Ekonomi

$ DOLAR
32,48 -0,01 %
€ EURO
34,75 -0,22 %
BIST
9.916 198,85 %
ALTIN
2.440,80 4,58 %
Dilan Polat cezaevinde röportaj verdi! "Artık dayanamıyorum..." Dilan Polat cezaevinde röportaj verdi! "Artık dayanamıyorum..." Sosyal medyadaki lüks yaşamlarıyla dikkat çeken ve hakkında birçok haber çıkan Polat çifti, MASAK'ın araştırması sonucu kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanmıştı. HaberTürk TV, cezaevindeki Dilan Polat'a avukatı aracılığıyla sorular sordu. Polat, her şeyin iftira olduğunu savunarak, "çok üzülüyorum, artık dayanamıyorum" ifadelerini kullandı. İşte o röportajda sorulan tüm sorular...
EYT'liler için büyük tehlike: Kimlerin emekliliği iptal edilebilir EYT'liler için büyük tehlike: Kimlerin emekliliği iptal edilebilir Program yapımcısı Armağan Çağlayan, beş yıl önce emekli olan bir arkadaşının emeklilik işlemlerinde hata yapıldığını, beş yıldır aldığı aylığı faiziyle geri istendiğini belirtti. SGK, geriye dönük denetim ve incelemeler sonucu aylığı azaltabildiği gibi emekliliği tümüyle iptal edebiliyor. Peki kimlerin emekliliği iptal edilip borç çıkartılabilir?
Serenay Sarıkaya güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı! Yine pozlarıyla çok konuşuldu, beğeni yağmuruna tutuldu! Serenay Sarıkaya güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı! Yine pozlarıyla çok konuşuldu Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından bir marka için verdiği pozları paylaştı. Sarıkaya, takipçilerinden tam not alırken, güzelliyle herkesi kendine hayran bıraktı.
Ticaret Bakanı Bolat: İsrail ile ticareti devlet şirketleri yapmıyor Ticaret Bakanı Bolat: İsrail ile ticareti devlet şirketleri yapmıyor Ticaret Bakanı Bolat, devlet şirketlerinin İsrail ile ticaret yapmadığını, ticaretin özel şirketlerle yapıldığını açıkladı. İsrail’e giden gemilerin de bu çerçevede olduğunu belirtti.
Bu da İzmir Ponzisi: Betül Kazar'ın 100 Milyon liralık vurgunu Bu da İzmir Ponzisi: Betül Kazar'ın 100 Milyon liralık vurgunu İzmir'de Betül Kazar isimli kadın kendini muhasebeci ve finans uzmanı olarak tanıttı. Yüksek kar vaadiyle vatandaşlardan tam 100 milyon lira toplayan şahıs kayıplara karıştı.
Erdoğan'ın Sevmediği Dergiden yine Cumhurbaşkanı'nı Kızdıracak Sözler Erdoğan'ın Sevmediği Dergiden yine Cumhurbaşkanı'nı Kızdıracak Sözler Ekonomim gazetesi köşe yazarı Osman Ulagay, bugünkü yazısında dışarıdan gelecek sıcak para beklentilerine değindi. The Economist ve Bloomberg'deki yorumları köşesine taşıyan Ulagay, Erdoğan’ın Batı ile ciddi siyasi sorunlar yaşamasının risklerine değindi.
Plaka baronları böyle istiyor: Taksi plakaları en az 20 milyon lira olmalıymış Plaka baronları böyle istiyor: Taksi plakaları en az 20 milyon lira olmalıymış İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Aksu, taksi plakalarının ucuz kaldığını belirterek, en az 20 milyon lira olması gerektiğini söyledi.
Aylık gelirini paylaşmıştı... Eylül Öztürk'ün yayımladığı tabloda dikkat çeken 'ş' ayrıntısı Aylık gelirini paylaşmıştı... Eylül Öztürk'ün yayımladığı tabloda dikkat çeken 'ş' ayrıntısı Engin ve Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrildi. Hayatları mercek altına alınan çiftlerden biri de, kısa süre önce Amerika’ya taşınan Eylül Öztürk-Kenan Özkan çifti oldu.
