Tuna Kiremitçi Ve Arkadaşları Serisinin Yeni Konuğu Su Soley: İkimizden Konuşalım

Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları III albümünün Su Soley düeti 'İkimizden Konuşalım', Pasaj & Garaj müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Belemir Çelebi Belemir Çelebi

Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları serisi konsepti adı altına birbirinden güzel şarkılar gelmeye devam ediyor. Bu kez 'İkimizden Konuşalım' isimli şarkıya Su Soley’i misafir etti Tuna Kiremitçi. İkimizden Konuşalım Tuna Kiremitçi Ve Arkadaşları III serisinin sekizinci şarkısı. Sözü ve müziği Tuna Kiremitçi'ye ait olan şarkının video klibi Tayfun Çetinkaya yönetmenliğinde çekildi. 

İkimizden Konuşalım birbirini kaybetmiş ama tekrar bulmak için yola çıkan iki aşığın hikayesini anlatıyor. Umut dolu bir şarkı, imkansız aşkları anlatan şarkılarla sarılmışken dört bir yanımız, aşktan yana umutlandıran ve tekrar aşka inandıran bir şarkı geldi Tuna Kiremitçi ve Su Soley'den. 

Tuna Kiremitçi türk müzik sektörünün temel taşlarından biri, eskimeyen ve her şarkısında bizleri yeni bir yolculuğa çıkaran şarkıların sahibi. Su Soley'in rahatlatıcı ses rengi ve Tuna Kiremitçi'nin usta yorumuyla muhteşem bir şarkı çıkmış ortaya. 

İkimizden Konuşalım çok sıcak ve aşka inancı kalmamış ama bir tarafı hala aşka inanmak isteyenlerin sığınabileceği bir şarkı. Tuna Kiremitçi şarkıları biraz böyledir, uzun bir yolculuktan sonra tekrar eve gelmek ya da tanıdık bir koku almak gibidir. Tuna Kiremitçi şarkılarıyla dinlenmek diye bir şey var, her şarkısında yeni bir yolculuk yapmak ya da bir hikayenin anısına sığınmak gibi. 

Gel ikimizden konuşalım ve yeni baştan tanışalım.. 

Aşka dair umutları olanlara gelsin..