Ekonomi

$ DOLAR
32,50 0,09 %
€ EURO
34,55 0,05 %
BIST
9.548 -131,71 %
ALTIN
2.499,39 16,21 %
Tutuklu Dilan Polat ve kocası için istenen ceza belli oldu Tutuklu Dilan Polat ve kocası için istenen ceza belli oldu Dilan ve Engin Polat çifti için "Birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit" ve "Mala zarar verme" suçlarından 2 yıl 4 aydan 8 yıla kadar hapis cezası talep edildi
Turgut Altınok'un malvarlığı dudak uçuklattı: Hollanda'nın yüzölçümü kadar.. Turgut Altınok'un malvarlığı dudak uçuklattı: Hollanda'nın yüzölçümü kadar.. Ankara’da yerel seçim heyecanı devam ederken Mansur Yavaş’ın en büyük rakibi olan Turgut Altınok’tan önemli bir hamle geldi. Mal varlığını açıklayan Altınok daha önce "Mal bizim değil Allah’ın, biz emanetçisiyiz" sözleri gündem olmuştu. Altınok'un mal varlığındaki arazi ve tarlaların çok olması ise "Beylik kuracak kadar" yorumlarını da beraberinde getirdi.
Euro ve dolar tarihi seviyelerde! Euro ve dolar tarihi seviyelerde! İstanbul serbest piyasada dolar 32,2080 liradan, Euro 35,0330 liradan güne başladı.
23 Yıllık Tekstil Devi Krize Dayanamadı Konkordato İstedi 23 Yıllık Tekstil Devi Krize Dayanamadı Konkordato İstedi Hazır giyim ihracatçıları arasında yer alan Hazar Tekstil San. Ve Dış Tic. AŞ, yaşadığı mali krize dayanamadı. Şirket, konkordato talep etti. Mahkeme, hem şirkete hem sahibine 3 aylık geçici mühlet verdi.
Ömer Koç açıkladı: Tofaş Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdı Ömer Koç açıkladı: Tofaş Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdı Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, Türkiye otomotiv sektörünün Cumhuriyet tarihin rekorunu kırdığını söyledi. Tofaş 2023'de 7 milyon araç üretti, pazardan yüzde 16,2 pay aldı. Ömer Koç bunları söylerken dedesi Vehbi Koç'un da bir sözünü hatırlattı.
İmamoğlu mu seçim reklamlarına daha fazla para harcadı, Kurum mu? İmamoğlu mu seçim reklamlarına daha fazla para harcadı, Kurum mu? Facebook ve Instagram siyasi parti ve adayların son 30 günde reklamlara harcadığı parayı şeffaf şekilde açıklıyor. Bu verilere göre son 30 günde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu’ndan üç kattan fazla para harcamış
İYİ Partili adaydan Suriyeli esnafa: Seçilirsem seni buradan atacağım İYİ Partili adaydan Suriyeli esnafa: Seçilirsem seni buradan atacağım İYİ Parti'li Belediye Başkan Adayı İsmail Yaşar seçim propagandası sırasında dükkanına gittiği Suriyeli Esnaf'a seçilir sem seni burdan atacağım dedi.
AKP'li Isparta Belediye başkanı restoran ihalesini karısının müdürlük yaptığı şirkete verdi AKP'li Isparta Belediye başkanı restoran ihalesini karısının müdürlük yaptığı şirkete verdi AKP'li Isparta Belediyesi'ndeki ihale tartışma yarattı. İş adamı Sedrettin Gözel, şirket payını belediye başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşine devretti. Belediyenin verdiği restoran ihalesi, belediye başkanının eşinin müdür olduğu şirkete gitti.
Tayyargiller skandalı: Özlem ve Tayyar Öz çiftine 550 bin TL'lik ceza Tayyargiller skandalı: Özlem ve Tayyar Öz çiftine 550 bin TL'lik ceza Haklarında 5 ayrı suçtan başlatılan soruşturma kapsamında mal varlıklarına el konulan Tayyar ile Özlem Öz çiftine, yanıltıcı reklam yaptıkları gerekçesiyle 550 bin TL para cezası verildi.
