Ekonomi

$ DOLAR
32,26 0,01 %
€ EURO
34,69 -0,02 %
BIST
10.259 -77,42 %
ALTIN
2.401,90 1,56 %
Seçimden sonra 1 Nisan'da Dolar yükselecek mi düşecek mi? Yabancı Finans devinden çarpıcı analiz Seçimden sonra 1 Nisan'da Dolar yükselecek mi düşecek mi? Yabancı Finans devinden çarpıcı analiz Goldman Sachs analistleri, sonuçlar konusunda bir belirsizlik olmadığı sürece pazar günü gerçekleşecek yerel seçimlerin Türk lirası üzerinde pozitif bir etki yapacağına inanıyor.
Emekli promosyonunda son dakika gelişmesi: SGK 12 Bin TL promosyon için hangi bankalarla anlaştı? Emekli promosyonunda son dakika gelişmesi: SGK 12 Bin TL promosyon için hangi bankalarla anlaştı? Son dakika haberi... SGK, 8 bin ila 12 bin lira arasındaki emekli promosyonu ödemeleri için aralarında özel bankaların da yer aldığı 19 banka ile protokol imzalandığını bildirdi.
BBC'den İstanbul Seçimi analizi: Murat Kurum daha avantajlı.. BBC'den İstanbul Seçimi analizi: Murat Kurum daha avantajlı.. Yerel seçimlere sayılı günler kala İngiliz merkezli medya kuruluşu BBC, Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum ile CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun yarıştığı İstanbul'u mercek altına aldı.
Kredi faizi yükseldi: 100 Bin Liranın aylık taksiti ne kadar? 1 Milyon ayda ne getiriyor? Kredi faizi yükseldi: 100 Bin Liranın aylık taksiti ne kadar? 1 Milyon ayda ne getiriyor? Merkez Bankası'nın (TCMB) politika faizini artırmasının ardından mevduat ve kredi faizleri hızla yükseldi. Mevduat faizleri yüzde 57'ye kadar yükselirken ihtiyaç kredi faizleri aylık yüzde 6, ticari kredi faizleri ise yüzde 75'e dayandı.
Taze emekli Yıldız Tilbe emekli maaşına isyan etti! Sadece Bayramda 2,5 Milyon kazanacak Taze emekli Yıldız Tilbe emekli maaşına isyan etti! Sadece Bayramda 2,5 Milyon kazanacak Bayramda sahneye çıkarak 2.5 milyon lira kazanacak olan Yıldız Tilbe emekli olduğunu açıkladı. Yıldız Tilbe maaşını beğenmeyip eleştiri de bulununca sosyal medyada gündem oldu.
Google Haritalar yeni güncelleme: Yapay zeka özellikleri geliyor Google Haritalar yeni güncelleme: Yapay zeka özellikleri geliyor Google Haritalar için de yeni yapay zeka özellikleri kullanıma sunulacak. Peki neler gelecek?
Koç Holding'de büyük tartışma: Can Kıraç kardeşi İnan Kıraç’ı neden yerden yere vurdu? Koç Holding'de büyük tartışma: Can Kıraç kardeşi İnan Kıraç’ı neden yerden yere vurdu? İş insanı İnan Kıraç tarafında sular bir türlü durulmuyor. Kızı İpek Kıraç’a miras davası açan İnan Kıraç’ın ağabeyi Can Kıraç ile de arası açıldı.
Promosyonda bile adalet yok: Vekil emeklisine 12 bin TL yetime 5 bin TL Promosyonda bile adalet yok: Vekil emeklisine 12 bin TL yetime 5 bin TL Kamu bankaları milletvekili emeklilerine 12 bin TL, dul ve yetimlere ise 5 bin lira promosyon ödeyecek
S&P Global, Türkiye tahminini açıkladı S&P Global, Türkiye tahminini açıkladı Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, gelişmekte olan ülkeler için 2024 yılı toplam büyüme tahminini yüzde 4,2'ye yükseltirken, Türkiye için de yüzde 3'e çıkardı.
Erdoğan müjde verdiğine pişman oldu: Kamu bankaları Emekli promosyon artışında Erdoğan'ı takmadı Erdoğan müjde verdiğine pişman oldu: Kamu bankaları Emekli promosyon artışında Erdoğan'ı takmadı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekli promosyonları için alt sınırı 8 bin lira olarak açıklamasına rağmen kamu bankaları vaat edilen rakamı karşılayamadı.
Emekli promosyonu başvuruları başladı, ödeme tarihi belli oldu! En yükseğini hangi banka veriyor? Emekli promosyonu başvuruları başladı, ödeme tarihi belli oldu! En yükseğini hangi banka veriyor? Emekli promosyon ödemeleri için beklenen gün geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankalarından emekli maaşı alanlara verilen banka promosyonlarının 8-12 bin TL aralığına çıktığını duyurmuş, uzmanlar özel bankalar için '22 bin TL'yi aşabilir' tahmininde bulunmuştu.
İşte Borsa İstanbul'da Bu hafta temettü verecek 6 şirket İşte Borsa İstanbul'da Bu hafta temettü verecek 6 şirket Borsa İstanbul'da bu hafta 6 şirket kar payı ödemesi yapacak... İşte netleşen temettü tarihleri.
Ekonomist Atilla Yeşilada uyardı: Borsa dolar bazında yüzde 50 prim yapacak Ekonomist Atilla Yeşilada uyardı: Borsa dolar bazında yüzde 50 prim yapacak Ekonomist Atilla Yeşilada, dün alınan faiz kararı sonrası en büyük getirinin borsa tarafında yaşanacağını iddia etti. Geçmişte aksi yönde açıklamalar yaptığını belirten Yeşilada, neden fikrini değiştirdiğini açıklarken, Borsa İstanbul'daki şirketler arasında hangilerinin kazanç hangilerinin zarar sağlayacağına açıklık getirdi.
Erdoğan ve Mehmet Şimşek tartıştı iddiasına Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yalanlama Erdoğan ve Mehmet Şimşek tartıştı iddiasına Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yalanlama Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklamayla Kısa Dalga sitesi yazarı gazeteci Sedat Bozkurt'un gündeme taşıdığı iddia yalanlandı.
Erdoğan ve Mehmet Şimşek doğalgaz yardımı yüzünden tartışmış: Yoksulları öldürdün Erdoğan ve Mehmet Şimşek doğalgaz yardımı yüzünden tartışmış: Yoksulları öldürdün İddiaya göre, Şimşek "Yoksullar içinse Aile Bakanlığı bunları tespit edip sadece onlara ödesin, herkesinkini niye ödüyoruz?" dedi; Erdoğan ise “yoksulları öldürdün” diyerek karşılık verdi.
Acun Ilıcalı Fenerbahçe Başkanı olacak mı? Acun'dan o soruya çok ilginç yanıt Acun Ilıcalı Fenerbahçe Başkanı olacak mı? Acun'dan o soruya çok ilginç yanıt İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, katıldığı bir YouTube kanalından açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı yapmayı istediği iddialarına yanıt verdi.
Faiz arttı, emeklinin maaşı kıymete bindi Faiz arttı, emeklinin maaşı kıymete bindi Emekli aylıkları bankalar için en ucuz kaynağa dönüştü.