Yalın'dan Deva Bize Sevişler...

Yalın'ın yeni şarkısını bilmiyorum kaç kez dinledim. Gerçekten o kadar çok sevdim ki hala da dinliyorum ve dinletiyorum. Bıkmadan, yılmadan… Yalın tam bir AŞK adamı!

Ferda İskitoğlu Ferda İskitoğlu

Yalın'ın yeni şarkısını bilmiyorum kaç kez dinledim.

Gerçekten o kadar çok sevdim ki hala da dinliyorum ve dinletiyorum. Bıkmadan, yılmadan… Yalın tam bir AŞK adamı!

Salı günü gerçekleşen konserine gitme fırsatı yakaladım. Konser salonu ağzına kadar dolu tabirinin birebir aynısı. Balkonlar bile doluydu.

PSM’nin Tukcell sahnesinde gerçekleşen konsere her zamanki gibi geç kaldım. PSM’deki konserlere geç kalırsanız sizi öyle çat diye almıyorlar salona ilk şarkısının bitmesini bekliyorlar sanatçıya ve dinleyene saygı sonsuz... Bekleyene zülüm biraz. Ama hak ettim tabi.

Yalın konserinde 2004 yılındaki ilk çıkardığı albümünden parçasını da söyledi. Birden geçmişe alıp götürdü lise yıllarıma. Okul kantinindeki televizyonda klibi bitine kadar derse girmiyordum. Hey gidi hey! Yalın ise eskiden nasılsa hala aynı formunda tabi.

Hala çok sevimli sesinde de bir değişiklik yok. Hatta daha oturmuş bir ses var karşımızda. Neyse tekrar konsere dönecek olursak, romantik şarkılarının ardından tempolu şarkılara geçtiğinde oturma düzenli konserinde herkes ayağa kalkıp bir anda oynamaya başladı. Böyle konserlerde en güldüğüm olay ise sevgililerini ve eşlerini zorla getiren kadınlar oluyor:)

Arkadaşım niye kız kıza gelmiyorsunuz konsere neden beylere zor anlar yaşatıyorsunuz. Gelelim yeni şarkısına konserde ilk kez yeni şarkısı “Deva Bize Sevişler”i dinleyicilerle buluşturan Yalın benden her zamanki gibi 10 puan aldı. Müzik sıralamasında yine zirveye oturacak gibi gözüküyor. Hemen de klip çekmişler geçen hafta. Barkovizyonda da klibinin görüntülerini izledik.

Konser bitiminde ise yanımda Yalın hayranı olan bir arkadaşım olduğu için kulisinin yolunu tuttuk. Ama ne göreyim orası da kalabalık. Yalın fanları kapılarda bekliyor. Egosuz ve sevimli bir sanatçı Yalın. Hemen herkesle fotoğraf çektirdi. Size de aşağıya link bırakıyorum. Bakalım şarkısını beğenecek misiniz?

İŞTE O ŞARKI