Taha Gürbüz'ün Yeni Şarkısı Çıktı: Zaman

Taha Gürbüz'ün yeni albümünün dördüncü şarkısı Zaman tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Belemir Çelebi Belemir Çelebi

Bağımsız müzisyen Taha Gürbüz'ün önümüzdeki aylarda çıkacak olan yeni albümünün dördüncü şarkısı 'Zaman' geçtiğimiz günlerde yayınlandı. 

Sözü, müziği Taha Gürbüz'e ait olan şarkının, düzenlemesi Taha Gürbüz ve Alpay Vural ve mix & masterining'i Pinhani grubundan tanıdığımız Eray Polat imzası taşıyor. Klibin yönetmen koltuğuna ise Umut Can Sevindik oturdu.  

'Zaman' her ne kadar yaşadığı aşkın zamana yenik düşmemesini ve eskimemesini dileyen bir adamın zamanla konuşmasını anlatsa da, enerjisi yüksek bir şarkı. Özellikle retro tadı ve synthesizer seslerinin birleşimi, birden aklımıza düşen ve düştükten sonra bir daha çıkmayan bir şarkı çıkarmış ortaya. İnsanın diline dolanan ve bütün gün mırıldandığı türden bir şarkı Zaman. 

Zaman'ın en çok Trompet detayını sevdim, şarkıyı almış ve bambaşka bir noktaya taşımış. Sound olarak insana tanıdıklık hissi veriyor, hani bazen bir koku alırız ve o koku bize bir şeyler hatırlatır ve içimizi anlamlandıramadığımız bir his kaplar ya, şarkı öyle bir duygu yaratıyor insanın içinde. 

Aldım başıma sevdayı gölge etme be zaman diyor Taha Gürbüz.

Zamana kafa tutanlara gelsin..