Ekonomi

$ DOLAR
32,44 -0,05 %
€ EURO
34,74 -0,23 %
BIST
9.916 198,85 %
ALTIN
2.438,67 2,45 %
Fenerbahçe Stadında Engin Polat'ın reklamı yayınlandı Fenerbahçe Stadında Engin Polat'ın reklamı yayınlandı Fenerbahçe-Hatayspor mücadelesinde, kara para aklama iddiası ile haklarında soruşturma başlatılan ve tüm mal varlıklarına el konulan Dilan Polat ve Engin Polat'ın sahip olduğu şirketin reklamı görüntülendi.
Başsavcılıktan dikkat çeken Dilan Polat ve Engin Polat açıklaması Başsavcılıktan dikkat çeken Dilan Polat ve Engin Polat açıklaması İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kara para aklama iddiarıyla gündemde olan Dilan ve Engin Polat hakkında yurtdışı çıkış yasağı şeklinde adli kontrol tedbiri uygulandığını ve tüm malvarlıklarına el konulduğunu açıkladı.
Dilan Polat'ın rakibiydi: Banu Parlak'ın güzellik merkezinde skandal Dilan Polat'ın rakibiydi: Banu Parlak'ın güzellik merkezinde skandal Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında çeşitli iddialarda bulunan Banu Parlak hakkında bir müşteri şikayetçi oldu. Zayıflama amacıyla gittiği merkezde vücudu yaralanan Aliye A., Parlak ile davalık oldu.
Dilan Polat ve kocası Engin Polat 5 Milyon Dolara pazarlık yapıp Dubai'ye mi kaçtı? Dilan Polat ve kocası Engin Polat 5 Milyon Dolara pazarlık yapıp Dubai'ye mi kaçtı? Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın yurtdışına kaçtığı iddiası sosyal medyada gündeme düştü. Sosyal medyada çeşitli iddialarda bulunan Muhammed Yakut, Polat çiftinin Dubai’ye kaçacaklarını iddia etti.
Dilan Polat’ın şirketi Rise and Shine ürün satışlarını durdurdu Dilan Polat’ın şirketi Rise and Shine ürün satışlarını durdurdu Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından mal varlıklarına el koyulan Dilan Polat‘ın kozmetik şirketi, bakım çalışmaları gerekçesiyle satış yapmayı durdurdu.
Asgari ücret ve emekli aylığında yeni tahmin Asgari ücret ve emekli aylığında yeni tahmin Merkez Bankası'nın Piyasa Katılımcıları Anketi'ndeki TÜFE tahmini emekli zammı için ipucu verdi.
Seçim nedeniyle Hazine yardımı iki kat artacak: Hangi parti, ne kadar yardım alacak? Seçim nedeniyle Hazine yardımı iki kat artacak: Hangi parti, ne kadar yardım alacak? Bu yıl yerel seçim nedeniyle iki kat artacak olan Hazine yardımından yüzde 7'lik barajı aşan 5 parti yararlanabilecek.
Kıvanç Talu kimdir? Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu 100 milyon liralık dolandırıcılık olayı nedir? Kıvanç Talu kimdir? Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu 100 milyon liralık dolandırıcılık olayı nedir? Ünlü bir fenomen çiftin insanları dolandırarak kaçtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun reklam çekmek için bütçe isteyip insanlardan para topladığı, ardından da topladıkları 100 milyon TL ile yurt dışına kaçtığı öne sürüldü.
2024 bütçesinde Diyanet’e ayrılan kaynak 6 bakanlığı geride bıraktı 2024 bütçesinde Diyanet’e ayrılan kaynak 6 bakanlığı geride bıraktı 2024 Bütçesi TBMM’ye sunuldu. Vergilerden 8,3 trilyon TL gelir beklenirken Diyanet, bütçesiyle 6 bakanlığı geride bıraktı.
