Gündem

Nestlé, yoksul ülkelerde satılan bebek gıdalarına şeker ekliyor Nestlé, yoksul ülkelerde satılan bebek gıdalarına şeker ekliyor Dünyanın en büyük gıda şirketlerinden biri olan Nestlé'nin, obezite ve kronik hastalıkları önlemeyi amaçlayan uluslararası yönergelere aykırı olarak, birçok yoksul ülkede satılan bebek sütü ve tahıl ürünlerine şeker ve bal eklediği ortaya çıktı.
ŞOK Market, İstegelsin'i satın aldı ŞOK Market, İstegelsin'i satın aldı ŞOK Marketler SOKM.IS, "İstegelsin" markasıyla bilinen Future Teknoloji Ticaret'in hisselerinin tamamının 220 milyon TL'ye alınması için pay alım sözleşmesi imzaladı.
16 Nisan 2024 reyting sonuçları: Bahar, Survivor, Mehmed Fetihler Sultanı 16 Nisan 2024 reyting sonuçları: Bahar, Survivor, Mehmed Fetihler Sultanı Medyafaresi.com reyting son dakika haberleri: 16 Nisan 2024 reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam Türk televizyonlarında yayınlanan programların izlenme oranları dikkat çekiyor. Peki reyting nedir? Ratingler nasıl ölçülür? İzlenme oranları ne anlama geliyor? Türkiye'nin en çok izlenen dizileri hangileri? Reyting sonuçları haberimizin detaylarında.
Ekonomide Kemer Sıkma Dönemi Başlıyor Ekonomide Kemer Sıkma Dönemi Başlıyor 31 Mart yerel seçimlerinden başarısız çıkan AKP'de konuşulan kulislere göre, hükûmet emekliden öğrenciye, işçiden memura kadar hükûmet bütün kesimlerin alım gücünü artırmak için bir dizi finansal düzenleme yapacak
Istakoz'cu  AKP'li  Vekil Şebnem Bursalı'nın binlerce dolarlık göz kamaştırıcı takıları... Istakoz'cu AKP'li Vekil Şebnem Bursalı'nın binlerce dolarlık göz kamaştırıcı takıları... Şebnem Bursalı’nın bütün fotoğraflarında görülen takılar ünlü Fransız markası Louis Vuitton’a ait
Candaş Tolga Işık'ın Kılıçdaroğlu sorusuna Armağan Çağlayan'dan bomba yanıt: Abdullah Gül gibi... Candaş Tolga Işık'ın Kılıçdaroğlu sorusuna Armağan Çağlayan'dan bomba yanıt: Abdullah Gül gibi... Az Önce Konuştum’un konuğu Armağan Çağlayan oldu. Candaş Tolga Işık ile her konuda konuşan başarılı isim Kılıçdaroğlu'nun son dönemde Twitter üzerinden siyaset yapmasına dair yorumu da dikkat çekti.
Acun Ilıcalı'dan futbolseverlere müjdeli haber Acun Ilıcalı'dan futbolseverlere müjdeli haber Acun Ilıcalı Survivor programında, perşembe günü oynanacak olan Fenerbahçe-Olympiakos maçının TV8 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacağını açıkladı.
Erdoğan bekle demişti: Hafize Gaye Erkan’la ilgili çarpıcı iddia! Hangi göreve atanıyor? Erdoğan bekle demişti: Hafize Gaye Erkan’la ilgili çarpıcı iddia! Hangi göreve atanıyor? Barış Pehlivan, hakkında çıkan iddialar sonrası istifa eden Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerel seçimin ardından yeni bir görev için söz verdiğini yazdı.
Yobaz Yeni Akit 2 Bakanlığı Hedef Aldı Yobaz Yeni Akit 2 Bakanlığı Hedef Aldı Yeni Akit gazetesi bugün manşetinden yayınladığı iki haberi ile Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nı hedefe koydu. MEB’i müfredattaki evrim teorisi üzerinden eleştiren gazete, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nı da özel tiyatrolara verilen ödenek üzerinden hedef aldı.
