2017 Trend Alarmı: Pembenin 50 Tonu

Pembe renk; cesur ve dişiliği ön plana çıkaran tasarımlarla artık çok daha seksi, çok daha iddialı ve cüretkar bir şekilde karşımızda...

Çağla Öksüz Çağla Öksüz

2017 Trend Alarmı: Pembenin 50 Tonu - Resim: 1Pembe düşünün! Kırmızı ve beyaz rengin karışımından elde edilen kırmızının bir tonu olarak kabul edilen; saflığın masumiyetin simgesi pembe; bu sezon trend olmaya aday bir renk. 2016 yılında pembenin yükselişe geçişine hepimiz şahit olmuştuk.

2017 Trend Alarmı: Pembenin 50 Tonu - Resim: 2

Gucci, Valentino, Chanel, Fendi, Burberry ve daha birçok ünlü marka 2017 İlkbahar Yaz koleksiyonlarında pembenin ihtişamını gözler önüne serdi... Pembe renk 2017 yılında altın çağını yaşayacak gibi görünüyor…

Sezonda aşkın, romantizmin ve hayallerin rengi pembenin hemen hemen her tonunu görmek mümkün...

2017 Trend Alarmı: Pembenin 50 Tonu - Resim: 3

Yeni sezonda bilinçaltınızdaki çocuksu pembeye ait her şeyi silmeye hazır olun. Cesur ve dişiliği ön plana çıkaran tasarımlarla artık çok daha seksi, çok daha iddialı ve cüretkar bir şekilde karşımızda...

Sokak modasının öncülerinden Olivia Palermo, Alexa Chung, Jessica Alba, Kendall Jenner, Chiara Ferragni gibi isimler pembe kombinleri içerisinde oldukça şık bir görünüme imza atıyor.

2017 Trend Alarmı: Pembenin 50 Tonu - Resim: 4Sizler; dantelli, şifon, tül, kadife kumaşlarda pembe rengi rahatlıkla tercih edebilir, pembeyi tonları, bej, siyah ve kırmızı renkler ile cesurca kombinleyebilirsiniz.

Pembe tül, şifon eteklerinizi gri, beyaz renkteki basic t-shirt ve sweatshirtler ile ya da deri ceket ile match ederek zıt bir şıklık yaratabilirsiniz.

2017 Trend Alarmı: Pembenin 50 Tonu - Resim: 5

Romantik kesim elbiselerinizi pembe ceket ile kombinleyerek sade bir görünüm de yaratabilirsiniz. Benim size önerim; daha önceki yazımda belirttiğim gibi, 2017 sezonunda yaratıcılığınıza yer açın. Pembe ile çizgileri, kırmızıları, desenleri, oversize bedenler ile match edip zamansız bir şıklık yaratabilirsiniz.

2017 Trend Alarmı: Pembenin 50 Tonu - Resim: 6

Kısaca Moda İkonu Audrey Hepburn'un dediği gibi;

Pembeye İnanıyorum!

Gülmenin en iyi kalori yakan şey olduğuna inanıyorum.

Öpüşmeye, çok öpüşmeye inanıyorum.

Her şey ters gider gibi görünürken güçlü olmaya inanıyorum.

Mutlu kadınların en güzel kadınlar olduklarına inanıyorum.

Yarının başka bir gün olduğuna inanıyorum ve mucizelere inanıyorum.

Çağla ÖKSÜZ

http://www.caglaoksuz.com/

www.instagram.com/crllcgla

https://www.youtube.com/channel/UC6j5SRkBdUYhJp90v5jgPHg?view_as=subscriber