İsa Özkocaman'dan Sezen Aksu Yorumu: Unuttun Mu Beni

İsa Özkocaman'dan yeni bir Sezen Aksu yorumu geldi: Unuttun Mu Beni.

Belemir Çelebi Belemir Çelebi

İsa Özkocaman bu kez en sevdiğim Sezen Aksu şarkılarından biri olan 'Unuttun Mu Beni' şarkısıyla çıktı karşımıza.

Bir cover şarkısı olduğunu duyduğum zaman genelde ister istemez ön yargılı davranabiliyorum çünkü birçok cover şarkı hayal kırıklığına uğratmıştır beni. 

'Unuttun Mu Beni' en sevdiğim Sezen Aksu şarkılarından biri. İsa Özkocaman'ın hem bir Sezen Aksu şarkısı yorumladığını hem de özellikle bu şarkıyı yorumladığını duyduğumda pek büyük bir beklentim yoktu. Hatta yine bir hayal kırıklığına hazırlamıştım kendimi ama İsa Özkocaman önyargılarımı kırmayı başardı. 

 

Beni 2000'lere götürdü şarkı ve bu vesileyle 2000'lerin rock soundunu ne kadar özlediğimi fark ettim. Şarkının 2000’leri gerçekten yaşatabilmesi ve hissettirmesi beni en çok yakalayan tarafı oldu. Yorumlanırken yaşanmış bir şarkı çıkmış ortaya, o yıllara götürüp, duygusunu yaşattı bana. 

Bir sound'u hissettirmekle yaşatmak arasında fark olduğuna inanan biriyim. İsa Özkocaman sayesinde hissetmekle kalmayıp, 2000’lere ışınlandım. Eskilere yoluculuk yapmak iyi geldi, sonbaharın duygusal yapısına çok yakışan bir şarkı olmuş. 

Isa Özkocaman'ı benim için çok özel olan 'Gönlümün Depremleri' şarkısıyla tanıdım ben. Hala dinlerim o şarkıyı. O günden beri yakından takip ettiğim isimler arasına girdi. Siz de kendisini yakın takibe almayı ve şarkılarını listelerinize eklemeyi unutmayın. 

Unutamayanlara gelsin..