Sena Şener’in Sesinden Mülsüm Gürses Şarkısı: İtirazım Var

Sena Şener’den Müslüm Gürses şarkısına yeni soluk: İtirazım Var.

Belemir Çelebi Belemir Çelebi

Sena Şener bir Müslüm Gürses şarkısıyla çıktı bu kez karşımıza. Müslüm Gürses'in hepimizin sevdiği şarkılarından biri olan 'İtirazım Var', Sena Şener’in yorumuyla Pasaj Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. 

Müslüm Gürses'in sesiyle yüreklerde yer edinen İtirazım Var'ın sözü İlhan Behlül Bektaş'a, müziği Rıfat Şallıel'e, düzenlemesi ise Sena Şener'e ait.

Tarihe geçmiş şarkıları tekrar yorumlamak çok zordur. Bir yandan sanatçı kendi yorumunu katmaya, diğer yandan şarkının asıl sahibin yarattığı etkiyi korumaya çalışır. Aradaki dengeyi tutturmak çok zordur ama Sena Şener hem kendi yorumunu katarak, hem de Müslüm Gürses'in enerjisini koruyarak, dinlemelere doyamayacağımız bir şarkı çıkarmış ortaya. 

Şarkıyı dinlemeye başlayınca, önce yep yeni bir şarkı enerjisiyle karşılaşıyor insan. Sonra şarkının ruhuyla birleşince, Sena Şener'e Müslüm Baba eşlik etmeye başlıyor. Çok güzel bir imza atmış şarkıya Sena Şener, yormadan harmanlamış ve asıl enerjisini bozmadan bambaşka bir noktaya taşımış. 

Sena Şener’den 'Sevginin sahtesine hayatın cilvesine dertlerin böylesine itirazım var'..

İtirazı olanlara gelsin..