Mert Carim Ve Aklımda Hep Sen

Ben aklımda hep sen varsın diye gülüyorum..

Belemir Çelebi Belemir Çelebi

'Aklımda Hep Sen' Mert Carim'ın şarkısı. Çok yeni bir şarkı değil ama eski de diyemeyiz. 2022 yılının ocak ayında çıktı. Çıktığı günden beri listelerimden eskik olmayan ve o günden bugüne ara ara büyüsüne karşı koyamadığım bir şarkı. 

Tekrar o büyüye kapıldım, sadece 'Aklımda Hep Sen' değil, Mert Carim'ın bir çok şarkısına tutkunum bu aralar. 

Müzik sektörü ve müzik listeleri ne idiği belirsiz şarkılarla dolup taşmışken, tamamen duygulara hitap eden ve hikayesi olan şarkılara özlem duyar oldum. O yüzden yine Mert Carim dinlerken buldum kendimi. Ruhuyla şarkı söyleyen sanatçıların şarkılarını çok ayrı seviyorum. Yorumlarındaki naiflik ve sadelik ilk saniyeden itibaren insanın ruhuna işliyor. 

 

Sözü ve müziği Mert Carim'a ait olan şarkının düzenlemesi Genco Arı imzası taşıyor. Prodüktörlüğünü ise Gökhan Türkmen, Mert Carim ve Genco Arı birlikte üstlendiler.

'Aklımda Hep Sen' ayrılığı en gerçekçi halini anlatıyor ve anlatırken derin duygulara sürüklüyor. Hiç eskimeyen şarkılardan biri olması gerektiğini düşünüyorum. Yıllar geçse bile, ilk günkü duygusunu koruyabilecek kalitede bir şarkı.

GTR Müzik etiketi taşıyan 'Aklımda Hep Sen' şarkısını dinledikten sonra, Kış Düşmeden, Senden Sonra ve Nevresimler şarkılarına da kulak verin derim. 

'Ben aklımda hep sen varsın diye gülüyorum, alnıma yazılmış ayrılık acısı çekiyorum..
Alışır da insan, ben sen diye diye ölüyorum, haberin de yoktur, ona sarılsam da üşüyorum'..