AKP'ye Seçim Kaybettiren Vazelin'e 2,5 Milyar Harcandı AKP'ye Seçim Kaybettiren Vazelin'e 2,5 Milyar Harcandı Yerel Seçimler'de büyük hezimete uğrayan AKP'nin İstanbul adayı Murat Kurum'un dağıttığı vazelinin seçmen tarafından yanlış anlaşıldığı ve seçimin kaybedilmesinin nedenlerinden olduğu belirtilirken iktidar partisinin yalnızca İstanbul'daki seçim kampanyası için 2,5 milyar TL harcadığı kaydedildi.
Erdoğan'dan dikkat çeken Özgür Özel açıklaması: Kapımız açık.. Erdoğan'dan dikkat çeken Özgür Özel açıklaması: Kapımız açık.. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonrası 'diyalog kanallarını açık tutma' çağrısı yapan CHP Genel Başkanı Özel'e yanıt verdi: Sayın Özel'e kapımız açık, ele alacağımız konu başlıklarımız çok...
Ağbaba'dan AKP'ye: Gazzeli çocuklar için namaz kıldınız İsrail jetlerine yakıt sattınız: Sahtekarlar Ağbaba'dan AKP'ye: Gazzeli çocuklar için namaz kıldınız İsrail jetlerine yakıt sattınız: Sahtekarlar CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, iktidarın İsrail politikalarında ikiyüzlü davrandığını belirten bir konuşma yaptı, Meclis'te tansiyon gerildi. Taraflar arasında uzun süre atışmalar yaşandı.
TRT Özgür Özel'in CHP Grup konuşmasını ilk kez yayınladı: Tam 6 Dakika... TRT Özgür Özel'in CHP Grup konuşmasını ilk kez yayınladı: Tam 6 Dakika... TRT, seçim döneminde konuşmalarına iktidara kıyasla çok daha az verdiği CHP Özgür Özel'in 31 Mart yerel seçimlerinin ardından TBMM'inde yaptığı konuşmayı sosyal medya hesaplarından yayınladı. 
Erdoğan İsrail'e jet yakıtı satışına iftira dedi: Ahlaksız kampanya... Erdoğan İsrail'e jet yakıtı satışına iftira dedi: Ahlaksız kampanya... 3 saatlik Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan, "7 Ekim'den sonra İsrail'e ihracat kısıtlamasına öncülük eden ülke Türkiye'dir. 'Jet yakıtı' konusunda Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne iftira atanları asla ve asla unutmayacağız. Türkiye katliamların çok öncesinde İsrail'e askeri amaçla kullanılacak hiçbir malzeme satışına izin vermemiştir. Zaman geçtikçe bu ahlaksız kampanyaların arkasında hangi hesapların ve odakların olduğu elbette ortaya çıkacaktır" ifadelerini kullandı.
Saray AKP yandaşı yazarın Erdoğan ve Mehmet Şimşek iddiasını yalanladı Saray AKP yandaşı yazarın Erdoğan ve Mehmet Şimşek iddiasını yalanladı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, yandaş yazar Fuat Uğur'un "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Şimşek arasında kriz ortaya çıktı ve kriz küresel sistemin devreye girmesiyle çözüldü" iddiasını yalanladı.
Hakan Ural sözde gazeteci demişti! Fatih Altaylı'dan bomba yanıt geldi Hakan Ural sözde gazeteci demişti! Fatih Altaylı'dan bomba yanıt geldi Hakan Ural'ın İran’ın İsrail’e yönelik misillemesine ilişkin yorumları sosyal medyada çok konuşulmuştu. Eleştirilere cevap veren Ural," Sözde gazeteciler’ yoluyla, belli odakların topyekün bir saldırısıyla karşı karşıya kaldım” demişti. Konuyla ilgili gazeteci Fatih Altaylı'dan yorum geldi.
Özgür Özel önce gözlükleri attı, ardından saçlarını boyattı: İşte Özgür Özel'in yeni hali Özgür Özel önce gözlükleri attı, ardından saçlarını boyattı: İşte Özgür Özel'in yeni hali CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart'taki yerel seçimlerden sonra iki ameliyat geçirdi. Ses tellerinden ve gözlerinden ameliyat olan CHP lideri Özel'in son olarak saçlarını boyaması dikkat çekti.