Abone Ol

Kıvanç Talu kimdir? Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu 100 milyon liralık dolandırıcılık olayı nedir?

Ünlü bir fenomen çiftin insanları dolandırarak kaçtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun reklam çekmek için bütçe isteyip insanlardan para topladığı, ardından da topladıkları 100 milyon TL ile yurt dışına kaçtığı öne sürüldü.

Kıvanç Talu kimdir? Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu 100 milyon liralık dolandırıcılık olayı nedir?

Ünlü bir fenomen çiftin insanları dolandırarak kaçtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun reklam çekmek için bütçe isteyip insanlardan para topladığı, ardından da topladıkları 100 milyon TL ile yurt dışına kaçtığı öne sürüldü. 

Var Böyle Tipler isimli kanalın sahibi Kıvanç Talu, kısa süre içinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmış, şarkı çıkarmış ve geçtiğimiz yıl bir televizyon programında oyunculuk yapmıştı. 

Hem yakın çevreleri hem de sektörden pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen çiftin, reklam çekmek için insanlardan para aldığı söyleniyor.

Var Böyle Tipler isimli Instagram hesabıyla birlikte kişisel hesaplarını da kapatan çifte pazartesiden bu yana ulaşılamadığı iddia ediliyor. 

WhatsApp gruplarında dolaşan ses kaydında, Beril Talu'nun orta okul arkadaşı olduğu iddia eden bir kişi açıklama yaparken iddiaları güçlendirdi.

Çiftin kurdukları sistemle orta okul arkadaşlarını, yakınlarını ve insanları reklam işi vaadiyle kandırdığı, her insandan yaklaşık 1-2 milyon TL,  evlerindeki yardımcılarının arabasını ve dolarlarını sattırdığı hatta şoförlerini 1 milyon TL dolandırdıkları, en sonunda da bir veda partisi düzenleyerek Portekiz'e kaçtıkları da gibi ciddi iddialar var. 

İşte ünlü çift hakkında yapılan paylaşımlar: