Gündem

Celal Şengör’den Bakan Tekin’e Fransız Okuları tepkisi: Ucube ve gerici Celal Şengör’den Bakan Tekin’e Fransız Okuları tepkisi: Ucube ve gerici Jeoloji Profesörü Celâl Şengör, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e yönelik Fransız okullarına politikaları nedeniyle yazdığı mektupta, Bakan Tekin’i sert bir dille eleştirdi. Şengör, Tekin’in eğitim programlarını "ucube" ve "gerici" olarak nitelendirerek Fransız okullarının bu sistemle uyum sağlamayacağını dile getirdi.
100'lük rakı 2 Bin Liraya dayandı: Yaşam tarzına saldırıda son perde 100'lük rakı 2 Bin Liraya dayandı: Yaşam tarzına saldırıda son perde Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bir rakı grubuna daha zam geldiğini duyurdu. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar paylaştığı bilgiye göre Mercan Göbek Rakısı'na zam geldi
Bahçeli MHP'nin hedef gösterdiği 154 kişilik listeyi gösterdi Bahçeli MHP'nin hedef gösterdiği 154 kişilik listeyi gösterdi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, merakla beklenen sürpriz basın toplantısında, gazetecilerden siyasetçilere, hukukçulardan akademisyenlere, içinde 154 kişinin ismi olan listeyi gösterdi; "Bu dosya elimizdedir. Günü geldiğinde bu dosya eyleme de geçecektir. Eylem hukuki nitelikte olacaktır. Onlarla muhatap olmayı dahi kabul etmeyiz ama hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız" dedi.
Bir çok ünlü ismi transfer eden Ekol TV çabuk havlu attı: İşten çıkarmalar başladı Bir çok ünlü ismi transfer eden Ekol TV çabuk havlu attı: İşten çıkarmalar başladı Ulusalpost.com'daki habere göre; Son günlerde Ekol TV'de yaşanan gelişmeler, kanalın çalışanları arasında endişe ve tedirginliğe yol açtı. Ekol TV kulislerinden gelen bilgilere göre, birçok çalışanın işine son verildi. Gerekçe ise iddialara göre küçülme kararı.
AKP'li vekil kötü yakalandı: Hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin AKP'li vekil kötü yakalandı: Hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin Vergi paketi’nin ilk imzacısı olan ve paketi, “Az kazanandan az, çok kazanandan çok vergi alacağız” diye tanıtan AKP Denizli Milletvekili Nilgün Ök'ün vergi karnesi sıfırlarla dolu.
Altın fiyatlarında o tarihe dikkat! Astrolog Öner Döşer tarih verdi Altın fiyatlarında o tarihe dikkat! Astrolog Öner Döşer tarih verdi Altın fiyatları en çok araştırılan konulardan biri. Özellikle yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte açılan düğün sezonunun ardından bir hayli gündemde. Altın fiyatları konusunu yatırım uzmanlarının yanı sıra gelecek tahminleriyle bilinen astrologlar da yakından takip edip analiz ediyor. Simge Fıstıkoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen Gökyüzü Sohbetleri'ne katılan Ünlü Astrolog Öner Döşer, 'alım fırsatı olabilir' diyerek altın fiyatlarına dair öngörüde bulundu.
AKP'li Varank yine haddini aştı: Katliam yasasına tepki gösteren hayvan severlere hakaret etti AKP'li Varank yine haddini aştı: Katliam yasasına tepki gösteren hayvan severlere hakaret etti AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Meclis'te görüşülen sokak hayvanlarına ilişkin yasa tasarısını protesto eden STK temsilcilerini TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'a şikayet ederek, "Bu çapulcular nasıl oluyor da Meclis'in koridorlarında saygısızca tepinebiliyor?" ifadelerini kullandı.
22 Temmuz 2024 reyting sonuçları: Masterchef, NOW Haber, Yalan, Güldür Güldür 22 Temmuz 2024 reyting sonuçları: Masterchef, NOW Haber, Yalan, Güldür Güldür 22 Temmuz tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.
Demirören Medya Grubu’nda deprem: Eylem Tok haberleri kelle aldı Demirören Medya Grubu’nda deprem: Eylem Tok haberleri kelle aldı Türkiye'deki medyanın büyük bölümünü kontrolü altında tutan Demirören Medya Grubu'ndan bugün üst düzey bir ayrılık haberi geldi.
