Abone Ol

Dilan Polat'ın ardından sırada hangi fenomenler var? Savcılar harekete geçti!

Lüks hayatını gösterişle harmanladı, kahveye altın tozu koydu! Olay kadın Dilan Polat'ın ardından sırada onlar var... 'Savcılar harekete geçti!'

Dilan Polat'ın ardından sırada hangi fenomenler var? Savcılar harekete geçti!

Türkiye, yaklaşık iki aydır fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ı konuşuyor. Birdenbire ortaya çıkan Polat çifti lüks harcamaları, gösterişli hayatları, doğum gününde hediye edilen uçuk pahalı armağanlarla adlarından söz ettiriyordu. Açılan soruşturma sonrasında Polat çiftinin mal varlıklarına el konuldu. Şimdi sırada başka fenomenlerin de olduğu, savcıların soruşturmalar adına bilgi topladığı iddia edildi! Lüks hayatını herkesin gözü önünde yaşayan, pahalı hediyeler, altın tozu kahveler, kiralanan uçaklarıyla dikkat çeken Dilan Polat ve Engin Polat'a iddialar sonrasında soruşturma açıldı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada, Dilan Polat - Engin Polat çifti ve diğer şüphelilerin mal varlıklarına el konulduğu ve yurt dışına çıkışlarının yasaklandığı açıklandı.SORUŞTURMA ÜNLÜ İSİMLERE DE SIÇRAYABİLİR!
Soruşturma devam ederken Halk TV'de yer alan programda Murat Ağırel incelediği dosyalara dair konuştu. Bir süredir bu konuda eğilen gazeteci programında Dilan Polat olayından sonra diğer fenomenlerin de mercek altına alındığını söyledi.Ağırel açıklamasında "Savcıların elinde fenomenlerle ilgili dosyalar var,devleti zarar uğratan her kim varsa emin olun ki savcılık bunların üzerine gidecek" dedi.

Bu süreçte Polat ailesinin eski ortağı Nez Demir'in de mal varlığına el konulmuştu.