Baştan Aşağıya Beyaz Giyinmek: 2018 Kışının Yeni Trendi

Öncelikle trendi doğru uygulamak için; vücut şeklinize ve cilt altı tonunuza dikkat etmelisiniz.

Çağla Öksüz Çağla Öksüz

Kışın genellikle koyu renkler tercih ederiz. Ancak bu yıl işler biraz farklılaştı, siyah ve kahve renklerinden sıkılanlara alternatif bir renk trendleşti… 2018 yılı yükselişte olan renkler arasında şüphesiz beyaz renk.

Bu kış açık renklere, masumiyetin ve asaletin rengi beyaz renge bir dönüş başladı.

Sezon başında beyaz çizme ve bot’un trendleşmesi, ton sur ton akımının da eşlik etmesi ile baştan aşağıya beyaz giyinmek kış sezonunun yükselen trendleri arasına girmeyi başardı. Birçok marka ‘White is the new black’ sloganları ile beyaz renk modasına vurgu yapmaya başladı bile.

Peki Beyaz giyinmenin püf noktaları nelerdir? Sezonda öne çıkan beyaz giyim kombinleri nelerdir?

Öncelikle trendi doğru uygulamak için; vücut şeklinize ve cilt altı tonunuza dikkat etmelisiniz. Beyaz renk vücut kusurlarını maalesef fazlasıyla göstermekte, bu nedenle kıyafet seçiminde kusurlarınızı kapatan ve vücudunuzda beğendiğiniz bölgelerinizi öne çıkaracak kıyafetleri giyinmenizi öneririm.

Beyaz renkte bu sezon en sık tercih edilen tonlar genelde griye kaçan ve kirli beyaz olarak da bilinen beyazlar, fildişi renkleri, ekru ve nude renkler olarak geçen çok açık bej tonlarıdır. Sizler cilt alt tonunuza göre, sıcak cilt alt tonuna sahip olanlar; ekru, çok açık bej ve fildişi renklerini , soğuk cilt alt tonuna sahip olan kişiler ise griye kaçan beyaz ve kırık beyaz tonlarını tercih etmesini öneririm.

Peki bu sezon gardrobunuza yatırım yapacağınız olmazsa olmaz beyaz renk parçalar neler?

Beyaz kaşe palto ya da beyaz fake kürk, beyaz yün kazak ( boğazlı kazak favorilerimden, ancak zevkinize göre v yaka ya da bisiklet yaka tercih edebilirsiniz), beyaz çizme, beyaz bere.

Sizlerde kombinlerinizi benim ile paylaşabilir, sorularınızı buradan, mail ya da sosyal medya hesaplarımdan bana iletebilirsiniz.

Çağla Öksüz

www.caglaoksuz.com

https://www.instagram.com/crllcgla/