Ekonomi

$ DOLAR
32,51 -0,03 %
€ EURO
34,92 0,09 %
BIST
9.712 -10,36 %
ALTIN
2.431,51 8,33 %
Enflasyon Açıklandı; Memur ve emeklilerin maaş zammı ne kadar olacak? Enflasyon Açıklandı; Memur ve emeklilerin maaş zammı ne kadar olacak? Milyonlarca işçi, emekli ve memuru yakından ilgilendiren kasım ayı enflasyon verileri açıklandı. Böylece maaşlarda 5 aylık enflasyon farkı da netleşti. Peki memur ve emeklilerin maaş zammı ne kadar olacak?
Ankara'dan İstanbul'a taşınan BDDK personeline aylık 45 bin lira "hayat pahalılığı tazminatı... Ankara'dan İstanbul'a taşınan BDDK personeline aylık 45 bin lira "hayat pahalılığı tazminatı... Bu tazminattan bir süre öncesine kadar MB Başkanı olan ve 5 ay önce BDDK Başkanlığı’na atanan Şahap Kavcıoğlu da yararlanacak
İnternette 49 Bin Liraya Dr. ünvanı satıyorlar: Siyasiler de böyle mi Dr. Oldu? İnternette 49 Bin Liraya Dr. ünvanı satıyorlar: Siyasiler de böyle mi Dr. Oldu? Sosyal medyada “Siyasete atılacaklar, kısa sürede Dr. unvanı alın” gibi çok sayıda reklam yer alıyor, 49 bin TL’ye diploma ve Dr. unvanı satılıyor. Diploma denilen kağıdı ise Uluslararası Dublin Üniversitesi isimli bir şirket veriyor
Erdoğan'dan dolandırılan futbolcular, Seçil Erzan, Fatih Terim ve Hakan Ateş açıklaması Erdoğan'dan dolandırılan futbolcular, Seçil Erzan, Fatih Terim ve Hakan Ateş açıklaması Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığı olayı hakkında ilk kez konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Futbolcu arkadaşlarla ilgili süreç devam ediyor. Bankanın en üst düzey yöneticileri ile ilgili de şu anda bütün soruşturmalar devam ediyor. Öyle zannediyorum ki kısa zamanda netice alırız" dedi.
Kasımda en çok satılan elektronik ürün belli oldu Kasımda en çok satılan elektronik ürün belli oldu Kasım ayında tüm markalar özel günlerde indirimler yapıyor. Birçok firma satışlarla yüksek cirolara ulaşıyor. Tüketicilerin online kanallardan en çok neleri satın aldığı da bir analizle ortaya çıktı
Erdoğan BAE ve Katar'dan 20 Milyar Dolar isteyecek Erdoğan BAE ve Katar'dan 20 Milyar Dolar isteyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu hafta Körfez'e gerçekleştireceği ziyaret sırasında Asya'yı Avrupa'ya bağlayacak ulaşım koridorunun hayata geçmesi için 23.5 milyar dolarlık kaynak arayacak. Erdoğan bu öncelikle Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar’dan finansman arayacak.
Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye ne zaman yatacak? Çalışan emekliye 5 bin TL ikramiye ne zaman yatacak? 5 bin liralık emekli ikramiyesinde gözler Resmi Gazete'ye çevrildi. Çalışan emeklilerin dahil edildiği 5 bin TL'lik emekli ikramiyesinin 15 Aralık'tan önce hesaplara yatması bekleniyor.
Tefeciler Seçil Erzan'ı böyle tehdit etti! Boş araziye götürüp.. Tefeciler Seçil Erzan'ı böyle tehdit etti! Boş araziye götürüp.. Aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu'nda bulunduğu futbol dünyasının ünlü simalarını kumpasına düşürerek "Fatih Terim Fonu" ile milyonlarca dolarlık vurgun yapan bankacı Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı. İddianamede de tefeciler tarafından tehdit edildiğini açıklayan Erzan'ın, evinden alınıp boş araziye götürüldüğü videoda tefeciler ne söylerse tekrar ettiği görülüyor.
İsmail Saymaz ifşa etti: Seçil Erzan AKP'li siyasetçinin yasak aşkıymış İsmail Saymaz ifşa etti: Seçil Erzan AKP'li siyasetçinin yasak aşkıymış Sözcü yazarı İsmail Saymaz, aralarında iş insanları ve futbol dünyasından önemli isimlerin de yer aldığı çok sayıda kişiden 45 milyon dolara yakın para toplayan Denizbank şube müdürü Seçil Erzan’ın, para alınanlar listesinde yer alan ancak davada şikâyetçi ya da şüpheli olarak yer almayan AKP Çorlu Belediye Meclis üyesi Nuri Köşkdere ile arasında ilişki yaşandığını yazdı.
