Ekonomi

$ DOLAR
32,49 0,08 %
€ EURO
34,58 0,08 %
BIST
9.548 -131,71 %
ALTIN
2.499,92 16,73 %
Bir Sigara grubunun fiyatlarına dev zam Bir Sigara grubunun fiyatlarına dev zam Sigara kullanıcılarını üzecek haber geldi. JTİ sigara grubu ürünlerine 5 TL'lik zam gerçekleştirdiğini duyurdu. Yeni fiyatlar yarından itibaren geçerli olacak.
Koç Holding'ten tarihi Arçelik ve Beko kararı Koç Holding'ten tarihi Arçelik ve Beko kararı Koç Grubu'na ait olan Arçelik, globalleşme stratejisi gereği Türkiye dahil tüm coğrafyalarda kurumsal markasının artık Beko olduğunu açıkladı.
Devlete ait Eti Madencilik İsrail'e 21 ton bor madeni satmış: Belgesi çıktı Devlete ait Eti Madencilik İsrail'e 21 ton bor madeni satmış: Belgesi çıktı Gazeteci Metin Cihan, Türkiye Varlık Fonu bünyesindeki Eti Maden'in, İsrail ordusuna da hizmet veren bir şirkete toplam 21 tonluk bor madeni gönderdiğini iddia etti.
Emekli bayram ikramiyeleri ödeme tarihleri: SGK, Emekli Sandığı Bağ Kur emeklisi hangi gün alacak? Emekli bayram ikramiyeleri ödeme tarihleri: SGK, Emekli Sandığı Bağ Kur emeklisi hangi gün alacak? Ramazan Bayramına kısa bir zaman kala, milyonlarca emekli tarafından bayram ikramiyelerinin yatırılacağı tarih araştırılıyordu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan duyuruyla birlikte emeklilerin bayram ikramiyeleri bugün ödenmeye başladı. SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerine 2 ila 5 Nisan arasında ödemeler tamamlanacak. İşte SSK-Bağkur ve emekli sandığı ikramiye ödeme günleri.
Erdoğan'a göre AKP'nin seçim hezimetinin en büyük sebebi kibirmiş: Emeklinin seçim tokatına ne dedi? Erdoğan'a göre AKP'nin seçim hezimetinin en büyük sebebi kibirmiş: Emeklinin seçim tokatına ne dedi? Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genel Merkezi'nde yapılan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına başkanlık etti.
Seçimden sonra Doların neden aniden düştüğü belli oldu Seçimden sonra Doların neden aniden düştüğü belli oldu 31 Mart Seçimlerinden sonra doların 40 Liraya çıkacağı dedikoduları ortalığı karıştırmıştı. Bu söylentilerin aksine dolarda yaşanan düşüşte ne etkili oldu?
Kıraç kardeşlerin kavgasına Rahmi Koç müdahale etti Kıraç kardeşlerin kavgasına Rahmi Koç müdahale etti İnan Kıraç'ın 40 yıldır asistanlığını yapan Ayşe Kurt'u işten çıkarması, abi kardeşin restleşmesine neden oldu. Kıraç ailesindeki kardeş kavgasının perde arkasından ise bir kadın çıktı. Rahmi Koç, Kıraç kardeşlerin kavgasına kayıtsız kalmadı, yurt dışından telefon açarak ilk müdahaleyi yaptı.
Deutsche Bank’tan TL varlıklar için değerlendirme geldi! Yeterince yüksek olduğuna inanıyoruz… Deutsche Bank’tan TL varlıklar için değerlendirme geldi! Yeterince yüksek olduğuna inanıyoruz… 2024 yerel seçimlerinin tamamlanmasının ardından Goldman Sachs'dan sonra Deutsche Bank da Türk lirası varlıklar için pozitif değerlendirme yaptı.
The Economist'ten flaş seçim analizi: Erdoğan felaketi yaşıyor The Economist'ten flaş seçim analizi: Erdoğan felaketi yaşıyor 31 Mart yerel seçimlerinde AKP'nin ülke genelindeki hezimetinin yankıları dış basında sürmeye devam ederken, The Economist dergisinden "Erdoğan bir seçim felaketi yaşıyor" başlıklı bir seçim değerlendirmesi geldi.
Etimesgut 'Behzat amirim' dedi: Erdal Beşikçioğlu önde Etimesgut 'Behzat amirim' dedi: Erdal Beşikçioğlu önde 31 Mart yerel seçimlerinde ilk sonuçlar gelmeye devam ediyor. Ankara'nın Etimesgut ilçesi sonucu merak edilen ilçelerin başında geliyor. İşte CHP'nin Erdal Beşikçioğlu'nu aday gösterdiği Etimesgut'ta son durum.
Rakıya yüzde 5 zam! Rakı zammı için Seçim sonuçlarını bile beklemediler Rakıya yüzde 5 zam! Rakı zammı için Seçim sonuçlarını bile beklemediler Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bir rakı grubuna 1 Nisan'dan itibaren yaklaşık yüzde 5 oranında maliyet zammı geleceğini duyurdu.
Netflix Dizisi 3 Cisim Problemi’nde Mao düşmanlığı mı yapıldı? Netflix Dizisi 3 Cisim Problemi’nde Mao düşmanlığı mı yapıldı? '3 Cisim Problemi' dizi dünya çapında en çok konuşulan yapımlar arasında yerini aldı. Diziyi kaleme alan soL yazarı Oğuz Oyan, işlenilen konunun perde arkasındaki antikomünizm propakandasını yazdı.
Ferit Şahenk'in Katarlıları ortalıktan çekildi! İstinye Park hisseleri kime geçti? Ferit Şahenk'in Katarlıları ortalıktan çekildi! İstinye Park hisseleri kime geçti? Doğuş'un ortak olduğu İstinye Park Alışveriş Merkezi'nde Katarlıların da hissesi olduğu ortaya çıktı. Doğuş'un çekilmesi sonrası Katarlılar da projeden çıkınca alışveriş merkezi Orjin Gayrimenkul'a kaldı.
Emekli aylıklarına yeni zam var mı? Saray'dan yeni açıklama var Emekli aylıklarına yeni zam var mı? Saray'dan yeni açıklama var Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emeklilerin zam taleplerine ilişkin olarak, "Temmuz'da yeni bir değerlendirme olacaktır mutlaka" dedi.
Sabancı Ailesinde Miras depremi: Milyarların Sahibi Kim Olacak? Sabancı Ailesinde Miras depremi: Milyarların Sahibi Kim Olacak? Türkiye'nin en zengin aileleri arasında yer alan Sabancı Ailesi, miras kavgası ile çalkalanıyor. İhsan Sabancı'nın evlilik dışı kızı Sevgi Sabancı, mirastan mahrum bırakıldığını belirterek Sabancı Ailesi'ni dava etti. 8 dava arasında Akbank hisseleri ve 650 milyon dolarlık Atlı Köşk yer alıyor
Özel bankalar emekli promosyonlarını güncelledi! Hangi Banka kaç lira veriyor? Özel bankalar emekli promosyonlarını güncelledi! Hangi Banka kaç lira veriyor? Özel bankalar da emekli promosyonlarını güncelledi! Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank'ın 8-12 bin liraya kadar yükselttiği promosyonların ardından özel bankalar da cazip promosyonlar sunmaya başladı.
Erdoğan'ın mitinginde İsrail'le ticareti protesto eden grup gözaltına alındı iddiası Erdoğan'ın mitinginde İsrail'le ticareti protesto eden grup gözaltına alındı iddiası Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sultanbeyli mitinginde bir grup Türkiye ile İsrail’in ticaret ilişkilerine devam etmesini protesto etti.