Yeni Başbakan nasıl biri olacak?

Değişim zamanındayız. Başbakan değişiyor. Acaba nasıl biri olacak? Kim olacak? Sizce kim şanslı?

İsmail Küçükkaya İsmail Küçükkaya

#biranönce

Günaydın Türkiyem.

Bugün Mayıs'ın 9'u. Dün anneler gününü kutladık. Çalar Saat'in MAVİ RENKLİ ANNE YÜREĞİ ile dünyaya baktık. Yani umutlu, cesur, iyilikle dolu, anlayışlı, efendi. Pes etmeyen mücadeleci bir kalple...

Dayanışmayı bilen bir yürekle...

Memlekete de öyle bakıyoruz. Gerçekleri saklamadan, yok saymadan ve korkmadan. UMUTLA

Bu bakışı her güne yayacağız. Bir an önce ülkemizi sakinleştirmeli, normalleştirmeli. Şu negatif yüklü elektrik bulutlarını dağıtmalı. Gündemi işte bu bakışla yakalamalı.

Değişim zamanındayız. Başbakan değişiyor. Acaba nasıl biri olacak? Kim olacak? Sizce kim şanslı?

MHP'de kurultay yapılacak mı? Genel başkan değişecek mi?

Ne dersiniz? Siyasetteki değişim, toplumun beklentilerini karşılayabilecek mi acaba?

Çare bekleyen sorunlarımız var.

Memleketimiz anneleri öncelikle şehitlerimizin acısını yüreğinde hissetmekte. #biranönce huzur ve barışın tesis edilmesini bekliyoruz. En öncelikli talebimiz budur.

Demokrasi standardımızın yükseltilmesi de gelecek kaygılarımızın azaltılmasının en temel adımı olacaktır. 'Hukuk' diyor ve adalet istiyoruz.

Mevcut sistemi güçlendirmek gerekiyor. Oysa biz böyle bir kargaşa ve kavga ortamında başkanlık ısrarıyla karşı karşıyayız. Soruyorum önceliğimiz bu mu?

Gündelik hayata gelince...

Sağlık, bu iktidarın en başarılı icraatı. Geçmişle karşılaştırınca, ilerleme çok açık görünüyor. Ama eğitimde sistem karmaşası maalesef devam ediyor. Çok acil gerçek bir eğitim reformu şart. Öğretmenleri mutsuz, velileri kafası karışık, öğrencileri moralsiz bir eğitim sistemi bizi parlak geleceğe taşıyamaz.

Sizlere sorarım: #biranönce çaresine bakılmalı dediğiniz ne var?