Yurt dışına çıkış yasağı getirilen 15 sosyal medya fenomeni kimler? Yurt dışına çıkış yasağı getirilen 15 sosyal medya fenomeni kimler? Tutuklu bulunan Dilan Polat'ın 2019'da "Şampiyonlar Ligi" adıyla sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraftaki 15 sosyal medya fenomeni hakkındaki karar Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliğince verildi. Soruşturması ayrı dosyada süren Özlem Altınok Öz ve eşi Tayyar Taylan Öz çifti ile Özlem Öz'ün annesi Hayriye Altınok'a da yurt dışına çıkış yasağı konuldu.
Dilan Polat'ın yardımcısı Şule patronu için maddi destek topluyor iddiası Dilan Polat'ın yardımcısı Şule patronu için maddi destek topluyor iddiası İsmail Saymaz'a yazdığı mektupta "Dışarıdaki hayatım ile buradaki hayatım arasında taban tabana zıtlık var" diyerek dikkat çeken Dilan Polat'ın yardımcısı Şule yaptığı paylaşımla gündem oldu. Şule'nin çocukları görmeye gittiğini duyurduğu paylaşımda Dilan Polat için maddi destek istemesi olay oldu. Söylemezsem Olmaz'da iddia edilen maddi yardım konusunun gerçeği bambaşka çıktı.
Seçil Erzan'ın Fatih Terim Fonuna SPK'dan flaş açıklama: Bu dolandırıcılık Seçil Erzan'ın Fatih Terim Fonuna SPK'dan flaş açıklama: Bu dolandırıcılık Türkiye’nin konuştuğu fon davasına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül’den dikkat çeken bir açıklama geldi.
Faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, şartları neler? Faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, şartları neler? Yeni evlenecek çiftlere 2 yıl geri ödemesiz ve faizsiz kredi verilmesini de içeren Aile ve Gençlik Fonu Resmi Gazete'de yayımlandı. Birçok kişi internette "Sıfır faizli 150 bin TL evlilik kredisi başvuruları başladı mı?" gibi sorulara yanıt arıyor. Peki, 2023 faizsiz evlilik kredisi başvuruları ne zaman başlayacak?
Çalışan emeklilere 5 bin TL emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak, hangi tarihte? Çalışan emeklilere 5 bin TL emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak, hangi tarihte? Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı olmak üzere yılda 2 kez ödenen emekli ikramiyesi bu yıl cumhuriyetin 100. yılı sebebiyle bir defaya mahsus olmak üzere 3 kere ödendi. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri ödemelerini aldı fakat çalışan emeklilere ve ÇKS kayıt sistemine kayıtlı çiftçiler ikramiyeden faydalanamadı. Peki, Çalışan emeklilere 5000 TL emekli ikramiyeleri ne zaman verilecek?
Seçil Erzan'ın telefonundan silinen isim ile kayıp 11 Milyon Doların sırrı ne? Seçil Erzan'ın telefonundan silinen isim ile kayıp 11 Milyon Doların sırrı ne? Davacıları arasında bazı sporcu ve iş insanlarının da bulunduğu, ‘yüksek kârlı fon vaadiyle’ dolandırıcılık davasında, şüpheli eski Denizbank Levent Büyükdere Caddesi şube müdürü Seçil Erzan’ın "hiç açıklayamadığı, kimde olduğu bilinmeyen kayıp bir 11 milyon dolarlık kısım olduğuna" vurgu yapıldı.
Denizbank'tan Fatih Terim Fonu olayı ve Seçil Erzan hakkında flaş açıklamalar Denizbank'tan Fatih Terim Fonu olayı ve Seçil Erzan hakkında flaş açıklamalar İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından nisan ayında başlatılan soruşturma kapsamında; aralarında Fatih Terim, Emre Belözoğlu, Arda Turan, Fernando Muslera, Selçuk İnan ve Emre Çolak gibi isimlerin de bulunduğu onlarca kişinin, Denizbank şube müdürü Seçil Erzan tarafından yüksek kazanç vaadiyle dolandırıldığı iddiasıyla ilgili Denizbank'tan yazılı açıklama yapıldı.
Seçil Erzan Denizbank yöneticilerini suçladı: Serum takıp ses kaydı aldılar Seçil Erzan Denizbank yöneticilerini suçladı: Serum takıp ses kaydı aldılar Bankacı Seçil Erzan, ifadesinde banka yöneticilerine ağır suçlamalarda bulundu. Çorlu’daki evinde alıkonulduktan sonra bankanın genel merkezine götürüldüğünü, burada koluna serumlar takıldığını ve ses kaydı alındığını anlatarak, “‘Eğer banka dışında yaptığını söylersen güveni kötüye kullanma olur, bankada olduğunu söylersen zimmet olur, ömrün çürür’ diyerek baskı kurdular” dedi.