödemeden kaçmış! Türkiye’yi sarsan trafik kazasında yeni fotoğraflar ortaya çıktı. Yazar Eylem Tok ile oğlu T.C’nin Göktürk’te Delicous kafede buluşma anı ve annenin kaza haberini aldığı ana ait görüntüler güvenlik kamerasına kaydedildi.
Emekli promosyonu kaç lira oldu? 12 Bin liralık promosyon için ödeme tarihi belli oldu Emekli promosyonu kaç lira oldu? 12 Bin liralık promosyon için ödeme tarihi belli oldu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Kamu bankalarımız pazartesi günü itibarıyla promosyon güncelleme başvurularını almaya başlayacaklar. 28 Mart itibarıyla da inşallah süreci tamamlanan emeklilerimizin promosyonları hesaplarına yatmış olacak." dedi
Gökhan Zan'ın adaylığını çeken TİP Hatay'da hangi adaya destek verecek? Gökhan Zan'ın adaylığını çeken TİP Hatay'da hangi adaya destek verecek? Türkiye İşçi Partisi (TİP), Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekmesinin ardından Hatay'da kimi destekleyeceğini açıkladı...
Meclis'e kebapçı, dönerci, pizzacı, fitness antrenörü ve kuaför alınacak: İşte başvuru şartları Meclis'e kebapçı, dönerci, pizzacı, fitness antrenörü ve kuaför alınacak: İşte başvuru şartları TBMM Başkanlığı, Ankara, İstanbul ve Yalova’da görev yapmak üzere 14 branşta, kura yöntemiyle 157 işçi alınacağını duyurdu. Alımlar için 28 Mart’a kadar başvuru yapılabilecek. 24 Nisan’da noter huzurunda TBMM’de çekilecek kura, internet üzerinden takip edilebilecek.
Bağcılar'daki mahalle sucusu sapık Metin Şenay'ın tecavüz ettiği çocuklarla ilgili korkunç detay Bağcılar'daki mahalle sucusu sapık Metin Şenay'ın tecavüz ettiği çocuklarla ilgili korkunç detay Bağcılar'da bir mahalle sucusu Metin Şenay'ın, işyerindeki süngerli odada mahallenin çocuklarına yıllarca tecavüz edip o anları kayıt altına aldığının ortaya çıkması Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Tutuklu yargılanan Şenay için hazırlanan iddianamede ise bir başka kan donduran detaya ulaşıldı. Sapık sucunun istismar ettiği çocukların isimlerini dükkanın duvarlarına karaladığı tespit edildi.
Merkez Bankası faizde rekor artış yaptı: Faiz resmen yüzde 50'ye yükseldi Merkez Bankası faizde rekor artış yaptı: Faiz resmen yüzde 50'ye yükseldi Son dakika haberi… Merkez Bankası merakla beklenen faiz kararını açıkladı. Fatih Karahan başkanlığında toplanan Para Politikası Kurulu (PPK) TCMB Mart ayı politika faizi kararı için duyuru yaptı. Buna göre yüzde 45 olan politika faizini 500 baz puan artırıldı
İslam Memiş'ten Altın yorumu: Bu rakamı söylemek istemiyorum, paniğe yol açabilir İslam Memiş'ten Altın yorumu: Bu rakamı söylemek istemiyorum, paniğe yol açabilir Finansal analist İslam Memiş, "Gram altının fiyatı öncelikle 3.000 TL’lik pik seviyesine ulaşacak ve ardından 4.000 TL seviyesine kadar yükselmeye devam edecek" öngörüsünde bulundu.
Sekreteriyle bir oldu karısını kandırıp boşandı! Günlerim sayılı' diyerek af dilerken yere yığıldı Sekreteriyle bir oldu karısını kandırıp boşandı! Günlerim sayılı' diyerek af dilerken yere yığıldı Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programına canlı yayındaki yüzleşme damga vurdu. Sekreteriyle bir olup karısını kandıran adam canlı yayında eşinden af diledi. Yaptıklarından çok pişman olduğunu söyleyen konuk 'Günlerim sayılı' derken bir anda yere yığıldı. Eski eşi ise o anlarda 'kalk numara yapıyor' diyerek bağırdı.
AKP'li Belediye Başkanı kadın çalışanını makam odasında taciz etti: Taciz videosu olay yarattı AKP'li Belediye Başkanı kadın çalışanını makam odasında taciz etti: Taciz videosu olay yarattı Mardin Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir'in makam odasında bir kadın çalışana yönelik tacizi, güvenlik kameraları ile kaydedildi ve sosyal medyada dolaşıma sokuldu. Görüntülerin yayılmasının ardından 25 yaşındaki G.Y.'nin belediye ile ilişiği kesilirken, yaşananlara ilişkin halktv.com.tr'ye konuşan Demir, "Taciz falan yok, kendisi kızım gibidir" ifadelerini kullandı.
BM Dünya Mutluluk Raporu: Finlandiya 7. kez birinci, Türkiye 98. sıraya yükseldi BM Dünya Mutluluk Raporu: Finlandiya 7. kez birinci, Türkiye 98. sıraya yükseldi Birleşmiş Milletler'in 143 ülke arasında yaptığı değerlendirmeyle belirlediği Dünya Mutluluk Raporu'nda Finlandiya 7. kez birinci sırada yer aldı.
Dövizde tarihi zirve! Dolar ve Euro ne kadar oldu? Dövizde tarihi zirve! Dolar ve Euro ne kadar oldu? Yerel seçim öncesi yüksek seyreden lokal döviz talebinin de etkisiyle mart başında yükselişi biraz hızlanan dolar TL güne 32.42, Euro TL ise 35.58 civarında yeni tarihi zirvesinde başladı.