Gündem

Bayram ikramiyelerine zam mı geliyor? Kanun teklifi verildi Bayram ikramiyelerine zam mı geliyor? Kanun teklifi verildi Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren bayram ikramiyelerine zam talebi gündemde. Türkiye'de emekliler, her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde aldıkları ikramiyelerin artırılması için beklenti içerisinde oluyorlar. Ancak bu yılın başından itibaren ekonomik belirsizlikler ve enflasyonun yüksek seyri, emeklilerin umutlarını azaltmıştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, son açıklamasıyla bu umutları iyice azalttı.
Nihal Candan için flaş tahliye kararı: 37 kiloya düşmüştü Nihal Candan için flaş tahliye kararı: 37 kiloya düşmüştü Sosyal medya fenomeni ve Candan kardeşlerin üyesi olan Nihal Candan, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla ilgili olarak 5.5 ay önce tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Ancak, cezaevindeki süreci, sağlık durumu üzerinde ciddi etkiler bıraktı. Nihal Candan, anoreksiya hastalığına yakalanarak, kilo kaybıyla mücadele etti. Durumu giderek kötüleşince, sonunda 37 kiloya kadar düştü.
Mehmet Şimşek'in talimatı ile 500 makam aracı satışa çıkarıldı Mehmet Şimşek'in talimatı ile 500 makam aracı satışa çıkarıldı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in talimatıyla 500 makam aracı satışa çıkarıldı
25 Nisan 2024 reyting sonuçları: İnci Taneleri, Survivor All Star, Hudutsuz Sevda, Aldatmak 25 Nisan 2024 reyting sonuçları: İnci Taneleri, Survivor All Star, Hudutsuz Sevda, Aldatmak Medyafaresi.com reyting son dakika haberleri: 25 Nisan 2024 reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam Türk televizyonlarında yayınlanan programların izlenme oranları dikkat çekiyor. Peki reyting nedir? Ratingler nasıl ölçülür? İzlenme oranları ne anlama geliyor? Türkiye'nin en çok izlenen dizileri hangileri? Reyting sonuçları haberimizin detaylarında.
1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi dudak uçuklattı, işte banka banka faiz oranları 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi dudak uçuklattı, işte banka banka faiz oranları Merkez Bankası dün faiz kararını açıkladı. Banka, politika faizini yüzde 50'de sabit bırakırken TL mevduatı destekleyecek adım geldi. 1 milyon TL'nin 3 aylık mevduat faizinde getirisi kaç para oldu? Bankalardaki faiz oranları ne kadar oldu, hangi banka ne kadar faiz veriyor? İşte güncel liste...
Yargı dizisinin yerine gelen dizi belli oldu Yargı dizisinin yerine gelen dizi belli oldu Kanal D ekranlarında yayımlanan Yargı dizisinin yerine gelecek dizi belli oldu. Yalan dizisi geliyor
TRT İspanyolca yayın hayatına başlıyor TRT İspanyolca yayın hayatına başlıyor TRT tarafından düzenlenen "TRT-İspanyolca Konuşulan Ülkeler 1. Yayıncılık Zirvesi" kapsamında yarın TRT İspanyolca dijital haber platformunun tanıtımı yapılacak.
İstanbul Adalarında Kıyılar Ranta Teslim... İstanbul Adalarında Kıyılar Ranta Teslim... Prens adaları olarak bilinen İstanbul'un adalarında rant tüm hızıyla sürüyor. Bir haftada üç hukuksuzluğa imza atıldı.
Ekonomik kriz: İstanbulluların yüzde 97,8'i gıda çeşidini azalttı Ekonomik kriz: İstanbulluların yüzde 97,8'i gıda çeşidini azalttı İstanbul Planlama Ajansı'nın (İPA) yaptığı çalışmaya göre; İstanbulluların yüzde 70,1'i bayramda İstanbul dışına çıkamadı. Katılımcıların yüzde 97,8’i ise ekonomik sebeplerle gıda çeşidini azalttığını belirtti.
