Gündem

Yunan adalarına giden Türkleri hedef alan Ersan Şen'e tepki! Gelin Çeşme'ye de... Yunan adalarına giden Türkleri hedef alan Ersan Şen'e tepki! Gelin Çeşme'ye de... Sosyal medya Yunan adaları çıkışı üzerine hukukçu ve avukat Prof. Ersan Şen'i topa tutuyor. Yunan adalarına kapıda vize uygulamasının başlamasıyla adalardaki yemek fiyatları Türkiye ile karşılaştırılmaya başlamıştı. Şen, "Yorgo'da yemek yemenin cari açık olarak döneceğini ve adaların silahlandırılmasına katkı sağlayacağını" savununca tepkiler gecikmedi. Şen'in "Hasan Usta" tespitine kullanıcıların birçoğu katılmadı.
AKP döneminde kaçak başladı, CHP döneminde yasal kılıf bulundu AKP döneminde kaçak başladı, CHP döneminde yasal kılıf bulundu Tuzla’da Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle ‘Rezerv Alanı” ilan edilen 70 malikli “Bin Evler Sitesi” inşaatına AK Parti döneminde kaçak bir şekilde başladı. O dönem verilmeyen ruhsat, belediye el değiştirdikten sonra verildi. Emsal artışı yapıldı. 19 bin metrekare olan inşaat alanı 32 bin 908 metrekareye çıkarıldı. Tapu tescil davası açan 70 malik şimdi de ruhsat davası açmaya hazırlanıyor.
Bodrum Pahalı mı ucuz mu ? Türkiye Gazetesi karar veremedi Bodrum Pahalı mı ucuz mu ? Türkiye Gazetesi karar veremedi Türkiye gazetesi yayınladığı bir haberde Bodrum, Çeşme gibi tatil yörelerinde yüksek fiyatlar yerli turisti kaçırdığını, turistlerin peşinden işletmecilerin de Yunan adalarına gittiğini söyledi. Yayınlanan bir başka haberde ise ‘lahmacun savunması’ yapılarak Bodrum’da boşluğun olmadığı ifade edildi
AKP yanlısı Sabah’ın iddiası: AKP'de büyük değişim olacak AKP yanlısı Sabah’ın iddiası: AKP'de büyük değişim olacak Sık sık kurmayları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçmenin verdiği mesajı aldıklarını vurgulamasının ardından, gerek parti içinde gerekse parti dışında yapılan anket çalışmaları ile kapsamlı analizleri inceledi.
21 Temmuz 2024 reyting sonuçları: Masterchef, Kim Milyoner Olmak İster, Namuslu 21 Temmuz 2024 reyting sonuçları: Masterchef, Kim Milyoner Olmak İster, Namuslu 21 Temmuz tarihinde ekranlara gelen yapımların reyting sonuçları belli oldu.
TIME dergisinden Biden'ın gidişine özel göndermeli kapak: Kamala Harris kareye giriyor TIME dergisinden Biden'ın gidişine özel göndermeli kapak: Kamala Harris kareye giriyor ABD'nin önde gelen siyasi haftalık yayınlarından TIME dergisi, ABD Başkanı Joe Biden'ın Demokrat Parti başkan adaylığından çekilmesinden sonra, eski bir kapak tasarımına göndermede bulunan yeni bir kapak hazırladı.
Erdoğan Hamas’ın terör hücrelerine silah ve para yardımı yapıyor diyen İsrailliye AKP’den yanı Erdoğan Hamas’ın terör hücrelerine silah ve para yardımı yapıyor diyen İsrailliye AKP’den yanı “Erdoğan Hamas’ın terör hücrelerine silah ve para yardımı yapıyor” diyen İsrailli Bakana AKP’den yanıt geldi
AKP’li isimleri Kanal İstanbul vaadiyle soydular: 10 milyon dolar yatır, 100 milyon dolar al AKP’li isimleri Kanal İstanbul vaadiyle soydular: 10 milyon dolar yatır, 100 milyon dolar al AKP'lileri dolandıran grup üyelerinin avukatlığını da AKP’li çok ünlü isimler yapıyor.
