Ekonomi

$ DOLAR
32,45 -0,04 %
€ EURO
34,76 -0,22 %
BIST
9.916 198,85 %
ALTIN
2.440,10 3,88 %
Erdoğan hükümeti sonunda İsrail ile ticarete sınırlama getirme kararı aldı: Protestolar sonuç verdi Erdoğan hükümeti sonunda İsrail ile ticarete sınırlama getirme kararı aldı: Protestolar sonuç verdi Ticaret Bakanlığı, İsrail'le ihracata kısıtlama getirildiğini duyurdu. 54 ürünü kapsayan kısıtlama ile ilgili bakanlıktan yapılan açıklamada, "Filistin'in yanında olmaya devam edeceğiz. Türkiye, 9 Nisan 2024 tarihinden itibaren, İsrail’e ihracatını kısıtlama kararı almış bulunmaktadır. Bu kararın gerekleri Ticaret Bakanlığı tarafından derhal yürütülecektir. Gazze Şeridi’ne yeterli miktarda ve kesintisiz insani yardım akışına izin verinceye kadar yürürlükte kalacaktır." denildi.
Seçim Bitti Zam Yağmuru Başladı Seçim Bitti Zam Yağmuru Başladı Mart ayında hem seçim hem de ramazan nedeniyle ertelenen zamlar yağmur gibi geliyor. Temel gıda ürünlerine bir ayda gelen zam yüzde 20’yi buldu.
İsrail'le ticaret yaptığı ortaya çıkan MHP'li Milletvekili: Milli bir görevdir İsrail'le ticaret yaptığı ortaya çıkan MHP'li Milletvekili: Milli bir görevdir MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, sahibi olduğu Agrosel Tarım'ın, İsrailli Haifa firmasıyla ticaret yaptığının ortaya çıkması üzerine, açıklama yaptı
Merkez Bankasından Kritik İpucu: Memur maaş tablosunda 3 haneli rakamlara geçiliyor Merkez Bankasından Kritik İpucu: Memur maaş tablosunda 3 haneli rakamlara geçiliyor Emekli zammı ve memur maaşı zammında ipucu Merkez Bankası’ndan geldi. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? En düşük memur maaşı kaç TL olacak? Öğretmen, polis, İşte kuruşu kuruşuna Bağ-Kur, SSK emeklisi, memur ve memur emeklisi maaşı tahmini…
SASA sermayesini arttırıyor ! %700 artış ne zaman ? SASA sermayesini arttırıyor ! %700 artış ne zaman ? SASA yatırımcıların oldukça yatırım yaptığı şirketler arasında.
REKOR Temettü Ödemesi BU Hafta Hesaplarda! REKOR Temettü Ödemesi BU Hafta Hesaplarda! Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. (FROTO), hissedarlarını yüksek temettü ödemeleri ile ödüllendirecek! Detaylar haberin devamında..
Enerji Devi 2.965.664.176,44TL Temettü Dağıtacak! Enerji Devi 2.965.664.176,44TL Temettü Dağıtacak! Borsa İstanbul şirketlerinden temettü yağmuru! Enerjinin dev ismi şirket de 3 milyar Liraya yakın kar payını hak sahibi yatırımcılarıyla paylaşacak!
AKP'li Sancaktepe Belediyesinde jakuzi iddiası AKP'li Sancaktepe Belediyesinde jakuzi iddiası Ekrem İmamoğlu’nun kampanya direktörü Necati Özkan, yıllardır AKP’nin yönettiği Sancaktepe Belediyesi’nin lüks içinde olduğunu açıkladı. Özkan, “Başkanlık katı 6 bin metrekare, jakuzi, 200 metrekarelik mutfak…’ dedi.
İsrail'le ticareti protesto eden Türbanlı genç kızlar ters kelepçeyle gözaltına alındı İsrail'le ticareti protesto eden Türbanlı genç kızlar ters kelepçeyle gözaltına alındı İsrail ile ticaretin kesilmesi için 'Filistin İçin Bin' topluluğunun çağrısıyla Taksim Beyoğlu'nda toplanan kadınlar ters kelepçe takılıp darbedilerek gözaltına alındı. O anlar kameraya da yansıdı.