Banu Parlak'la yüzleşen Dilan Polat, hakimin kararını duyunca sinir krizi geçirdi Banu Parlak'la yüzleşen Dilan Polat, hakimin kararını duyunca sinir krizi geçirdi Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanması davasında tutuklu sanık Dilan Polat ile Banu Parlak mahkemede yüzleşti. Dilan ve Engin Polat çifti, kurşunlanma olayıyla ilgilerinin olmadığını ifade etti.
Müge Anlı'ya katılan kadın ATV'de Erdoğan'a böyle isyan etti: Getirdin Suriyelileri yuvamızı yıktın Müge Anlı'ya katılan kadın ATV'de Erdoğan'a böyle isyan etti: Getirdin Suriyelileri yuvamızı yıktın Müge Anlı'nın programına katılarak 40 yıllık kocasının Suriyeli bir kadınla kaçtığını söyleyen Sevgi isimli bir kadın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. O görüntüleri Ümit Özdağ da paylaştı.
Özkök  fotoğrafı analiz etti: Selvi ile ilgili önemli iddiada bulundu Özkök fotoğrafı analiz etti: Selvi ile ilgili önemli iddiada bulundu Özkök A 330 uçağındaki fotoğrafı analiz etti: Selvi ile ilgili önemli iddiada bulundu ...Ertuğrul Özkök yazdı...
Yahudi cemaatinin tanınmış ismi Doğan Kasadolu: Beni de onlar gibi öldürmek istediler Yahudi cemaatinin tanınmış ismi Doğan Kasadolu: Beni de onlar gibi öldürmek istediler Her şey 4 Kasım 2023 günü İstanbul, Şişli’nin Teşvikiye Mahallesi’ndeki bir evde başladı. 36 yaşındaki Ersin D., Türkiye’nin tartışmalı Yahudi iş insanı Doğan Kasadolu’nun evine gizli bir şekilde girdi...
Borsada 3,7 Milyar TL'lik sıcak para girişi! En çok işlem yapılan hisseler Borsada 3,7 Milyar TL'lik sıcak para girişi! En çok işlem yapılan hisseler BİST100 endeksi hafif düşüş yaşarken, banka hisselerinde satışlar görülürken diğer hisselerde alım iştahı arttı. Türk Hava Yolları en çok para girişi sağlayan hisse oldu, ardından Zorlu Enerji ve diğerleri geldi. İlgi gören diğer hisseler arasında Koç Holding, Migros, Arçelik, Bim, Pasifik Gayrimenkul ve Beşiktaş Futbol bulunuyor.
En çok seri katilin bulunduğu 10 ülke En çok seri katilin bulunduğu 10 ülke Her ülkede seri katillerin varlığı, kolluk kuvvetlerini ve suç profil uzmanlarını meşgul ederken, bazı ülkelerde bu tür suçlar daha sık görülebilir. İşte dünyanın en ürkütücü olarak kabul edilen, en çok seri katilin bulunduğu 10 ülke...
İYİ Parti’nin yarınki olağanüstü kongresi öncesi sular durulmuyor, taban ise tepkili İYİ Parti’nin yarınki olağanüstü kongresi öncesi sular durulmuyor, taban ise tepkili Kongre tarihi yaklaşırken, kulislerdeki hareketlilik de yoğunlaştı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun’un kurultaya izleyici alınmayacağını bildirmesi, parti tabanının ve delegelerin tepkisine neden oldu.
AKP Kulislerinde Bahçeli’nin mesajları MGK bildirilerine benzetildi AKP Kulislerinde Bahçeli’nin mesajları MGK bildirilerine benzetildi Bahçeli’nin ekonomi yönetimini hedef alan eleştirilerinin ardından şarkılı göndermesi konuşuluyor AKP’de. Bir AKP kurmayının, “Sanki eski dönem MGK bildirileri gibi, biz bunları geride bırakmadık mı” sözleri dikkate değer.