Abdülkadir Selvi’ye göre CHP için yeni kasetler yolda Abdülkadir Selvi’ye göre CHP için yeni kasetler yolda Selvi: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, CHP Genel Başkanlığı ve cumhurbaşkanı adaylığına giden yolda yeni kasetler konuşuluyor
Herkes The Simpsons dizisindeki Kamala Harris kehanetini konuşuyor Herkes The Simpsons dizisindeki Kamala Harris kehanetini konuşuyor Twitter'daki bir dizi kullanıcı, Fox dizisinin 2000 tarihli bir bölümünde Başkan seçilen Lisa Simpson'ın mor takım elbisesini 2021'deki açılış sırasında Başkan Yardımcısı Kamala Harris tarafından giyilen mor takımla karşılaştırıyor. Uzun süredir devam eden çizgi film dizisindeki son tesadüf dikkat çekti.
İmamoğlu nikah kıydı, Özel şahitlik etti: Rıza Akpolat ile Yeşim Yankılıç'ın mutlu günü İmamoğlu nikah kıydı, Özel şahitlik etti: Rıza Akpolat ile Yeşim Yankılıç'ın mutlu günü CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Eski CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Yankılıç ile evlendi. Çiftin nikahını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kıyarken CHP Genel Başkanı Özgür Özel de şahitlik yaptı.
Biden adaylıktan çekildi, Kamala Harris yarışa giriyor, Trump gümbür gümbür geliyor Biden adaylıktan çekildi, Kamala Harris yarışa giriyor, Trump gümbür gümbür geliyor Demokratların 5 Kasım’daki adayı olmayı garantileyen ABD Başkanı Joe Biden’ın adaylıktan vazgeçmesi için medya üzerinden yürüyen kampanyalar devam ederken Joe Biden başkanlık seçiminden çekildiğini paylaştı. Biden sosyal medya hesabı üzerinden bırakacağını bildiren bir metin paylaştı.
Celal Şengör: 30-40 yıl sonra Türkiye olmayacak Celal Şengör: 30-40 yıl sonra Türkiye olmayacak Yayınladığı bilimsel makaleler ile dünyanın önde gelen bilim insanları arasında sayılan Prof. Dr. Celal Şengör, Türkiye'ye ilişkin korkutucu bir kehanette bulundu. Şengör, ''30-40 yıl içinde Türkiye olmayacak'' sözleriyle, ülkeyi büyük bir tehlike beklediğini iddia etti.
Alman Deutsche Bank'tan Flaş Türkiye analizi: Enflasyon ve faiz için tarih verdi Alman Deutsche Bank'tan Flaş Türkiye analizi: Enflasyon ve faiz için tarih verdi Deutsche Bank, Türkiye için yeni makro notlarını açıkladı. Banka, yılın son iki ayına kadar Merkez'in politika faizini yüzde 50'de tutacağını tahmin ediyor. Ancak kasım ve aralık aylarında ardışık iki faiz indirimi bekleniyor. İşte ayrıntılar...
THY'den tarikata binlerce bedava bilet skandalı THY'den tarikata binlerce bedava bilet skandalı Türk Hava Yolları'nın özel anlaşmalarla AKP'ye yakın tarikat ve cemaatlere, özellikle İsmailağa Cemaati üyelerine binlerce bedava bilet verdiği ortaya çıktı.
Erdal Beşikçioğlu Etimesgut'u kazandı, Bahçeli huzurevini geri aldı Erdal Beşikçioğlu Etimesgut'u kazandı, Bahçeli huzurevini geri aldı Etimesgut Huzurevi, yerel seçimde MHP’den CHP’ye geçen Etimesgut Belediyesi’nden alındı. Huzurevi artık Devlet Bahçeli’nin kurduğu vakıf tarafından işletilecek
Erdoğan bu haberi görünce hemen Mehmet Şimşek'i çağıracak: FT'den sıcak para uyarısı Erdoğan bu haberi görünce hemen Mehmet Şimşek'i çağıracak: FT'den sıcak para uyarısı İngiltere'nin önde gelen finans yayınlarından Financial Times, Türkiye'ye son zamanlarda giren yabancı sıcak paranın potansiyel küresel veya yerel şoklar nedeniyle "hızla" ülkeden çıkabileceğini ifade etti.