Odine halka arz kaç lot verir? Odine halka arz kaç lot verir? Odine Solutions Teknoloji Ticaret ve Sanayi AŞ halka arz için talep toplamaya başlıyor. Şirket 13 - 15 Mart tarihleri arasında 3 gün boyunca talep toplayacak, T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Odine halka arzı 1 lira nominal değerli hisse başına 30 liradan gerçekleştirilecek, talep toplama döneminde 2 milyon kişinin katılması halinde 14 lot, 3 milyon kişinin katılması halinde 9 lot vermesi bekleniyor.
TikTok Instagram'a rakip mi oluyor? Yeni uygulamada büyük sürprizler TikTok Instagram'a rakip mi oluyor? Yeni uygulamada büyük sürprizler Bir uygulama araştırmacısı TikTok'un Instagram'a rakip olacak yeni bir fotoğraf odaklı uygulama için hazırlıklar yaptığını ileri sürdü.
Yunan adalarında Türklere kapıda vize uygulaması ne zaman başlıyor? Yunan adalarında Türklere kapıda vize uygulaması ne zaman başlıyor? Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis, Parlamentoda bir soru önergesini cevaplandırırken “Türkiye’de bayram 10 Nisan’da. Altyapıları elverişli olan 5 adada vize kolaylığını 30 Mart’ta başlatacağız. Uygulama, diğer 5 adada ise gerekli altyapı çalışmaları tamamlandığında başlayacak.” dedi.
AKP'ye seçim öncesi iftar darbesi: Pahalılık AKP oylarını yüzde 3-5 düşürdü AKP'ye seçim öncesi iftar darbesi: Pahalılık AKP oylarını yüzde 3-5 düşürdü Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, seçime günler kala son kulisleri aktardı. Babacan, seçimin Ramazan ayına denk gelmesinin etkileri olacağını belirtirken; iftar sofralarında artan maliyetin AKP'yi zor durumda bırakacağının konuşulduğunu aktardı.
ABD enflasyonu belli oluyor: İki uzman hem ons altın hem de gram altın tahminini açıkladı ABD enflasyonu belli oluyor: İki uzman hem ons altın hem de gram altın tahminini açıkladı Altın fiyatları geçtiğimiz hafta konuşan Fed Başkanı Powell’ın ardından rekor seviyelere yükseldi. Buradan destek bulan gram altın fiyatı da 2300 liranın üzerini görerek tarihi zirvesini yeniledi. Bu gelişmelerle Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilen konular arasına girdi.
Bayram ikramiyesinde rakam kesinleşti, resmi gazetede yayınlandı Bayram ikramiyesinde rakam kesinleşti, resmi gazetede yayınlandı Emeklilerin bayram ikramiyesini 3 bin TL'ye çıkartan yasa Resmi Gazete'de yayımlandı. İkramiyeler Ramazan Bayramı'ndan önce hesaplara yatırılacak.
Diyanet alkolü lanetliyor ama devlet alkol gelirinden milyarlar kazanıyor Diyanet alkolü lanetliyor ama devlet alkol gelirinden milyarlar kazanıyor Torpille işe giren ve kopya çekip sınav kazananların aldıkları maaşın “helal” olduğunu öne süren Diyanet, alkollü içecek üreten, taşıyan, satan ve servis edenlere “lanet” edildiğini savundu. Buna karşın alkollü içkilerden milyarlarca liralık vergi alınıyor.
Bodrum'da sosyeteyi merak ettiren 1 Trilyonluk satılık villa kimin? Bodrum'da sosyeteyi merak ettiren 1 Trilyonluk satılık villa kimin? Bodrum Cennet Koyu'nda birçok ünlünün evi bulunan lüks sitede bir daire satışa çıktı. 1 trilyona yakın değerle satışa sunulan dairenin sahibi ise lüks sitede merak konusu oldu.