Yabancı yatırımcıların 'Erdoğan' kaygısı! 'Daha fazla kanıt istiyorlar' Yabancı yatırımcıların 'Erdoğan' kaygısı! 'Daha fazla kanıt istiyorlar' 2024 yılı için Türkiye ekonomisine dair değerlendirmelerde bulunan Bloomberg, yabancı yatırımcıların kaygılarını paylaştı.
Dilan Polat'ın rakibi Aymira Koçaklı yeni şube açtı Dilan'a mesaj gönderdi: Çakallar gitti.. Dilan Polat'ın rakibi Aymira Koçaklı yeni şube açtı Dilan'a mesaj gönderdi: Çakallar gitti.. Engin ve Dilan Polat çiftinin kara para aklama ile vergi kaçırma suçlarından tutuklanmasından sonra gözler güzellik merkezi olan fenomenlere çevrilmişti. 96 güzellik salonu, 21 evi, 12 arabası olduğu iddia edilen Aymira Koçaklı dikkat çeken isimlerin başında yer alıyordu. Temiz ticaret yaptığını söyleyerek "MASAK beni incelesin" diyen Koçaklı sosyal medya hesabından yeni güzellik merkezi şubesinin açılış görüntülerini paylaştı.
AKP'li Efkan Ala'dan Gazze itirafı: Silah gönderebilsek göndermez miyiz? AKP'li Efkan Ala'dan Gazze itirafı: Silah gönderebilsek göndermez miyiz? AKP Genel Başkanvekili Milletvekili Efkan Ala, Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmada muhalefetin Gazze'yle ilgili tepkileri üzerine "Silah gönderebilsek göndermez miyiz? Siz ambargo nedir biliyor musunuz?" diye yanıt verdi.
Evinde swinger partisi düzenliyor iddiası ortaya atılan Eylül Öztürk aylık kazancını açıkladı Evinde swinger partisi düzenliyor iddiası ortaya atılan Eylül Öztürk aylık kazancını açıkladı Dilan Polat ve Engin Polat'ın kara para aklama suçlamasıyla tutuklanmasının ardından, fenomenlere açılan soruşturmalar kapsamında mal varlığına el konulan Eylül Öztürk, aylık kazancını açıkladı.
Turistik Doğu Ekspresi bugün seferlerine başladı: İşte güzergah ve fiyat bilgileri Turistik Doğu Ekspresi bugün seferlerine başladı: İşte güzergah ve fiyat bilgileri Seyahatseverlerin ve sanat tutkunlarının gözdesi haline gelen Turistik Doğu Ekspresi, bugün Ankara’da yapılan Turistik Doğu Ekspresi'ni Uğurlama Töreni ile seferlerine başladı.
Taliban'la Türkiye arasında dikkat çeken görüşme Taliban'la Türkiye arasında dikkat çeken görüşme Taliban'la Türkiye arasında dikkat çeken görüşme: Türkiye'deki Afgan göçmenlerin yasallaştırılması ve çalışma vizesi talebi
AKP'nin emeklilik oyunu: O miktar Emekli maaşlarına yansımayacak! AKP'nin emeklilik oyunu: O miktar Emekli maaşlarına yansımayacak! Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, yeni yılda emekli olacaklara ilişkin uyarılarda bulundu. Karakaş, "Memurlar emekli olurken bu ödemeyi emekli aylıklarında göremeyecekler" dedi.
Evsahiplerinden aylık ve yıllık peşine ayrı tarife Evsahiplerinden aylık ve yıllık peşine ayrı tarife Kirayı yıllık isteyen ev sahipleri peşin ve aylık ödeme için iki farklı tarife oluşturdu. Hızla artan "tarifeli kira modelinde" 12 ay peşin ödeme ile aylık ödeme arasındaki fiyat farkı yüzde 20’lere ulaştı.
Yeni yılda emekli olacak memurlara seyyanen zam uyarısı Yeni yılda emekli olacak memurlara seyyanen zam uyarısı Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, yeni yılda emekli olacak memurların, Temmuz ayında verilen 8 bin 77 liralık seyyanen zamdan faydalanamayacağına dikkat çekti.