Mustafa Ceceli Olayı

Gerçekten bıktık, usandık erkeklerin nafaka için çocuklarını annesinden ayırmaya çalışmasına.

Meral Kaplan Meral Kaplan

Mustafa Ceceli hepimizi hayal kırıklığına uğrattı. Masum görünümünün altındaki bambaşka yüzleri…

Öncelikle karısını aldatıyor ve boşanma davasında suçlu kendisi. Sonra nafaka vermemek için çocuğunun annesinin uygunsuz görüntülerini basına ve mahkemeye veriyor. Nihayet kadının ruh sağlığını da bozup velayeti alıyor. Bravo!

Güzel plan, güzel prodüksiyon.

Hepimizin şarkılarını severek dinlediği o masum, naif, merhametli görünüşlü, romantik, kibar adamdan eser yokmuş meğer. Merhamet ve vicdan diyorum çok önemli, çünkü günümüzde bu duygulara sahip olan çok az insan kaldı. Bu duyguları kaybetmemek, her ne olursa olsun gerçekten önemli.

Peki Mustafa Ceceli bunları yaparken yeni evli olduğu kadın bunlara neden izin veriyor? Neden ona dur demiyor? Aynı şey bir gün kendisinin başına gelmeyecek mi? Yazıklar olsun ki delikanlılık dönemi bitti. Bir kadın olarak erkeklerimizden utanıyorum.

Kadına şiddetin en kötüsünü ve her türlüsünü yaşamış olan, evladından ayrılan, ruh hali bozulan Mustafa Ceceli’nin eski eşi Sinem Gedik’i bu duruma düşürenlere yazıklar olsun!

Yeni yıla girerken öğrenmiştim bu haberi. Gerçekten bıktık, usandık erkeklerin nafaka için çocuklarını annesinden ayırmaya çalışmasına. Çocuğunu gerçekten düşünen insan bunları yapmaz. Her ne olursa olsun bu durumu gizli tutar ve gerekli uyarılarda bulunur.

Basına vermese dahi mahkemeye sunduğunda, bu görüntülerin basına sızacağını hepimiz biliyoruz. Ha bir de bunların avukatları var yatacak yerleri yok!

Doğurmayın diyorum artık herkese. Masum melek çocuklarımızı bu kötü dünyada, travmatik olaylara maruz bırakacaksak doğurmayın!

Olaya önyargılı yaklaştığımı düşünebilirsiniz. Ama görünen köy kılavuz istemez. Her zaman mağdur kadınların yanında olacağım. Kim ne derse desin!

Unutmadan şunu da belirtmeliyim; cinsel tercih konusunda asıl erkekler araştırılmalı.

Bizler saygı duyuyoruz çünkü erkek ne yaparsa normaldir, erkektir. Ama şu var ki kadınını dönüştüren bu duruma getiren de erkektir.

Daha fazla yazamayacağım, ağzımdan kötü şeyler çıkmasından korkuyorum. Kimse kusura bakmasın. Söyleyecek çok söz var ama neyse…

Eminim kanunlarımız bu boşanma süreci entrikalarına da bir yol bulacaktır. Artık midemiz bulandı!

Kadınını namuslu da yapan, namussuz da yapan erkektir. NET!