Wall Street Journal analizi: Erdoğan'dan sonraki lider Selçuk Bayraktar mı? Wall Street Journal analizi: Erdoğan'dan sonraki lider Selçuk Bayraktar mı? ABD'nin önde gelen finans yayınlarından WSJ, Bayraktar'ın Türkiye'de bir "halk kahramanı" olarak görüldüğünü ifade etti
İş Bankası Tibaş Holding'i kurdu: İşte Türkiye'nin en büyük 3. holdingi bünyesindeki şirketlerin listesi İş Bankası Tibaş Holding'i kurdu: İşte Türkiye'nin en büyük 3. holdingi TİBAŞ Holding’in sermayesi 140 milyar TL olacak
Erbakan'dan Erdoğan'ı zora sokacak İsrail ile ticaret belgesi Erbakan'dan Erdoğan'ı zora sokacak İsrail ile ticaret belgesi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Türkiye Varlık Fonu şirketlerinden Eti Maden'in 23 Mart tarihinde İsrail'deki Fertilizers & Chemicals şirketine bor madeni gönderdiğini gösteren belgeyi paylaşarak, "Yetkililere bir kez daha çağrıda bulunuyoruz, bu vebalden bir an önce kurtulun" dedi.
Emekliye bir şey yapabilir miyiz? diye soran Erdoğan'a Mehmet Şimşek bakın ne demiş? Emekliye bir şey yapabilir miyiz? diye soran Erdoğan'a Mehmet Şimşek bakın ne demiş? 31 Mart seçimlerden bir ilki yaşayan AK Parti bu kez sandıktan birinci parti olarak çıkamadı. Mağlubiyetin nedenleri araştırılırken sebeplerden birinin de düşük kalan emekli maaşları olduğu üzerinde duruluyor. Seçimden önce durumun anlaşılması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Bakan Şimşek'e, "Mehmet Bey, emeklilerle ilgili bir şey yapabiliyor muyuz?” diye sorduğu öğrenildi. İşte Şimşek'in Erdoğan'a verdiği yanıt...
Bir Sigara grubunun fiyatlarına dev zam Bir Sigara grubunun fiyatlarına dev zam Sigara kullanıcılarını üzecek haber geldi. JTİ sigara grubu ürünlerine 5 TL'lik zam gerçekleştirdiğini duyurdu. Yeni fiyatlar yarından itibaren geçerli olacak.
Koç Holding'ten tarihi Arçelik ve Beko kararı Koç Holding'ten tarihi Arçelik ve Beko kararı Koç Grubu'na ait olan Arçelik, globalleşme stratejisi gereği Türkiye dahil tüm coğrafyalarda kurumsal markasının artık Beko olduğunu açıkladı.
Devlete ait Eti Madencilik İsrail'e 21 ton bor madeni satmış: Belgesi çıktı Devlete ait Eti Madencilik İsrail'e 21 ton bor madeni satmış: Belgesi çıktı Gazeteci Metin Cihan, Türkiye Varlık Fonu bünyesindeki Eti Maden'in, İsrail ordusuna da hizmet veren bir şirkete toplam 21 tonluk bor madeni gönderdiğini iddia etti.
Emekli bayram ikramiyeleri ödeme tarihleri: SGK, Emekli Sandığı Bağ Kur emeklisi hangi gün alacak? Emekli bayram ikramiyeleri ödeme tarihleri: SGK, Emekli Sandığı Bağ Kur emeklisi hangi gün alacak? Ramazan Bayramına kısa bir zaman kala, milyonlarca emekli tarafından bayram ikramiyelerinin yatırılacağı tarih araştırılıyordu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan duyuruyla birlikte emeklilerin bayram ikramiyeleri bugün ödenmeye başladı. SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerine 2 ila 5 Nisan arasında ödemeler tamamlanacak. İşte SSK-Bağkur ve emekli sandığı ikramiye ödeme günleri.