Gündem

Basını süpürün diyen polis müdürüne Deniz Zeyrek'ten sert tepki: Aşağılık bir ifade Basını süpürün diyen polis müdürüne Deniz Zeyrek'ten sert tepki: Aşağılık bir ifade Saraçhane'de toplanan 1 Mayıs kortejini takip eden gazetecilere yönelik polis tarafından 'Basını süpürün' emrine Deniz Zeyrek tepki gösterdi. Zeyrek, "Aşağılık bir ifade. Sen kimi süpürüyorsun?" dedi.
İstanbul'da 1 Mayıs: Taksim meydanı kapalı, Saraçhane'den çıkış yok, bayram var ama kutlama yasak İstanbul'da 1 Mayıs: Taksim meydanı kapalı, Saraçhane'den çıkış yok, bayram var ama kutlama yasak Saraçhane Meydanı'nda güvenlik önlemleri alınırken, alanda toplanmalar başladı. Polis, çeşitli noktalardan Taksim'e ulaşmak için bir araya gelen gruplara müdahale etmeye başladı, onlarca kişi gözaltına alındı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Saraçhane'ye geldi, sendikalar ve vatandaşlarla selamlaştı. Açıklamalar yapan Özel ve İmamoğlu, daha sonra alandan ayrıldı. CHP heyeti ve DİSK'in, Taksim'e yürümeme kararı aldığı iddia edildi.
Nazi Savaş Suçlusu Göring’in evinde İskeletler Bulundu Nazi Savaş Suçlusu Göring’in evinde İskeletler Bulundu Alman ve Polonyalı arkeologlar, Nazi Partisi'nin en güçlü isimlerinden biri olan ve savaş suçlarından hüküm giyen Herman Göring'in evini kazarken el ve ayakları kesilmiş iskeletler bulduklarını açıkladı.
30 Nisan 2024 reyting sonuçları: Bahar, Survivor, Mehmed Fetihler Sultanı 30 Nisan 2024 reyting sonuçları: Bahar, Survivor, Mehmed Fetihler Sultanı Medyafaresi.com reyting son dakika haberleri: 30 Nisan 2024 reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam Türk televizyonlarında yayınlanan programların izlenme oranları dikkat çekiyor. Peki reyting nedir? Ratingler nasıl ölçülür? İzlenme oranları ne anlama geliyor? Türkiye'nin en çok izlenen dizileri hangileri? Reyting sonuçları haberimizin detaylarında.
Erdoğan seçim yenilgisinin faturasını önce Teşkilatlara kesecek Erdoğan seçim yenilgisinin faturasını önce Teşkilatlara kesecek 31 Mart yerel seçimlerinin ardından partisine yönelik “kibir” uyarısında bulunan ve “değişim” mesajı veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, son AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında “değişimi teşkilatlardan başlatacağı” belirtildi.
Kızıl Goncalar 17'nci bölüm 6 Mayıs Pazartesi günü izleyiciyle buluşacak Kızıl Goncalar 17'nci bölüm 6 Mayıs Pazartesi günü izleyiciyle buluşacak Now Tv ekranlarında izleyicilerle buluşan 'Kızıl Goncalar'ın 17'nci bölümünden ilk fragman yayınlandı.
AKP MKYK üyesi Serdar Kılıç'ın doğa keyfi devam ediyor: Herkes sorguda o dağda AKP MKYK üyesi Serdar Kılıç'ın doğa keyfi devam ediyor: Herkes sorguda o dağda Bugün tüm gözler seçim yenilgisinin ardından ikinci kez toplanacak olan AKP MYK'sına çevrilirken AKP MKYK üyesi Serdar Kılıç, dağ, bayır gezmeye devam ediyor.
1 Mayıs’ta bugün hava nasıl olacak 1 Mayıs’ta bugün hava nasıl olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu bir gün olacak.
Türkiye  artık Avrupalı turist için de ucuz değil Türkiye artık Avrupalı turist için de ucuz değil Türkiye artık Avrupalı turist için de ucuz değil; İspanya ve İtalya daha hesaplı! Uygun fiyatlı tatil beldeleri sıralamasında Türkiye ilk 10'da yok
Selvi : Özgür Özel Erdoğan diyaloğu İmamoğlu’nu rahatsız etti Selvi : Özgür Özel Erdoğan diyaloğu İmamoğlu’nu rahatsız etti Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, CHP lideri Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile kurduğu diyaloğun siyasit ikliminin yumuşamasına yol açtığını belirterek, "CHP üzerinde hesapları olan Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı ise rahatsız etti. Diye yazdı.
Turkcell'den abonelerine 30. yıl kampanyası: Tarifeler ikiye katlanıyor Turkcell'den abonelerine 30. yıl kampanyası: Tarifeler ikiye katlanıyor Türkiye'nin lider GSM operatörü Turkcell, kuruluşunun 30. yılını büyük bir kampanya ile kutluyor. Milyonlarca abonesine teşekkür amacıyla başlatılan "30. Yıl İkiye Katla" kampanyası, kullanıcılara tarifelerini çifte katlama avantajı sağlıyor.
Gelinin annesinin düğün kombini görenleri şaşkına çevirdi gören bir daha baktı Gelinin annesinin düğün kombini görenleri şaşkına çevirdi gören bir daha baktı Geçtiğimiz günlerde yurt dışında gerçekleşen bir düğün törenine ait görüntüler sosyal medyadan paylaşılınca gündem yaratmayı başardı.
Menzil şeyhi gösteriş sever: 20 Milyonluk Lüks araç, şemsiye tutan yardımcı Menzil şeyhi gösteriş sever: 20 Milyonluk Lüks araç, şemsiye tutan yardımcı Menzil şeyhinin oğlu Rağıp El Hüseyni'nin sosyal medyada yayılan görüntüsü gündem oldu.
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a İBB çukurunda ölen Edanur Gezer yanıtı İmamoğlu'ndan Erdoğan'a İBB çukurunda ölen Edanur Gezer yanıtı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 5 yaşındaki Edanur Gezer'in, İstanbul Küçükçekmece'de İBB tarafından yapılan kazı çalışmasında oluşan su birikintisine düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklama yaptı.
Sürekli cinsel uyarılma hastası olan 21 yaşındaki genç kadın hasteneye kaldırıldı Sürekli cinsel uyarılma hastası olan 21 yaşındaki genç kadın hasteneye kaldırıldı ABD'de yaşayan Scarlet Kaitlin Wallen, kendisini sürekli olarak tahrik eden dayanılmaz bir hastalıkla yaşamanın zorluklarını anlattı.
Airfryer'da bu yağı asla kullanmayın: Uzmanlar uyardı Airfryer'da bu yağı asla kullanmayın: Uzmanlar uyardı Son zamanlarda oldukça popüler olan ve pratikliğiyle öne çıkan airfryerlar çoğu kişinin vazgeçilmezi olmuş durumda. Bu aletlerin kullanımı ile ilgili çeşitli öneriler yapılıyor. Ancak özellikle belirli kurallara uymak fritözünüzde her yağı kullanmamanız konusunda uzmanlar uyarıyor.
Esenyurt Üniversitesi'nde Pelikan depremi: Selman Öğüt kovuldu mu? Esenyurt Üniversitesi'nde Pelikan depremi: Selman Öğüt kovuldu mu? “Pelikan” grubunun önde gelenlerinden olduğu iddia edilen ve Kasım 2023’de Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Selman Öğüt’ün adı üniversitenin sitesinden çıkartıldı. Sitede rektör sayfası açılınca Rektör Yardımcısı’nın ismi ve fotoğrafı çıkıyor.