2017 İlkbahar Yaz Erkek Modası

Bu ilkbahar ve yaz sezonunda kısa ama salaş ve bol kesim pantolonlar, renkli, desenli ve sportif modelleri ile hafiflik ve rahatlık arayan erkeklerin sezonu olacak.

Çağla Öksüz Çağla Öksüz

Son yıllarda Erkek Modasıda Kadın Modası kadar takip edilip ilgi görmeye başladı. ve sizlerden gelen talepler üzerine 2017 ilkbahar yaz sezonunun erkek modasını mercek altına aldım. Bu ilkbahar ve yaz sezonunda kısa ama salaş ve bol kesim pantolonlar, renkli, desenli ve sportif modelleri ile hafiflik ve rahatlık arayan erkeklerin sezonu olacak.

2017 İlkbahar Yaz Erkek Modası - Resim: 1

Omuz Detayları

80'ler modasına geri dönüşü yaşadığımız yeni sezon erkek modasında da etkisini gösteriyor.

2017 İlkbahar Yaz Erkek Modası - Resim: 2

Bu sezon gömleklerden ceketlere, trençkotlardan montlara kadar genişleyen omuzlar, 80'lerdeki vatkalı omuzları andırıyor.

Büyük Çantalar

2017 İlkbahar Yaz Erkek Modası - Resim: 3

Günümüzde çantaların sadece kadınlar için üretilmediğinde hem fikiriz. Yeni sezonda erkekler büyük formdaki çantalarıyla boy gösterecek.

2017 İlkbahar Yaz Erkek Modası - Resim: 4

Klasik ya da spor giyimde rahatlıkla tercih edilebilen çantalar şehir koşuşturmacasında ve tatillerde erkeklerin hayatını kolaylaştıracağa benziyor.

Kamuflaj Modası

2017 İlkbahar Yaz Erkek Modası - Resim: 5

Hiç geçmeyen trendler arasında yerini alan kamuflaj modası da 2017 ilkbahar yaz sezonunda yeniden yükselişe geçen bir trend.

2017 İlkbahar Yaz Erkek Modası - Resim: 6

Yeni sezonda Kamuflaj genel olarak haki renk, yeşilin pastel tonları, turuncu ve kahverenginin açık pastel tonları ile pantolon, t-shirt ve ceketlerle karşımızda olacak.

Çizgi ve Desenler

2017 İlkbahar Yaz Erkek Modası - Resim: 7

Etnik desenler, tropikal çiçekler, çizgiler, optik desenler yeni sezonda bolca göreceğimiz trendler arasında.

2017 İlkbahar Yaz Erkek Modası - Resim: 8

Siz de Jean ya da şortlarınızın üzerine desenli- çizgili gömlek ve t-shirtlerinizi giyerek ve beyaz spor ayakkabılarınızla ilkbahar yaz sezonuna damganızı vurabilirsiniz.

Pantolon

2017 İlkbahar Yaz Erkek Modası - Resim: 9

Yeni sezonda alıştığımız pantolon kalıplarından vazgeçmeye hazır olun, standart Jean modellerinin yanında yeni sezonda salaş, bol ve paçaları kısa modeller alıyor.

2017 İlkbahar Yaz Erkek Modası - Resim: 10

Desenli, ekose, çizgili kumaşlardan tasarlanan pantolonlarda rahatlık ön planda.

Cacharel İle Yeni Sezonda Meksika Ruhu

2017 İlkbahar Yaz Erkek Modası - Resim: 11

Cacharel markası geçtiğimiz gün Room and Rumours'ta benim de katıldığım renkli bir lansman eşliğinde #MexicanVibes mottosuyla yola çıktığı ve Meksika Ruhunu yansıttğı Merida'dan alınan ilham ile 2017 İlkbahar Yaz Sezonu koleksiyon tanıtımını gerçekleştirdi.

2017 İlkbahar Yaz Erkek Modası - Resim: 12

Koleksiyonda sezonun trend renklerinden terakota, taş rengi, lacivert , gri, kum rengi, kök yeşili gibi renklere yer verilmiş.

2017 İlkbahar Yaz Erkek Modası - Resim: 13

Ayrıca Maya anıtlarından Meksika seramik ve taş desenlerine, egzotik çiçeklerden palmiyelerin gölgesine kadar bölgedeki her öğeden ilham alınmış.

2017 İlkbahar Yaz Erkek Modası - Resim: 14

Marka alışılagelmiş desenlerin dışına çıkarak hem formal hem de casual giyime uygun modern ve kullanışlı tasarımlarla yeni sezona merhaba diyor.

Koton ile Jean Modası

2017 İlkbahar Yaz Erkek Modası - Resim: 15

Koton 2017 ilkbahar- Yaz sezonuna Teoman ile iddialı bir giriş yaptı. Geçtiğimiz ay yayınlanmaya başlayan reklam fimlerinde Teoman'ın paramparça şarkısı eşliğinde Şimdi Yırtık Jean Moda sloganıyla birkaç yıldır yükselişe geçen yırtık jean modası ile özgür ve rahat tarzı benimseyen erkekler için jean koleksiyonu yarattı.

2017 İlkbahar Yaz Erkek Modası - Resim: 16

Koton, jean modasının eskimeyen Lacivert, İndigo ve siyah renkleri ile yarattığı koleksiyonunda sokak modasına yırtık jean ile yön vermeye devam ediyor.

2017 İlkbahar Yaz Erkek Modası - Resim: 17

Ayrıca marka Fahriye Evcen for Koton ile yakın zamanda Kadın Jeans koleksiyonunu yansıttı. Rengi Beyaz, Ruhu Beyaz sloganıyla Jean'in Duru halini yansıtan white on white kombinler ile sadece kadın modasında değil erkek modasında da beyaz jean çağrışımları yaparak sadelik üzerinden yükselen bir şıklık yaratacağa benziyor.

2017 İlkbahar Yaz Erkek Modası - Resim: 18

Rengi Beyaz, Ruhu Beyaz sloganıyla Jean'in Duru halini yansıtan white on white kombinler ile sadece kadın modasında değil erkek modasında da beyaz jean çağrışımları yaparak sadelik üzerinden yükselen bir şıklık yaratacağa benziyor.

Çağla Öksüz

http://www.caglaoksuz.com/

www.instagram.com/crllcgla