Işıl Ayman & Batuhan Kordel: Sevsek De Olmuyor

Işıl Ayman ve Batuhan Kordel ortak çalışması 'Sevsek De Olmuyor' tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Belemir Çelebi Belemir Çelebi

Işıl Ayman ve Batuhan Kordel, ortak bir şarkıya imza attı: Sevsek De Olmuyor. 

Bu iki ismi yan yana görünce heyecanlanmamak imkansız. Bir tarafta Işıl Ayman diğer tarafta Batuhan Kordel, daha iyi bir kombinasyon olamazdı bence. 

Işıl Ayman’nın seslendirdiği “Küçüğüm” şarkısı hala kulağımda, 16 yaşında bir Sezen Aksu şarkısı cover'lamak başlı başına bir başarıdır bence. 

Batuhan Kordel’in büyük hayranıyım, bütün şarkıları çok güzel ama Batan Gemi favorim. Batuhan Kordel'in sadece sesi değil, kalemi de inanılmaz güçlü. Hem sesi hem kalemi bu kadar güçlü olan iki ismin bir araya gelmesinden, ortaya çok başarılı bir iş çıkacağını tahmin etmek zor olmadı. 

Işıl Ayman’nın tertemiz berrak sesi ve Batuhan Kordel’in huzur veren ses renginin bir şarkıda buluşması beni fazlasıyla heyecanlandırdı. Seslerin uyumu ve şarkının duygusal naifliği, dinlemlere doymayacağımız bir şarkı çıkarmış ortaya. Şarkının sözü ve bestesi Işıl Ayman’a ait. 

Sevsek De Olmuyor duygusal şarkı ihtiyacımızı hakkıyla karşılayan bir şarkı olmuş. Kavuşamamayı ve sevmenin yetmediğini kabullendiğimiz o anı anlatıyor. İnsanın kendini boşlukta hissettiği anlara çok yakışan bir şarkı bence, anlatamadığımız yerlerde sığındığımız şarkılardan. 

Anlamalıyız sevgilim
Bazen sevsek de olmuyor
Gerçekleri görmeliyiz
Zaman bize izin vermiyor..

Sony Music Türkiye etiketi taşıyan şarkı 'Sevsek De Olmuyor' tüm dijital platformlarda.