Diyanet imamlarının karıştığı büyük dolandırıcılık: Bu kadarına pes! Diyanet imamlarının karıştığı büyük dolandırıcılık: Bu kadarına pes! Sinop merkezli bir firmanın araç dolandırıcılığı yaptığı iddiasıyla mağdur olduğunu dile getiren yurttaşlar suç duyurusunda bulundu. Cumhuriyet konunun detaylarına ulaştı.
Dilan Polat'ın kocası Engin Polat ve gazeteci Murat Ağırel Twitter sohbet odasında birbirine girdi Dilan Polat'ın kocası Engin Polat ve gazeteci Murat Ağırel Twitter sohbet odasında birbirine girdi Haklarında vergi kaçırma iddiaları bulunan Dilan Polat'ın eşi Engin Polat, Twitter'da gazetecilerin ve avukatların yer aldığı bir sohbet odasında katılımcıların sorularını yanıtladı. Gazeteci Murat Ağırel'in sorusuna sinirlenen Polat, Ağırel'i prim yapmakla itham etti. Karşılıklı sert yanıtların verildiği sohbet odasına daha sonra Dilan Polat katıldı ve özür diledi.
Milli içkimiz lüks oldu: Rakı fiyatı 1000 liraya dayandı Milli içkimiz lüks oldu: Rakı fiyatı 1000 liraya dayandı Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş bir rakı grubuna daha zam geldiğini duyurdu. Böylelikle Beylerbeyi grubu rakılarda 100’lük şişeler yeni zamla 1000 liraya yaklaştı.
Dilan Polat'ın ortağı Nez Demir'e de yurt dışı yasağı geldi Dilan Polat'ın ortağı Nez Demir'e de yurt dışı yasağı geldi Dilan Polat, eşi Engin Polat ve yakınlarına yönelik soruşturma kapsamında Dilan Polat'ın eski ortağı Nez Demir'in de mal varlığına tedbir konuldu. Instagram'da milyonlarca takipçisi olan Nez Demir'e yönelik yurtdışına çıkış yasağı kararı da verildi. Demir konu ile ilgili yaptığı açıklamada, inceleme alınmasının 'normal' olduğunu söyledi.
Tarım Kredi Kooperatifleri'nde indirim kampanyası hayal oldu Tarım Kredi Kooperatifleri'nde indirim kampanyası hayal oldu Tarım Kredi Kooperatifi’nin 16 Ekim'den itibaren temel ihtiyaç ve temizlik ürünlerinde yapılacağını duyurduğu yüzde 50'ye varan indirim kampanyasında, yüzde 50 indirim yapılan hiçbir ürün olmadı.
Dilan Polat ve Engin Polat'a suç örgütü soruşturması Dilan Polat ve Engin Polat'a suç örgütü soruşturması Dilan Polat ve ailesi lüks yaşantılarını paylaşırken bu yaşantının kaynağı sorgulanmaya başladı. Son günlerde haklarındaki iddialarla gündem olan ünlü fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında olay yeni bir iddia ortaya çıktı.
FT analizi: Erdoğan Atatürk'ün yerine geçmeyi istiyor FT analizi: Erdoğan Atatürk'ün yerine geçmeyi istiyor İngiltere'nin çok satan gazetelerinden Financial Times, Türkiye'nin 100'üncü yılını kutlaması vesilesiyle kapsamlı bir haber hazırladı... Haberde, Mustafa Kemal Atatürk ile Cumhurbaşkanı Erdoğan kıyaslandı.
Devlet hastanesinde büyük skandal: Temizlik görevlisi ameliyata girmiş! Devlet hastanesinde büyük skandal: Temizlik görevlisi ameliyata girmiş! Bozüyük Devlet Hastanesi’nde çalışan beyin cerrahı Sezer Zehir’in ameliyatlara temizlik görevlisi ile medikal malzeme satan firmanın çalışanlarını alıp cerrahi işlem yaptırdığı ortaya çıktı.