Ekonomi

$ DOLAR
32,44 -0,05 %
€ EURO
34,74 -0,23 %
BIST
9.916 198,85 %
ALTIN
2.438,67 2,45 %
Atilla Yeşilada'dan faiz yorumu: Cesur bir hamle, dövize fren, Borsa'ya destek Atilla Yeşilada'dan faiz yorumu: Cesur bir hamle, dövize fren, Borsa'ya destek Ekonomist Atilla Yeşilada, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararı ile ilgili açıklamada bulundu.
Enerciii operasyonu başladı: Dilan Polat ve Engin Polat'a ait 15 şirkete polis baskını Enerciii operasyonu başladı: Dilan Polat ve Engin Polat'a ait 15 şirkete polis baskını Son dakika haberi: Haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddialar bulunan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'a ait iş yerlerinde arama yapıldığı öğrenildi.
EYT'de maaşı hatalı bağlananlara iyi haber: Emekliye maaş farkı ne zaman ödenecek? EYT'de maaşı hatalı bağlananlara iyi haber: Emekliye maaş farkı ne zaman ödenecek? EYT kapsamında emekli olup aylığı yanlış bağlananlar sosyal güvenlik il müdürlüklerine yazılı dilekçe ile başvurarak düzeltme talep edebilir.
Milliyet: Türkiye, İsrail’le yürüttüğü doğal gaz projesini iptal etti Milliyet: Türkiye, İsrail’le yürüttüğü doğal gaz projesini iptal etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü “İsrail’e gitme projemiz vardı, iptal” çıkışının ardından, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın önümüzdeki ay İsrail’e yapacağı ziyaretin iptal olduğu ve iki ülke arasında doğal gaz ihracatı konusunda yürütülen projenin de durdurulduğu ileri sürüldü.
İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni konutu satın almak için aile geliri en az 88 bin lira olmalı İstanbul'da en ucuz 2+1 yeni konutu satın almak için aile geliri en az 88 bin lira olmalı TSKB Gayrimenkul Değerleme, bir ailenin yeni bir konut alması için aylık gelirinin ne kadar olması gerektiği üzerine bir araştırma gerçekleştirdi.
Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak: 5 puan artış bekleniyor Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak: 5 puan artış bekleniyor Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan başkanlığında bugün toplanacak.
Dilan Polat'ın ardından sırada hangi fenomenler var? Savcılar harekete geçti! Dilan Polat'ın ardından sırada hangi fenomenler var? Savcılar harekete geçti! Lüks hayatını gösterişle harmanladı, kahveye altın tozu koydu! Olay kadın Dilan Polat'ın ardından sırada onlar var... 'Savcılar harekete geçti!'
KRT'yi Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül satın aldı iddiası KRT'yi Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül satın aldı iddiası CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül, KRT Televizyonu'nun çoğunluk hisselerini satın aldı.
Bloomberg'ten flaş İsrail Türkiye iddiası: Normalleşme bitiyor, enerji anlaşmaları iptal Bloomberg'ten flaş İsrail Türkiye iddiası: Normalleşme bitiyor, enerji anlaşmaları iptal Bloomberg, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısındaki Hamas açıklamasının ardından İsrail ve Türkiye arasında yapılması planlanan enerji işbirliğinin durduğunu iddia etti.
2024'te Dolar fırlayacak: Türk Lirası'nda büyük düşüş olacak iddiası 2024'te Dolar fırlayacak: Türk Lirası'nda büyük düşüş olacak iddiası SEB Gelişmekte Olan Piyasalar (EM) Baş Stratejisti Erik Meyersson’a göre Türkiye’de enflasyonun yeni ekonomi yönetimine rağmen, siyasi kısıtlamalar nedeniyle, kurumun tahmin ufku içinde, kalıcı bir şekilde düşmesi pek mümkün görünmüyor ve kurum Türk lirasında değer kaybının gelecek yıl sürmesini bekliyor.
Kılıçdaroğlu'ndan DEVA Partili isimlere gizli ziyaret: 'Kadro teklif etti' iddiası! Kılıçdaroğlu'ndan DEVA Partili isimlere gizli ziyaret: 'Kadro teklif etti' iddiası! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul’da DEVA Partisi’nin bazı ilçe başkanlarıyla gizlice görüştüğü, bu isimlere CHP'de kadro teklif edildiği ileri sürüldü. İddiaları doğrulayan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Şahin, "Yazık. Yakışmadı Kemal Bey" sözleriyle Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.
Avrasya geçiş ücretlerine dev zam Avrasya geçiş ücretlerine dev zam Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) otoyol ve köprü ücretlerine zam yapmasının ardından bir zam da Avrasya Tüneli'ne geldi.
İmza ve oy hesapları: CHP’de genel merkez ‘800 imza var’ diyor, değişimciler 'baskı' olduğu görüşünd İmza ve oy hesapları: CHP’de genel merkez ‘800 imza var’ diyor, değişimciler 'baskı' olduğu görüşünd CHP’de 4-5 Kasım’da yapılacak kurultaya sayılı gün kaldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; il-ilçe başkanlarını genel merkezde ağırlamaya devam ederken Özgür Özel de il il gezerek örgütlerle bir araya geliyor.
İzlanda'da salı günü kadınlar greve gidiyor, Başbakan da katılacak İzlanda'da salı günü kadınlar greve gidiyor, Başbakan da katılacak İzlanda'da binlerce kadın ve na-ikili* bireyin salı günü iş bırakması bekleniyor. Ülkede yaklaşık 50 yıl sonra ilk kez bir kadın grevi düzenlenecek.
Mehmet Şimşek'ten TV100 yazarı Hacı Yakışıklı'ya flaş açıklamalar Mehmet Şimşek'ten TV100 yazarı Hacı Yakışıklı'ya flaş açıklamalar TV100.com yazarı Hacı Yakışıklı, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’le Hindistan ziyareti öncesi yaptığı görüşmeyi köşe yazısına taşıdı. Yakışıklı'nın, “2024’te yine ek bir MTV artışı yapılacak mı?” sorusuna çarpıcı bir yanıt veren Bakan Şimşek, enflasyonun düşeceği tarihi de net bir şekilde açıkladı. İşte, Yakışıklı'nın TV100.com'da "Savaşlar, enflasyon; yeni vergiler gelir mi?" başlığıyla yayımlanan yazısı...
Firmalar Nebati döneminde verilen ucuz krediyi dövize yatırmış Firmalar Nebati döneminde verilen ucuz krediyi dövize yatırmış 2022'nin ilk altı ayında daha fazla kredi kullanan firmaların bu kullanımının ihracata yansımadığı, döviz alımlarını artırdığı görüldü
Emekliye 5000 TL ikramiye ne zaman verilecek? Beklenen hafta geldi Emekliye 5000 TL ikramiye ne zaman verilecek? Beklenen hafta geldi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) yeni haftada oldukça yoğun bir gündemi var. Genel Kurul'da, çalışmayan emekliye 5 bin lira ikramiyeyi de içeren Torba Kanun teklifi görüşülecek. Öte yandan 2024 bütçesinin komisyon mesaisi de başlayacak.