Özgür Demirtaş, AKP'ye yakın ismin paylaşımına yaptığı yorum nedeniyle tehdit edildiğini duyurdu Özgür Demirtaş, AKP'ye yakın ismin paylaşımına yaptığı yorum nedeniyle tehdit edildiğini duyurdu Ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından, emekli maaşlarının yüksek olduğunu söyleyen iktidara yakın Taha Hüseyin Karagöz'ün paylaşımına yaptığı yorum nedeniyle tehdit edildiğini duyurdu. Karagöz, "20 yıl öncesine göre dolar bazında emekli maaşı şuan çok yüksek" demişti.
Son ankette tablo tersine döndü: Fark bıçaksırtı! Özgür Özel "Keyfimiz yerinde" demişti Son ankette tablo tersine döndü: Fark bıçaksırtı! Özgür Özel "Keyfimiz yerinde" demişti CHP lideri Özgür Özel erken seçimi gündeme getirmeye devam ederken bazı anket sonuçlarını da açıklamıştı. Bu sırada MAK Araştırma'nın temmuz ayı seçim anketi sonuçları ortaya çıktı. AK Parti ile CHP'nin ilk iki sırayı paylaştığı ankette iki parti arasındaki fark bıçaksırtı. Seçmenlerin 14 Mayıs 2023'teki tercihleri de soruldu; bu tercihler dikkate alındığında Temmuz 2024'te iki partinin de oylarında büyük değişim olduğu görüldü.
Mahkemeden Akbank mağdurları için emsal karar: Kredi ödemeleri durduruldu Mahkemeden Akbank mağdurları için emsal karar: Kredi ödemeleri durduruldu Hesapları boşaltılan ve adlarına kredi çekilerek borçlandırılan yüzlerce Akbank mağduru için emsal niteliğinde bir karar verildi. Ankara 13. Tüketici Mahkemesi, bir mağdurun kredi ödemesini durdurdu.
Osman Kavala'dan Tuğrul Türkeş mesajı: Babasının çektiği acılar... Osman Kavala'dan Tuğrul Türkeş mesajı: Babasının çektiği acılar... Osman Kavala'dan "Tuğrul Türkeş" mesajı: Babasının çektiği acılar, kendisini başkalarının acılarına karşı duyarlı hale getirmiş.
AKP İl Başkanı’nın eşi belediye binasını bastı, tehditler savurdu, odayı dağıttı AKP İl Başkanı’nın eşi belediye binasını bastı, tehditler savurdu, odayı dağıttı Edirne AKP İl Başkanı Belgin İba'nın eşi Nesim İba, belediyeden otel ruhsatı alamayınca sinir krizi getirdi, Edirne Belediyesi İmar Ve Şehircilik Müdür Vekili Dinçer Asar’ın odasın bastı. Hakaret ve tehditler savuran Nesim İba, Dinçer Asar’ın emniyetteki ifadesine göre belindeki kabarıklığı sürekli göstererek silahlı tehdit imasında da bulundu.
Cezaların 43 katı aşan oranlarda artırılması gündemde Cezaların 43 katı aşan oranlarda artırılması gündemde TBMM Genel Kurulu’nda bu hafta görüşülmesi beklenen vergi paketine göre, vergi cezalarının 43 katı aşan oranlarda artırılması gündemde. Yasa teklifine göre bakkala ekmek veya sakız almaya giden ama fişini almayan bir çocuğa 5 bin lira ceza kesilebilir.
Devlet Bahçeli'den sürpriz basın toplantısı: MHP'nin gündeminde ne var? Devlet Bahçeli'den sürpriz basın toplantısı: MHP'nin gündeminde ne var? MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyecek. Önceki gün, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti davasıyla bir kez daha gündem olan MHP'nin, davadaki müdahillik talebindeki dilekçesinde gazeteci ve parti genel başkanlarının da yer aldığı yüzden fazla isimden şikayetçi olduğu ortaya çıkmıştı.
Sokak hayvanları yasası: Tartışmalı ötanazi maddesi, değişiklikle kabul edildi Sokak hayvanları yasası: Tartışmalı ötanazi maddesi, değişiklikle kabul edildi Hayvanları Koruma Kanunu’nda değişiklik öneren yasa teklifinin, sağlıklı hayvanlara ötanazi öngören ve kamuoyunda en çok tartışma yaratan 5. Maddesi, AKP'nin önergesiyle verilen değişiklikle kabul edildi.